Vfs global İspanya gerekli evraklar

Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir. We are not in agreement with a consulate or honorary consulate.


Vfs global İspanya gerekli evraklar

Our company is a brokerage house specializing in visa processing, advising on transactions such as commercial, tourist, session, family union. Kurye servisi tekrar isteğe bağlı hale getirildiğinde bu sayfada bir güncelleme yayınlayacağız. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.


Vize İşlemleri Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar. COVID-19: Customer Advisories Learn more. Aralık tarihi itibariyle yetkilendirilen şirket değiştirilmiştir.


Vfs global İspanya gerekli evraklar

BİYOMETRİK FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ – Fotoğraf, aydan yeni olmalıdır. VFS Global Hakkında. Gerekli başvuru formunu eksiksiz doldurunuz. Tarafınıza verilen tarih ve saatte randevu günü başvuru adresinde bulununuz.


Bu sayfada belirtilen gerekli evraklar listesi ile vize başvuru dosyanızı doğru bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu evrakların eksik ya da hatalı olarak hazırlanması vize başvurusunun reddedilmesine neden olur. Hazırlanılması gerekli olan belgelerin ve pasaport işlemlerinin eksiksiz bir şekilde.


Aile üyeleri akrabalık derecesini belgelerle ıspatlamaları ve başvuru formdaki 34. Seyahat nedenine göre gerekli evraklar hakkında İsviçre Konsolosluğu ile yetkilendirdiği temsilcilik ve acentalardan doğru ve güncel bilgiler sorgulanabilmektedir. Vfs Global ülke konsolosluğu tarafından belirlenmiş tek aracı kurum olma özelliğini bünyesinde barındırmaktadır.


Vfs Global kurumuna Avrupa ülkelerine giriş yapmak için gerekli olan işlemler ve Schengen vizesine başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken prosedürler ve hazırlanması gereken evrak listeleri mevcuttur. Başvuru sahiplerinden İstenilen gerekli evraklar tamamlayınız. Eğer varsa eski pasaportlarınız ve nüfus cüzdan fotokopisi 4. Web sayfası üzerinden alınan randevu gününden önce gerekli evraklar hazırlanmalıdır.


Vizesi başvuru formu tam ve eksiksiz biçimde doldurularak diğer belgeler de temin edilmelidir. Maalesef vize başvurularının bir kısmı eksik veya yanlış evraktan dolayı reddedilebilmekte, bu da kişilerde mağduriyetlere sebep olabilmektedir.


Vize başvurunuz için müşteri temsilcilerimizden başvuru ve gerekli evraklar konusunda bilgi alabilirsiniz. Vfs global birçok ülkenin günden kısa sureli (short time) ve uzun süreli(long time) çalışma vizesi, öğrenci vizesi, geri dönüş vizesi, aile birleşimi. Sağladığı avantajlar arasında kargo yolu ile başvuru en kaliteli hizmetleri arasındadır.


Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Bu formda belirtilen tüm bilgilerin gerçeği yansıtması ve sunulacak diğer belgelerle bunun desteklenmesi gerekmektedir. Ayrıca, teslim edilecek tüm belgelerin güncel tarihli olmasına ve gerekli koşulları taşıyor olmasına dikkat edilmelidir.


Eksik evrak ibraz etmeniz durumunda, islem sürenizin uzayacağını ve kararınızın gecikeceğini lütfen unutmayınız. Vfs global firması Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek vize başvurularında online dönemini başlatmıştır.


Vfs global İspanya gerekli evraklar

Evinizden, ofisinizden, cep telefonunuzdan vize başvurularınızı ister Online olarak isterseniz de firmamıza gelerek yapabilirsiniz İşlemlerinizin daha hızlı ilerlemesi için lütfen randevu taleplerinizi telefon yolu ile randevu talep ediniz. Vize başvuru formunun doldurulması ve harcın ödenmesinin ardından başlayacak olan sürecin stresli geçeceği bilinmelidir.


Konsolosluğu ile irtibata geçmesi gerekecektir. Almanya konsolosluğu vize harcı talep etmez. Pasaport (varsa eski pasaportlar) 2. GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR?


Konsolosluğu’na ya da İspanyaya Büyükelçiliği’ne giderek Vize Bilgi Sistemi (Visa Information System-VIS) aracılığı ile parmak izi taraması yaptırmaları gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi