Yunanistan pasaport istiyor mu

Bunlardan ilki her yıl Nisan-Ekim döneminde uygulanan kapı vizesi. Yunanistan ’dan Schengen vizesi almak. Evet, gerekir” şeklinde verebiliriz.


Yunan adaları ile ilgili ne biliyorsam anlatayım demiştim. Bu yüzden pasaportunuz olmadan, yalnızca kimlikle giriş yapamazsınız. Yeşil pasaport sahibi kişiler pasaport harcından muaftır. Yeşil Pasaport vize sorununu ortadan kaldıran büyük kolaylık.


Söz konusu avantajlar arasında maalesef Rusya bulunmamaktadır. Yani kişiler yeşil pasaport sahibi olsalar dahi mecburen vize almak zorundadır. Romanya’ya seyahat etmeyi düşünen vatandaşlar mutlaka bu koşulu dikkate almalıdır aksi. Standart (bordo) renkli.


Dubai Birleşik Arap Emirlikleri yeşil pasaporta vize istiyor mu ? Hayır yeşil pasaportlara vize istenmiyor bordo pasaportlara vize istemektedir. Romanya yeşil pasaport için vize istiyor mu acaba.


Yunanistan pasaport istiyor mu

Vize almadan Romanya’ya gidebilirsiniz. Pasaportsuz giriş yapılabilen nadir ülkeler arasında yer almaktadır. Elbette sizlerden istenen birkaç unsur daha olabilir.


Ukrayna ziyareti yapabilmektesiniz. Ancak, umuma mahsus bordo pasaport sahiplerine Yunan Adalarına gidebilmek için kısa süreli kapı vizesi ya da Shengen vizesi gerekiyor. Genellikle yeşil pasaport ile turistik vize alacağınızda hem süre olarak daha uzun vize alıyorsunuz hem de bordo.


Yunanistan pasaport istiyor mu

Mykonos vize istiyor mu. Sık Sorulan Sorular (S.S.S.). Daha önceden Umuma Mahsus Pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının vizeden muaf olduğu ülkeleri sizin için derlemiştik.


Tüm bunlara ek olarak yeşil pasaport sahiplerinin ayrıca vize alma zorunluluğunun olmadığı diğer ülkeleri de listeledik. Diğer pasaport sahiplerinin ise vize başvurularını, resmi ikametleri başka bir ülkede bulunmadığı takdirde, Türkiye’deki Hollanda Büyükelçiliği veya Başkonsolosluklarına yapmaları gerekmektedir. Diplomatik ve hususi pasaport sahipleri vizeye tabi değildir.


Yalnızca turistik amaçlı ziyaretler için geçerlidir. Uçak bileti almadan önce mutlaka bu listeye göz atın. Varış ülkenize birden çok transit seçeneği olacağından, transit vize istemeyen ülke seçmek size hem zamandan hemde paradan.


Endonezya Vize İstiyor Mu ? Yukarıda saydığımız vize türlerinin her birinin almak isteyen kişiye göre farklı işlemleri bulunmaktadır. Bu nedenle ne kadar kendiniz ile.


Azerbaycan vize istiyor mu diye bir kontrol edeyim dedim. Bulduğum bilgileri de sizinle paylaşmak istedim.


Vietnam, yeşil pasaporta vize istemiyor ve yeşil pasaportu olanlar Vietnam’da gün, vizesiz kalabiliyor. Türklerin en sık seyahat noktalarından biri olan Almanya Schengen vizesi olmadığı sürece transit vize istiyor.


Ayrıca son dönemlerde başkenti Prag ile oldukça rağbet gören Çek Cumhuriyeti de Almanya ile aynı koşullara sahip. Fransa transit vize istiyor mu ? Almanya transit vize istiyor mu ? Amerika ve Kanada’da.


Yunanistan pasaport istiyor mu

Her zaman için uçak biletini almadan önce aktarmalı uçuşlarda vize kontrolü yapın. Bunu da basit bir şekilde ilgili.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi