Ülke bayrakları ve isimleri türkçe

Birleşmiş Milletler üyesi tüm ülkeler tarafından bağımsızlığı kabul görmeyen bu ülkelerin isimleri italik olarak yazılmıştır. Belli bir ülkeye bağlı, idari açıdan söz konusu ülkelerin yönetiminde olan özerk bölgeler için ayrıca bağımlı ülke bayrakları sayfasına bakınız. Sıralama birçok kategoride tüm devletlerin bayrakları. Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz.


Devletler ve konumları hakkında bilgiler.

Flag (Product Category),dunya bayrakları ve isimleri, dünya bayrakları adları,dünya bayrakları görselleri,dünya bayrakları göster,dünya bayrakları. Dünyada 1ülke vardır. Bu ülkelerden bazılarının hem ingilizce hem yerel, hemde bölgesel olarak ayırdık. Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir.


Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir. Eğlencelik Bilgi Oyunlar ı. LKERİN BAYRAKLARI VE BAŞKENTLERİNİ TEK TEK BİLEN YETENEK - Duration: 11.

Okul Yolu 499views. Bayrakları ve Başkentleri Türkçe Quiz. Bu yazımızda ülkelerin alfabetik sıraya göre listelenmiş bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü bulabilirsiniz.


Fakat bu bir kural değildir. Ancak İtalya sınırları içerisinde bulunan Vatikan şehrininde dahil edilmesiyle dünya üzerindeki toplam ülke sayısı 195’e ulaşmaktadır. Arapça Ülke İsimleri. Amerika – Waşington أمريكا – واشنطن.


Angola – Luanda أنغولا – لواندا. Avusturya- Viyana النمسا – فينّا.


Her ülkenin kendine özel anlamları olan bayrakları var ancak bu ülke bayraklarının İngilizce söylenişleri farklılık gösterebiliyor. Aşağıda on farklı bazı bayrakların İngilizcesi ve hikayelerini bulabilirsiniz.


Fransızca Arma Müslüman Haritalar Türkler Tarih Rozetler Kültür Dibujo. Sizin için daha fazla fikir. Açılacak olan sayfada ilgili ülkenin bayrağı büyük boyutta görüntülenecektir.


Sizler için ülke isimlerini sıraladık. Türkiye إسبانيا İspanya إسرائيل İsrail إنجلترا İngiltere إيرلنده İrlanda إيطاليا İtalya فرنسا Fransa كندا Kanada البرتغال Portekiz هولندا Hollanda ألمانيا Almanya المكسيك Meksika السويد İsveç.

Hangi ülkenin başkenti neresi? Get Gems Brawl Stars - Quiz. Yunanistan, Suriye, İran, Irak, Gürcistan, Ermenistan, Bulgaristan ve Azerbaycan olmaktadır. Toplam olarak sekiz ülke bize komşu olmaktadır.


Yabancı ülke bayrakları x - - - x - x 1- x 1- 1x 1- 1x 2- 2x 3- 3x 4- 4x 6- 6x 9Ölçülerinde Özel. Oyunumuz yüklendikten sonra istediğiniz bölümü seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Size sorulan sorulardan doğru olan şıkkı seçerek bilgilerinizi ölçebilirsiniz.


En fazla doğru cevabı en az hata ile vererek en yüksek skora. Sitede yer alan bu bilgiler, doğru, güncel ve tam olarak düşünülmemelidir. Hukuki yada tıbbi açıdan yada diğer uzmanlık gerektiren hizmetlerden biri tarafından verilen, danışmanlık yada tavsiye niteliğindeki bilgiler ile bir tutulmamalıdır. Bir çok değişik ülke ve millet isimlerini İngilizce nasıl ifade edeceğinizi öğrenin.


Sıfat kolonu o ülkeye ait bir şeyi tarif etmek için kullanılan kelimeyi içerir, mesela"French cheese".

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi