Vfs global avusturya gerekli evraklar

Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for. Altta inceleyeceğiniz gerekli evraklar listesinde ki, uçak bileti rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası, otel rezervasyonu, banka hesap dökümü, SGK işe giriş ve hizmet dökümü, maaş bordroları, vergi levhası,, imza sirküleri ve ticari sicil gazetesi dışındaki tüm evrakların konsolosluk tarafından ALMANCA yada İNGİLİZCE TERCÜMESİ talep edilmektedir.


Altta inceleyeceğiniz gerekli evraklar listesindeki, uçak bileti rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası, otel rezervasyonu, banka hesap dökümü, SGK işe giriş ve hizmet dökümü, maaş bordroları, vergi levhası, i, imza sirküleri ve ticari sicil gazetesi dışındaki tüm evrakların konsolosluk tarafından ALMANCA yada İNGİLİZCE TERCÜMESİ talep edilmektedir. Vize için hangi başvuru merkezine başvuru yapmalıyım?


Istanbul Harbiye, Istanbul Altunizade ve Bursa Vize Başvuru Merkezimizden yapılan her başvurudan, vize ücretinin yanı sıra Euro (KDV dahil) hizmet harcı alınmaktadır. VFS Global hizmet harcı elden teslim alınmaktadır. Schedule an appointment:To schedule an appointment use Schedule an appointment link on the left menu.


Vfs global avusturya gerekli evraklar

Scheduling an appointment involves following steps: a. Vfs Global ile yap? All Rights Reserved. Oraya tıklayarak dosyaya pdf olarak ulaşabilirsiniz.


Sizin adınıza tüm evraklarınız kurum tarafından gideceğiniz konsolosluğa iletilmekte konsolosluk tarafından da Elçilik onayına sunulmaktadır. Gerekli Dökümanlar” sekmesi var. Seyahat tarihinizden gün önce vize başvurunuzu yapmanız sizin açınızdan faydalı ve yararlı olacaktır. Deneyimlerimiz bu kişilerin genellikle yanlış bilgi ve belge sunduğunu göstermiştir.


Ticari başvurular için davet mektubu. Seyahat nedenine göre gerekli evraklar hakkında İsviçre Konsolosluğu ile yetkilendirdiği temsilcilik ve acentalardan doğru ve güncel bilgiler sorgulanabilmektedir. Vize başvurusu yapmadan önce randevu alma zorunluluğu vardır.


Randevunuz müşteri temsilciniz tarafından oluşturulduktan sonra gerekli evrak listesi başvuru sahibine iletilecektir. Başvuru esnasında size sunmuş bulunduğumuz güncel evrak listesini eksiksiz ve tam olarak getirmelisiniz.


Dosyayı indirmek için: 1. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. Hızlı Bağlantılar to information on visa categories and Long Term Kısa Dönem helpful information including Visa Fee, VFS Service Charge and İşlem Süresi can be found on the Visa Wizard page on this website. Kurum, konsolosluk üzerinden almış olduğu parmak izi kaydı gibi verilerini de göz önünde bulundurarak, tüm incelemelerini sağlar ve bu şekilde vize sonuçlarının tamamlanması için işlem gerçekleştirilir.


Vfs global avusturya gerekli evraklar

Pasaportunuzun geçerlilik süresi gibi belirli kurallara uygun bir şekilde evraklarınız hazırlanmaktadır. Avusturya vizesi genel bilgiler. Vizenizin reddedilmesi gibi bir durum profesyonel çalışmalarımız. Ancak burada aklınızda bulunmalı ki zamanında randevuya gelmeli ve burada ayrıca parmak izinizi de vermelisiniz.


Burada ayrıca gerekli ücretler ödenir ve evraklar tamsa sıranız gelince işlemlere başlanır. Bir takım sorular sorabilirler. Uluslar arası vize işlemlerini gerçekleştiren dünya çapında bir firma olarak vize işlemlerini yürütmektedir.


Vfs global avusturya gerekli evraklar

Firmanın kuruluş tarihi ve diğer tüm merak ettiğiniz sorular cevaplanıyor. Yapmış olduğu 1milyondan fazla uygulama, kısa sürede vize işlemleri ilgili tercih edilen bir aracı kurum haline dönüşmesini sağlamıştır. Yanlış verilen bilgiler ve sahte evraklar başvurunun reddine sebep olacaktır.


Bu evraklar dışında konsolosluk gerekli gördüğü taktirde ek evraklar talep edebilir. Aksi halde evraklar içerisinde herhangi bir eksik bulunursa vize işlemleri en baştan başlamak durumunda kalınabilir.


Başvuru sahipleri, başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında gün öncesinden başvurusunu sağlayabilir. Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi