Zeka yaşı hesaplama

Lütfen testi dürüstçe cevaplayın. Merak etmeyin cevaplarınızı kimse görmeyecektir. IQ değerini gösterir.


Yukarıdaki bilgileri doldurduktan sonra bireyin sonuçlarını almak için bu tuşa basılır. Zeka Yaşı (Ay) Bölümü.


Sistem verilen bilgiler doğrultusunda bireyin zeka puanını ve zeka bölümünü hesaplar. Pi sayısı tam olarak kaçtır. Amaç yok İbadet etmek Mutlu olmak Öğrenmek Seks.


Yaşınızı hesaplamak için doğum tarihinizi giriniz ve "Hesapla" butonuna basınız. Gün: Ay: Yıl Kaç yaşındayım, hangi gün doğdum, doğum. Beyin Yaşı Hesaplama Testi.


Yazar: Oğuzhan Mall ı. Soruları yanıtlayın ve testin sonunda verdi. Farkında olmasanız da, zaman zaman beyniniz sizden daha genç veya sizden daha yaşlı hissediyor. Bu hissetmeye göre de bir beyin yaşınız oluşuyor. Peki, siz kendi beyin yaşınızı öğrenmek ister misiniz?


Test sonunda, IQ puanınızı ve IQ seviyenizi ücretsiz öğrenebilirsiniz. Emeklilik yaşı hesaplama tablosu doğum yılına ve sigortalı olarak ilk işe giriş tarihlerine bakılarak hazırlanan bir tablodur. Kedi Yaşı Hesaplama. SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilik hesaplama aracı burada.


Kısa zaman önce köpek insan yaşı nasıl hesaplanır göstermiştik. Ancak kedileri unutmadık! Eğer kedi sahibiyseniz, kedim insan yaşına göre kaç yaşında diye merak ediyor olmalısınız. Emeklilik Yaşı Hesaplama ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Emeklilik Yaşı Hesaplama haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Bu sayı doldurduğunuz yaşı göstermektedir. Gün almaya başladığınız yaş ise bunun fazlasıdır. Kelimenin tam anlamıyla, yaş, iki ayrı tarih arasındaki farktır.


Bunlardan biri aslında yaşın başlangıcını işaret eden doğum tarihidir. Bunun için geçerli tarihi, geçmişteki bir tarihi veya fütüristik bir tarihi kullanabilirsiniz. Yaş sorulduğunda veya yaşınızı söylerken gün aldığınız yaşı değil, doldurduğunuz yaşı söylemeniz gerekmektedir. Yaş hesaplama sayfası ile kendi yaşınızı veya bir başkasının yaşını hesaplayabilirsiniz.


Zeka yaşı hesaplama

Doğum tarihinizi Gün, Ay ve Yıl olarak girip kaç yaşında olduğunuzu ve kaç aylık olduğunuzu görebilirsiniz. Son Güncelleme: 21.


Bu anlamda, “gerçek yaş” ve “ zeka yaşı ” gibi referans noktalarından bahsedebiliriz. Herhangi bir zeka testine yaşında olan toplam 5çocuğun katıldığını düşünelim.


Vücut yaşı hesaplama. Kalça ölçümünüzü (cm) bel ölçümünüzle (cm) bölün. Sağ elinizin ilk parmağını, sol bileğin iç kısmına, baş parmağınızın hemen altına ye.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi