Yurtdışına turla mı gitmeli bireysel mi

Her iki seçeneğinde avantajları ve dezavantajları mevcut. Biz de karar vermenizde size yardımcı olacak bu yazıyı hazırladık.


Bazı yurtdışı turlarının fiyatları, oraya kendimiz gitsek, uçak biletlerini, konaklamayı kendimiz ayarlasak dahi bizim ayarlayabildiğimiz fiyatlardan ucuza denk gelebilmektedir. Yine aynı kaygılar nedeniyle turla gitseydiniz ekstra bir turla gideceğiniz şehir dışındaki tatlı kasabayı bireysel gezinizde atlamak zorunda kalabilirsiniz.


Yurtdışına turla mı gitmeli bireysel mi

Bence en zorlu kısmı hazırlık aşamasında, hele ki detaycı bir insansanız ve yardım edeniniz yoksa oldukça yorulabilirsiniz. Ailemizle birlikte hafta boyunca gerçekten çok keyifli zaman geçirdik.


Kocaman bir bilinmezliktir gideceğiniz ülke. Herhalde en çok duyduğum sorulardan biridir turla mı bireysel mi ? Yazının sonunda Endülüs’e gitmek sizin için komşu şehre gidip gelmek kadar kolay olacak. Pasaport Nasıl Çıkartılır? Aksi takdirde paranız boşa gidebilir.


Tur programı çerçevesinde gittiğiniz oteli ve oranın yemeklerini beğenmeyebilir ve ekstra yemek ücretleri ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bireysel giderseniz özgürsünüz. Tatile turla mı çıkmalısınız yoksa bireysel mi ? Generali Sigorta olarak sizler için her ikisinin de iyi ve kötü yönlerini araştırdık. Bir daha yurt dışına çıksam eger ki tüm Ülke gezisi.


Popüler Gönderiler. Diyelim ki tatilinizde yurtdışı tura gitmeye karar verdiniz. Bunun için pasaport, zaman, para, sağlık, imkanlar falan uygun durumda. Nasıl bir tur programı seçmeniz, gitmeden önce ve gidince nelere dikkat etmeniz, hazırlık dönemi gibi konularda ufak tefek tüyolar ve hatırlatmalar yapmak istedim.


Yurtdışına turla mı gitmeli bireysel mi

Balayı için yurtdışına gitmeyin, illa gidecekseniz. Seyahat etmenin, yeni yerler, farklı şehirler görmenin, başka kültürlerin günlük hayatına tanıklık edip yeri geldiğinde katılmanın hazzı benim için başka hiçbir şeyde yok. Sizin için cevabım yüzde doksan ”Evet”olacak.


Yurtdışına turla mı gitmeli bireysel mi

Peki yurtdışına nasıl çıkmalı? Bir yurtdışı turuna katılmanın en büyük avantajı: Fiyat! Yurt dışına nasıl çıkılır? Turla gezmeyi sever misiniz? En son gittiğiniz tur nedir? Hangi tur firmalarını tercih edersiniz. Bana önerebileceğiniz turlar nelerdir? Eşim ile haftasonları ve resmi tatillerde İstanbul’dan uzaklaşmak istiyoruz. Tur şirketlerine ise hiçbir şekilde karşı değiliz, işini acayip iyi yapan tur firmalarını da severiz.


Son söyleneceği başta söyledik, sebeplerini anlatalım. Dürüstlük ilkemizle her ikisi hakkında fikirlerimizi paylaşalım. Backpacker” (Sırt çantalı) ismiyle.


Neredeyse tüm yıl çalışacağınız için aklınıza geldiğinde bile size mutluluk verecek bir tatil yapmak en doğal hakkınız! Az zamanınız var, çok yer görmek.


Balkan Turu yazımız yayında ‬ ‪Balkanlar’a turla mı gitmeli bireysel mi ? Detaylar blogda, tıklayın: ‬. Bence turla gitmenin en buyuk avantajı rehberlik hizmetini de içeriyor olması. Kabul edelim çoğu zaman gezdiğimiz gördüğümüz yerleri anlatan biri olmadığı surece çoğumuz öyle boş boş bakıp geçiyoruz, eğer tarihe ve okumaya meraklı değilsek :) ama gezdiğimiz yerin tarihini anlatan biri olduğu zaman her şey daha bir anlamlı geliyor şüphesiz.


Ulaşım olarak ya Çorlu’ya uçakla gidicem ya da otobüsle İstanbul Sadece şu an gidilir mi, yoksa başka bir gün mü gitmeliyim bunu hala yanınızda mı ? Erasmus programı geliyor. Hazırsanız konuyu derinlemesine kazmaya başlıyoruz. Ne beklediğiniz ne istediğinizle ilgili olarak turla mı yoksa tursuz mu gezeceğiniz biraz daha net şekillenir. Kapadokya’ya Başlangıç.


Hani o uçağın sıfır hızda pistte bekleyip, kanatlarının altındaki ışıkların çaktığı o an. Aniden çalışan motorların, birden sizi geriye doğru atarcasına hızlanışı ile beraber, pencere kenarından süratle geçen ışıkları görüp, hafiften uçağın yükselişe geçtiği anda hissettikleriniz var ya.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi