Zimmet defteri yönetmeliği

Giden evrak defterine kaydettiğiniz resmi yazının nosunu, konusunu tarihini verildiği yeri ve verildiği tarihi ayrıca alan kişinin imzasını içeren defterdir zimmet defteri. Bu defter, sıra ve evrak numarası, gönderildiği yer, alındığı tarih, imza yeri, evrakı alanın adı ve soyadı sütunlarını ihtiva eder. Bu defter bir tane olabileceği gibi, kambiyo senetleri protesto evrakının teslimi ve sair yazışmalar için ayrı olmak üzere birden fazla da olabilir.


Zimmet defteri yönetmeliği

Evrak Yönetmeliği. Ergene Çiftçi Malları Koruma. Microsoft Word - meclis kararları zimmet defteri tümü.


Müdürlük Kalemindeki kayıt, zimmet, fihrist,gelen evrak, giden evrak kayıt defterleri ile ilerde Müdürlükçe gerekli görülecek diğer defterlerin nizamını ve kaydedilmesini sağlar. Müdür, Müdür Yardımcıları, Şefler arasında havale edilen evrakları takip eder, zimmet kayıtlarını tutar. Zimmet Defteri ’ne kayıt olunur.


BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI S. Meclis Üyelsi Temel YÜRÜK’ ün izinli sayılmasına karar verildi. Noterlik Kanunu Yönetmeliği - Konsolide metin. Adalet Bakanlığından: İcra ve İflâs Kanunu Yönetmeliği.


Zimmet defteri yönetmeliği

Amaç, Kapsam ve Dayanak. Acele Posta ve Kayıt Fişi. Yönetmeliği ve kendilerini ilgilendiren Bakanlık tamimlerinin uygulanmamasından dolayı.


ZİMMET DEFTERİ Ciltli 1Yaprak BÜYÜK en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Kanunu Medeninin velayet, vesayet ve miras hukukuna müteallik hükümlerinin tatbiki suretine dair Nizamname.


Gelir makbuzları zimmet defteri. Gider Pusulası zimmet defteri. Gerekli görülen öteki defterler. Memur, evrakı ilgili Avukatın zimmet defterine kayıt ederek verir, Avukat tarafından zimmet defteri imzalanır.


Hukuk İleri Müdürü bir davada birden fazla Avukatı görevlendirmeye yahut bir dosyayı takip eden Avukattan alarak diğerine vermeye yetkilidir. MADDE-(1) Müfettişler aldıkları ve gönderdikleri raporların kaydedilmesinde evrak defteri, bunların postadan başka yerlere tesliminde ise zimmet defteri kullanırlar.


MADDE-(1) Müfettişliğe Yeniden Alınma: Müfettişlikten ayrıldıktan sonra sadece kamu kesiminde çalışanların, yeniden müfettişliğe alınması Selçuklu Belediye Başkanının değerlendirmesi ve. Bu imkân yoksa zimmet kaydı yapılmak suretiyle teslim edilir.


Sayılı Devlet Memurları Sicil Yönetmeliği. Raporlar zimmet defteri. Toplantı karar defteri.


KIZILAY KULÜBÜNÜN SORUMLU OLDUĞU KİŞİ VE KURULLAR: Sosyal Kulüp yönetim kurulu: Okul müdürüne, Görevli müdür yardımcısına, Sosyal kulüp danışman öğretmenine, Rehber öğretmenler kuruluna, Kulüp. Harcamalar dosyası.


Bu yönetmelikle, geçmiş yıllarda taşınır işlemleriyle ilgili düzenlemeler içeren Ayniyat Talimatnamesi yürürlükten kaldırılmıştır. SOSYAL KULÜPLER YÖNETMELİĞİ OKULUN ADI. Müdüriyet dışına gidecek evrakların kayıttan sonra zimmet defteri kaydı ile ilgili yerlere imza mukabili teslim edilmesini gerçekleştirir.


Zimmet defteri yönetmeliği

Gününde teslim edilmeyen evraklardan ve aynı zamanda kendisine havale edilen evrakların muhafazasından sorumludur. Giden evrak kayıt defteri. Gelen evrak kayıt defteri.


Her özürlü için, içinde ilk kabul belgeleri ile özürlünün rehabilitasyon ve eğitim planının ve gelişmelerine ait bilgilerin bulunduğu dosya.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi