Yurtdışından gelen telefon kaydı pasaportsuz

Bu ülkelere pasaportsuz kimlikle seyahat edilebildiğinden dolayı T. Kimlik numarası ile yurt dışından gelen telefon kaydını pasaportsuz yapabilirsiniz. Eğer yurtdışından gelen telefon kaydı süresi için tanımlanan ve hakkınız olan 1gün geçtiyse, kayıt edemezsiniz ve yeniden yurt dışına gidip, ülkeye giriş yapmanız gerekir. Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonu maktu harç tutarı artırıldı.


Ancak farklı nedenlerden ötürü pasaport kaydı yaptıramayacak olanlar bunun için hangi yöntemi izlemeleri gerektiğini merak ederler. Bu yazımızda pasaportsuz olarak nasıl telefon kaydettirebileceğinizi detaylı olarak anlatacağız.


Yurtdışından gelen telefon kaydı pasaportsuz

Ege-Akdeniz turizminin yanı sıra artık halkımız yurt dışı turlar ve tatil dönüşleri sonrasında yurtdışından telefon almak alışkanlıklar arasında yerini aldı. Yani artık yurt dışından telefon getirenler, pasaportlarına yılda telefon kaydedebilecekler. En son hamle ise başka pasaporta IMEI kaydı devrini artık bitirdi.


Merhaba arladaşlar Hobi Electro kanalıma hoş geldiniz. CANLI İMEİ KAYDI, ÇO. Kıbrıs’a gitti geldi bugün itibariyle onun üzerine kayıt yaptırdım. Yurtdışı telefon satın alıp Türkiye’de kullanmak.


C kimlik üzerine kayıt ettirilerek açtırılabiliyor. Eski klon telefonların IMEI numarası ile kayıt yapılıyor ancak bu yöntemle telefonunuzdan olabilirsiniz. Dediğim gibi yasal değil. Eskiden başkasının pasaportuna da kayıt yapılabiliyordu ancak o da kalktı.


Cevap : İlk olarak şunu söyleyim apple marka cihazları ve nokia marka cihazları pasaport kaydı olmadan açtırmak imkansızdır. Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Pasaporta Ait Başka Kayıtlar. Android işletim sistemli telefonlar artık vergi dairesine (bankalara da yatabiliyor) 119.


TL yatırmadan IMEI numarası değiştirilerek kullanılabiliyor. Ve bir pasaporta senede sadece adet telefon kayıt ettirebilirsiniz. Bu şikayetleri dikkate alan BTK, yolcu beraberinde yurtdışından getirilen cep telefonların kayıt altına alınması ile ilgili Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik’te yaptığı değişiklikle bu süreyi 1güne çıkardı.


Eğer e-Devlet sistemini kullanmıyorsanız da yurt dışı telefon harcınızı Vergi Dairesi üzerinden ödemeniz mümkün. Yurt disindan siparis verilen telefonlar pasaportsuz. Your Header Sidebar area is currently empty.


Hurry up and add some widgets. Eğer telefonunuz yurt içi kayıtlıysa, IMEI numarasına kayıtlı olduğuna dair bir mesaj geliyorsa işlemlerin üstesinden başarıyla gelmişsiniz demektir. Avustralya) pasaport, pasaport sahibi türk.


C no su var ama ikametgahı yok, yurtdışında yaşıyor. Akrabalar yurtdışından telefon gönderecek bana. Fakat onlar gelmeyecek. Bu yüzden pasaport yok elimizde.


Yurtdışından gelen telefon kaydı pasaportsuz

Bu telefonu benim kayıt ettirmem lazım. Herhangi bir para cezası ya da başka bir ceza gelir mi.


Yurtdışından gelen telefon kaydı pasaportsuz

TL’lik harcı vergi dairelerine, internet vergi dairesi sayfasına ya da anlaşmalı banka şubelerine (Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Denizbank, ING Bank, HSBC Bank, Şekerbank, Garanti Bankası, TC Ziraat Bankası, İş Bankası) yatırabiliyor. Aradan sene bile geçse, pasaport kaydı yapınca açılır. Sadece hat almıyor.


Telefon 1gün sonra kapandı. Yeni yılda yurtdışından getirilen telefonların kaydına zam Yeni yılda yurtdışından getirilen telefonların kaydına zam 23. E-Devlet üzerinden kayıt nasıl yapılır, yurt dışı telefon işleme, yurt dışı telefon kaydı harç.


ID Kart seçeneğini seçin. Kendi pasaportunuza yaptırmanız gerek ve o pasaportla yurt.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi