Yeni zelanda ihtiyaç duyulan meslekler

Salgınla birlikte yaşanan ekonomik durgunluğa rağmen hükümet uzun süreli iş gücü ihtiyaç. Gelecek yılda en çok ihtiyaç duyulan meslekler Gelecek yılda en çok ihtiyaç duyulan meslekler Türkiye İş Kurumu (İŞKUR),her yıl işgücü piyasa araştırması yapıyor. Yeni Zelenda gelişmekte olan ülkeler içerisinde en çok dikkat çekenlerden biridir. Bu kapsamda anestezi uzmanları ve genel cerrahi en çok ihtiyaç duyulan dallar arasındadır.


Yurtdışında Elektrik Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği.

Yeni değişiklikler, yeni başvurular için söz konusu olacak ve varolan adayları ve uygulamaları etkilemeyecek. Listedeki bazı meslekler içinse ilgili makamlar değiştirildi. Hangi Meslekler Gözde (yıldızı Parlayan Meslekler ) Üniversite adayları tercihi belirlemek için büyük bir uğraş içine gidiler. Uzmanlar, yeni dönemde öne çıkan meslekleri BUGÜN’e değerlendirerek üniversite adaylarına yol gösterdiler.


Hızlı değişen, gelişen dünya düzeninde meslekler de yerinde durmuyor. Buna bağlı olarak da dünyanın dört bir yanında her yıl yeni iş imkanları doğmakta, bazı meslek kollarına ihtiyaç duyulmakta ve bazı meslek kollarına olan ihtiyaç bitmektedir.


Bu sebeple yurt dışında çalışma imkanı olan meslekler arayan okurlarımızın her zaman tetikte olması, global piyasayı kendi imkanları çerçevesinde araştırması gerekmektedir. Bu yıl, en çok ihtiyaç duyulan meslekler arasında hemşire, elektrikçi, orta okul – lise öğretmeni, motor tamircisi, metal ustası, marangoz ve doğramacılar da bulunuyor.

Avustralya, bin 9kadro açığı olan hemşirelik alanında, Skilled Independent kategorisinde bin 300’ün üzerinde hemşireye vize verecek. Mesleğiniz yeni zelanda ’da aranan meslekler listesi içinde bu yönden şanslısınız birde yanında iyi derecede ingilizce biliyorsanız değmeyin keyfinize.


Yeni bir kariyer planlamasına mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Avustralya Göçmenlik Politikası gereği her sene (bu sene iki kez oldu), ihtiyaç duyduğu meslek dallarını gözden geçirerek bir liste yayınlıyor. Duyulan Meslekler Neler?


Bu liste Nisan tarihine kadar Skilled Occupation List (SOL) isminde yayınlanırken, değişen politika ile liste Medium and Long-term Strategic Skills List (MLTSSL) ismiyle tekrar şekillendirildi. Nispeten küçük ve kalabalık sadece 4. Başbakan Jacinda Ardern, ülkede bin öğrencinin hiyjenik ped almaya gücü yetmediği için.


Yukarıda sayılan nitelikleri taşımayanların nitelikli göçmen olarak başvurmaları uygun değildir. Yöneticiler (proje yöneticileri, mali, insan kaynakları, planlama, IT vb. alanlarında yöneticiler), Profesyonel.


Gerek üniversiteye gidecekler gerekse meslek seçimi yapma aşamasında olan adaylar için geleceğin gözde mesleklerini ve iş bulma imkanı yüksek olan iş kollarını araştırdım. Yeni Zelanda sürekli olarak dünya yaşam kalitesi çalışmalarına öncülük ediyor. Bunun için geleceğin gözde meslek grupları arasından ilgi alanınıza giren bir mesleği seçmeniz doğru olacaktır. Bazı meslek grubundaki göçmenlere gelişmiş ülkelerde ihtiyaç duyulmaktadır.


Yeni Ekspres Giriş programı ayrıca başvuru sahiplerinin CIC ‘ ın varolan yapısı içerisindeki aynı referanslar ile uyumlu olması için çalışılan etkili referansları üzerine odaklanmaları ve vurgulamalarını sağlamaktadır. Mevcut göçmenlik programları başvuru sahiplerinin iş deneyimlerini ve niteliklerinin var olan meslekler ile nasıl eşleşeceğini çözmeye.


Bu kategoriden yararlanarak gelmek isteyenlerden, bir işyerini aday göstermesi istenmeyecek.

Sitemizde uygun ücretlerle satın alabileceğiniz uçak biletleriyle ilgili işlemlerinizi de birkaç adımda kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Urfa Haberleri en son yayımlanan şanlıurfa haberlerini takip edebileceğiniz etik kurallar çerçevesinde haber yapan yerel ve. Mesela adamlar x mesleğinde insana ihtiyacımız var diyorlarsa sen oraya x mesleği için kursa gidip sonrasında orada iş bulabilirsin.


Küresel ölçekte iddialı yeni eğitim vizyonu ile DHMİ, kurum içi eğitim faaliyetleri ve havacılık sektöründe ihtiyaç duyulan meslekler için eğitim programları düzenlemeye devam ediyor. MÜDEK listesinde olup olmadığına bakmanızı tavsiye ederim, bu şart sağlanmıyorsa, proje yazması gerekebilir. Eğer ki başvuracağınız meslek dalında kontenjan azalmış ve artık yalnızca yüksek.


YENİ ZELENDA DEDEKTİF. Yeni zelanda daha güzel bende oraya yerleşmeyi düşünüyorum bildiğim kadarıyla dilini bilmen ve iş teklifi alman gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi