İngilizce ülke isimleri ve bayrakları

Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Aşağıda bunların alfabetik sıraya göre İngilizce ve Türkçe karşılıklarına yer verilmiştir. Fakat bu bir kural değildir.


Türkçe anlamlarını sesli okunuşu, resimler, oyunlar, bulmacalar, testler ve alıştırmalarla burada kolayca öğrenebilirsiniz. Her ülkenin kendine özel anlamları olan bayrakları var ancak bu ülke bayraklarının İngilizce söylenişleri farklılık gösterebiliyor.

Aşağıda on farklı bazı bayrakların İngilizcesi ve hikayelerini bulabilirsiniz. Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler. Dünyanın tüm ülke bayrakları Bütün bayrakları indirin.


Sayfanın aşağısına doğru indikçe bu sayfaları görebilirsiniz. Dünyadaki en ünlü ülke bayrakları. Sayfada bulunan resimleri faklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Aşağıda ülke isimleri ile millet ve uyrukların İngilizce listesini ve Türkçe karşılıklarını bulabilirsiniz.

Bu kapsamda ingilizce öğrenme yolunda önemli gördüğümüz Gramer Konuları, Kelime Bilgisi, Okuma Alıştırmaları ve Cümle Bilgisi gibi bir çok konuda sitemizde içerik yayınlıyoruz. Bir çok değişik ülke ve millet isimlerini İngilizce nasıl ifade edeceğinizi öğrenin.


Sıfat kolonu o ülkeye ait bir şeyi tarif etmek için kullanılan kelimeyi içerir, mesela"French cheese". Dünya üzerinde uluslararası ortamda tanınan 1ülke vardır.


Aşağıda yer alan İngilizce ülke isimleri bunlar arasında en yaygın olanlardır. Argentina: Arjantin. Afghanistan: Afganistan. Austria: Avusturya.


Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Young bride Banned. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı.


Değerli İngilizce dersi gören arkadaşlar, bu dersimizde İngilizce ülke adlarını göreceğiz. Her ülkenin her dilde farlı bir söylenişi ve yazılışı bulunsa da sizin de farkettiğiniz gibi birçok ülkenin birçok dilde yazılışı ve söylenişi çok benzerdir. Fransızca Arma Müslüman Haritalar Türkler Tarih Rozetler Kültür Dibujo. Bayrakları ve İsimleri.


Bunun gibi daha fazlası.

Karakter Ilhamı Türkler. Bir ansiklopedi alınır, ülke bayraklarının olduğu sayfalar açılır, ülke isimleri kapatılarak birbirine o bayraklar hakkında sorular sorulurdu. Körpe zihinlerde ülke bayrakları birer birer belirir ve cevaplar gelirdi. Bu ülke de yasal olarak çocuk sahibi olmak tam bir işkence.


Ancak İtalya sınırları içerisinde bulunan Vatikan şehrininde dahil edilmesiyle dünya üzerindeki toplam ülke sayısı 195’e ulaşmaktadır. Hangi ülkenin başkenti neresi? Bu ülkelerden bazılarının hem ingilizce hem yerel, hemde bölgesel olarak ayırdık.


Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz. LKELER VE MİLLETLER. Bu konu içerisinde ülke isimlerinin İngilizce ’deki karşılıklarını ve bu ülkelerde yaşayan milletlere ait isimleri öğreneceğiz. Countries, Ülkeler, Ülkelerin ingilizcesi, ülke isimleri, ingilizce ülkeler - Online ingilizce dersleri, ingilizce gramer, ingilizce chat, ingilizce kelimeler.


Bu daha çok göç veya turizmle ilgili belgelerde yazılı olarak karşılaşılan, kulağa resmi gelen bir kelimedir. Milletlerin İngilizce İsimleri 28.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi