Yeni basın kartları

Master Of Malt Has Thousands Of Spirits For You To Enjoy, Explore The Full Range Today. Explore A Huge Selection Of Craft Spirits From All Over The World. Geçen Haziran ayından itibaren yeni basın kartları verilmeye başlanırken, yeni yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden bu yana yılı aşkın süre geçmesine karşın, birçok gazeteciye. Türkiye’de bin 709’u sürekli olmak üzere bin 4sarı basın kartı sahibi gazeteci.


Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda Fethiye’de görev yapan bir grup basın mensubunun yenilenen mavi renkli basın. Basın Kartı Komisyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, komisyon basın kartı başvurularını değerlendirerek sonuçlandırdı. Komisyon, basın kartı için ilk kez yapılan, sürekli basın kartı ve basın kartı yenileme başvurularını, tüzük kurallarına göre değerlendirerek, gerekli kararları üretti.


Diğer basın mensuplarına Haziran ayı içerisinde verilmesi beklenen basın kartlarının rengi de değişti. Turkuaz ve pembe rengin kullanıldığı yeni basın kartının rengi konusunda. Yeni Basın Kartları dağıtıldı.


Yeni basın kartları

Basın çalışanlarının yurtdışında yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla da yeni basın kartı tasarımında bazı düzenlemeler yapıldı. Haziran tarihi itibariyle de mevcut kullanımda olan basın kartları hükümsüz kalacak ve yeni basın kartları geçerlilik kazanacak. Genel Müdürlük kayıtlarına göre mevcut durumda kurum ve unvanlarında herhangi bir değişiklik olmayan basın mensuplarına düzenlenmiş olan yeni.


Bu bölgemizde sürekli basın. Basın kartlarının yenilenmesine karar verildi. Haber Kayna ğı YENİDÜZEN. Gazetecilerin oyları doğrultusunda yeni basın kartları belirlendi.


Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yeni basın kartlarının belirlenmesi amacıyla yapılan. Sarın basın kartının bütün yetkileri turkuaz ve pembe tonlu yeni basın kartına aktarıldı.


Bu konuda bir kafa karşılığı olacak. Bu kart basın kartı ama sarı basın kartı değil. Bizler Erdoğan’ın gazetecileri değiliz! Elbette rengi de eskisi olmalıdır:- Basın Kartı, Sarıdır!


Yeni basın kartları

Daha önce sarı renkli olan basın kartının, yeni rengi mavi. Kartın ortasından ise pembe tonlarında bir kuşak geçiyor. Firma Rehberi Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın.


Yeni basın kartları

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. PAMUKKALE BELEDİYESİ. Cumhurbaşkanlığı muhabirlerinin ardından sarı basın kartı olan gazetecilerin kartları da değiştirilecek.


Altun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İletişim Başkanlığı kurulduğundan itibaren değerlendirme süreci tamamlanan bin 3medya mensubuna yeni basın kartları teslim edilmiştir. Bu sayının içinde ulusal ve yerel ölçekli bütün medya kurumlarından çok farklı unvanlarda medya emekçileri yer almaktadır.


Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, basın kartları ile ilgili yürütülen yeni çalışmayı paylaşmak amacıyla basın toplantısı düzenledi. BBYEGM merkez binasında düzenlenen toplantıda konuşan Karakaya, mesleğe başlayan her gazetecinin basın kartı almanın heyecanını yaşadığını ve stresini çektiğini söyledi.


Yönetmelikte basın kartlarının iptal edilmesi şartlarına da bir madde daha eklendi. Buna göre artık ‘milli güvenlik ya da kamu düzenine aykırı davranışlarda bulunanların’ sarı basın kartları derhal iptal edilebilecek.


Basın meslek örgütleri yapılan değişikliğe sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamalarda. Basın İlan Kurumu’nun reklam kesme cezası uyguladığı Evrensel gazetesi çalışanlarının sarı basın kartları iptal edildi.


Evrensel gazetesinin ardından yenilenme için başvuru yapmış olan ve uzun süredir bekleyen çok sayıda gazetecinin basın kartının iptal edildiği ortaya çıktı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi