Wifi isim değİştİrme

Wİ-fi Ağını isimle adlandırarak insanların kendi ağlarının bulması kolaylaşır. Nusret Doğru 126views. TTNET Zyxel) - Duration: 3:21. Webhakim 81views.


Telefondan wifi şifresi nasıl değiştirilir?

Skip navigation Sign in. Tech Worm 56views. Mehmet Şahin 37views. Ayrıca wifi şifrenizi unuttuysanız ya da bilmediğiniz kişiler tarafından internetinizin kullanıldığını düşünüyorsanız modem arayüzüne girerek şifre ve isim değişikliği.


Merhaba arkadaşlar bu yazımda kablosuz modeminizde yayın adını nasıl değiştireceğinizi anlatacağım. Kablosuz modemlerde markalara göre işlem değişiyor ama mantık aşağı yukarı aynı. Ben bugün sizlere TP–LİNK kablosuz ismini değiştirmeyi anlatacağım.


Wi-Fi yani Wireless, modemde bulunan interneti kablosuz olarak dağıtım yapabilen bir bağlantı çeşitidir.

Wifi bağlantıları sayesinde kablosuz olarak belirli limitler çerçevesinde kablo bağlantısı olmadan internete bağlanma imkanımız oluyor. Ama tabiki mesafe uzaklığı durumu nedeniyle bilgimiz dışında modem açıkları kaynaklı olarak wifi şifresi çalma durumları.


Türk Telekom wifi adı değiştirme başlığı altında nasıl bir işlem yapabileceğinizi anlatacağız. Zyxel marka modem sahibi iseniz eğer bu süreç bir hayli kolay ve aşağıdaki adımları eksiksiz takip ettiğiniz takdirde sizler de süreci yönetebiliyorsunuz.


Wi-fi Ağ adını ve parolasını değiştirme. Bunu gerekli sayfada bulmalısınız daha sonra. WiFi şifre değiştirme. SSID : Ağ adı SSID şifre. MCY " olarak değiştirdim ve kaydettim. Daha sonra sitenin kendisi i. D seçeneğiyle geçenlerde açılmış bir konu gördüm şöyle izah ediyim. Konuda taşlar maviye çekildikten sonra bir kez daha birleşebileceği yazıyordu. Bu taşlar hangileri elimde maviye çekişmiş hp,hasar ve kritik taşı var bunlar birleşmiyor mesela.


Maviye çekilmiş tane hp taşımı olması lazım birleşmesi için yoksa adet maviye çekilmiş farklı taşmı birleşiyor. Gündelik hayatta wifi kelimesi, hayatımızın bir parçası olmuş durumda.


Kablosuz internetinizin şifresini değiştirmek için öncelikle modem veya router’ın arayüzüne bağlanmanız gerekiyor.

Herkese iyi günler dileriz. Bu yazımızda sizlere netmaster markalı(uydunet-kablonet) modemlerin wifi şifrelerini ve modem isimlerini nasıl değiştirebi. Buradan Wireless Menüsünü açalım onun altında açılan Wireless Security menüsüne girelim. Wi-Fi is great for keeping you connecte but a poorly secured Wi-Fi can put your personal information at risk.


Keeping your router password protected and changing the password regularly are essential keys to protecting your network and your data. Changing your password also keeps cheap neighbors from stealing your bandwidth!


Avukat Salih Birol tarafından Adana da kurulan hukuk büromuz, her geçen gün gücüne güç katarak büyüyen ve etkin bir şekilde başta Adana ve civar illerde ceza avukatı,boşanma avukatı, taşınmaz ve icra avukatı, idari dava ve spor hukuku avukatlığı alanlarında kendini göstererek, işinde en iyi avukat amacı doğrultusunda giderek Türkiye de avukatlıkta saygın. Hepinizin bildiği "Yeniden Doğuş Kartı" yerine, sizlere sadece "İsim Değiştirme Kartı" yollanacak.


Böylece, sık takipçi grup puanı, evlilik, katkı vs gibi kayıplar yaşanmadan, rahatlıkla isminizi değiştirebileceksiniz. Yada Ceofix-pc şeklinde değiştirilmeliyim.


Bilgisayar ismini tuba olarak değiştirmeliyim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi