Yunanistan vizesi bodrum

The Convenience Of All Inclusive! Online Feribot Biletinizi şimdi alın. Tamamlanmış dosyanız için en yakın tarihe randevunuz alınır ve bilginiz dahilinde başvurunuz yapılır. REKLAM ALANI (300x250px) Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


Konsolosluk, duruma bağlı olarak rezervasyonların satın alınmış olmasını talep edebilir.

Teslim etmeniz gereken belgeler arasında bulunan vukuatlı nüfus kayıt örneğinde açık adresinizin görünmesi özellikle talep edilir. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir. VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Bu uygulamaya göre Yunan konsolosluğuna başvurmadan sizden istenen gerekli bazı belgeleri tamamlayarak ülkemizin çeşitli beldelerinden feribotla bu adalara ulaşmanız.


Kafanızı karıştırmadan hepsini aşağıda anlatacağım merak etmeyin. Yunan adaları ile ilgili ne biliyorsam anlatayım demiştim. Rodos limanında bugün sabahtan itibaren giden Türk turistlere limanda vize verilmeye başlandığı, kısa süre içerisinde İstanköy (Kos ) ve diğer adalarda da vize kolaylığı sağlanacağı belirtildi.


Kapı vizesine, seyahat tarihinizden gün önce başvurmanız yeterli olsa da, bayram gibi yoğun dönemlerde belgelerinizi 4-günden önce teslim etmeniz tavsiye ediliyor.

Başvuru için gerekli evraklar durumunuza göre aşağıda listelenmiştir. Bunun sebebi bize komşu olan adalara yaz aylarında gösterdiğimiz ilgiden kaynaklanmaktadır. Santorini ve Mykanos’da yaz. Bodrum Limanı’ndan ve Turgutreis’ten kalkan.


Vize Başvuru İşlemleri. Ancak vize başvurunuzu ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğuna gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Schengen vizesiyle İsviçre, Avusturya, İsveç, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Slovakya. Sokağa çıkma kısıtlamaları nede.


Yani yeşil pasaport sahibi iseniz vizesiz geçiş hakkına. Fahri konsoloslukların bulunduğu yerler ticari faaliyetlerin yoğunlukta olduğu şehirler olup, temsil ettikleri ülke ile Türkiye arasında bulunan ticari faaliyetleri. Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray. Schengen, Avrupa’da bulunan ülke arasında imzalanan bir anlaşmadır.


Kos Adasına kapıda vize uygulaması başlamıştır. Yunan vizesini (Schengen olmayan) Rodos ve Kos Limanlarına varışta alabilirsiniz. Yurt dışında herhangi bir yere seyahat etmek için öncelikle o ülkenin girişinizi onaylaması gerekir.


Politik temelli sorunlar geride kalırken, her iki ülke vatandaşları karşılıklı ziyaretlerle birbirine daha da yaklaşıyor. Yunanistan, Schengen Bölgesi’ndeki ülkelerden biridir.

Evraklarınız ile acenteye başvuru sırasında ödemenizi yapıyorsunuz. Aşağıda bilgilendirme amaçlı genel evrak listelerini bulabilirsiniz. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır. Peki, evrak işleri tamam mı?


Davet eden kişinin oturum kartı ya da kimlik. Hazırlıklara girişmeden önce dikkat etmeniz gereken hususları derlediğimiz haberimizi okumanızı tavsiye ederiz.


Ne kadar iyi ön hazırlık o kadar sorunsuz bir yolculuk. Yolunuz açık olsun! Seyahat etmenin türlü çeşitli yolu var. Kimi turla gezmeyi, kimi alıp sırtına çantayı ilk uçakla.


Bu nedenle bazı adalarda yakın bir tarihe kadar turistlere vize kolaylığı uygulamaktaydı, ancak son dönemde bu değişmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi