Yurtdışından gelen telefon kapandı nasıl açılır

Bu sorunu çözmek için Resmi olarak atabileceğiniz tek bir adım bulunmaktadır. Yurt dışı telefon kayıt ücreti (harcı) ne kadar? Kayıt yaptırmadan telefonu en fazla kaç gün kullanabilirim?


Başkasının pasaportuna kayıt yaptırabilir miyim? Bunun nedeni ise yurt dışında telefonları ülkemize sokmalarıdır. Yazının sonundaki yorumları okumayı unutmayın. Yani artık yurt dışından telefon getirenler, pasaportlarına yılda telefon kaydedebilecekler.


En son hamle ise başka pasaporta IMEI kaydı devrini artık bitirdi. IMEİ numarasını öğrenmeniz gerekiyor. E-devlet üzerinden belge.


Bildiğiniz gibi, yurtdışından gelen telefonların kaydedilmesi zorunluluğu var artık. Bu durumla karşı karşıya gelmemek için, imei kaydetme işlemini yapmak gerekir. Webmaster Forum - R10. Yolcu beraberinde yurt dışından getirilen cep telefonlarının kayıt altına alınması için gereken süre günden 1güne çıkarıldı.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yurt dışında yaşayan. Bu işlem pasaport müdürlükleri tarafından yapılmaktadır. Yani yurtdışından gelen bütün akıllı telefonlarda yaşanan bir sorun.


Ama çözümü de yok değil. Bu konu ile ilgili daha önce yine yurtdışından Samsung Galaxy Sakıllı telefon gelen bir Bilgilix. Açılmayan telefon nasıl açılır ? Kısa bir süre önce telefonum kapandı ve siyah ekranından başka bir ekran gözükmedi. Kayıt işlemi yapılmayan bir telefon 1gün boyunca kullanılabilmektedir.


Yurtdışından gelen telefon kapandı nasıl açılır

Günün ardından telefon kapanarak kullanım dışı hale gelmektedir. Konuyla ilgili yurtdışından telefon getirecekseniz haberimize bakabilirsiniz. Arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var.


Yurtdışından gelen telefon kapandı nasıl açılır

Bu nasıl oluyor yani teknik olarak nasıl beceriyorlar bu işi? Aradan sene bile geçse, pasaport kaydı yapınca açılır. Sadece hat almıyor. Pasaport bulunca açılır.


En İyi Erkek Görüşleri. Emin olmadıgım bilgiyi asla foruma yazmam insanları yanlış yönlendirme açısından,telaş yapmayın açılır telefonunuz. Telefon 1gün sonra kapandı.


Yurtdışından telefon getirmek kolaydır fakat açtırmak zordur. Hangi ülkeden telefon almak istiyorsanız, bu telefonu alıp ülkeye sokabilirsiniz. Havaalanında herhangi bir problem olmayacaktır. Elbette yurtdışından gelen telefon kaydı için ödeme yapacağımız doğrudur.


Yurtdışından gelen telefon kapandı nasıl açılır

Arkadaslar bana almanyadan telefon geldi nasıl açtırabilirim ne yapmam gerek bilen varsa anlatabilirmi hiç anlamadım pasaporta falan gerek var mı. PC ye taktım gene nafile.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi