Uluslararası marka sorgulama

Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Marka İlan Bülten No. Arama Yap Formu Temizle. Türkiye’de yapılan bir patent başvurusunun yurtdışında da korunması istendiği takdirde, Türkiye’de yapılan başvurunun.


Yurtdışı marka tescili yapılacak ülkeler nezdinde araştırma ve maliyet gerektirmektedir. Harfler, rakamlar, işaretler hatta isim ve soyisim dahi marka tescili ile.

Dem Patent "Kaliteli ve Güvenilir Hizmet" sloganı ile hareket etmekte ve ilke olarak fikri mülkiyetinizi koruma ve riskleri minimize ederek hareket etme prensibiyle. Akılda kalıcı bir marka ismi yaratmak ürün ve hizmetlerin satışlarını arttırır. Müşterilerin zihninde doğru konumlanmış bir marka ismi beraberinde başarıyı getirecektir.


Başvuru sahibi, uluslararası başvuruda yer alan mal ve hizmet listesinin kapsamını daraltabilir ancak genişletme yapamaz. Türkiye’de tescil ettirdiğiniz markanız sadece Türkiye’de koruma altına alınır. Yurtdışında özellikle ihracat yaptığınız ve hedef pazar olarak belirlediğiniz ülkelerde markanızı tescil ettirmeniz firmanız için çok önemlidir.


Ticari kullanımlarda isminizi marka haline getirmek sizi ön plana çıkartır. Online marka başvurusu yapmadan önce online marka tescil sorgulama yapmalı ve tescil etmek istediğiniz isim daha önce alınmış mı kontrol etmelisiniz.


Buluş sahibinden alınan bilgiler ile birlikte bu alanda çalışan uzmanlar ve özel dokümanlar ile patent veri tabanında sorgulama yapılır.

Etiket: uluslararası marka tescil sorgulama. Maliyeti ve tescil süresi en uygun olan başvuru sistemidir. Ticari işletmeniz için türetilmiş isimler, sloganlar, şekiller, sayılar ve kişi ismleri sizleri diğer işletmelerden ayıran markanızdır. Patent uzman kadrosu ile gerçekleştirdiği işlemler ve raporlamalar ile sektörde emin adımlarla ilerlemektedir.


Uluslararası marka tescilinin sağlanabilmesi için öncelikle ilgili menşe ofiste (TÜRKPATENT), tescilli bir markanın veya bir marka tescil başvurusunun bulunması zorunludur. Dem Patent en hızlı marka patent araştırma ve marka tescili sonuçlandırma noktasında size hizmet vermekten mutluluk duyar. Sorgulama sonucunda tescile engel olabilecek bir marka ile yada nedenle (red için diğer kriterler) karşılaşılmaması durumunda marka tescili için başvuruda bulunulur.


Ekonomik değer yaratmanın önemli bir yolu olan markalaşma,günümüz dünyasında var olabilmenin ön koşullarından biri haline. Haksız Rekabeti markanızın tescili ile sonlandırmaktadır.


Site İstatistikleri Bugün: 1Kişi Ziyaret Etti. Online marka sorgulama işleminin ilk aşaması ilgili mal ve hizmet içeriğinin doğru analiz edilmiş olmasıdır. Bu nedenle seçilen marka için marka tescil koruması için başvuru yapılmasından önce, aynı ve benzer marka araştırması ve benzerlik sorgulamasına tabi tutulması önemlidir.


Uluslararası Slogan Sorgulama uzman marka araştırma ekibimiz tarafından görsel, işitsel, fonetik, yabancı sözcük kriterleri esas alınarak aynı gün içerisinde rapor edilmektedir. Başlıca Hizmetlerimiz Alanında uzman kadromuz ile tüm belgelendirme işlerinde yanınızdayız. CE kelime anlamı olarak “conformity of european” yani “avrupaya uygunluk” kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır.


Buna bağlı olarak da markanın haczedildiği sicile kaydedilir ve tarihten sonra borçlu markayı kullanmayı devam. Patent sorgulama işlemi faydalı model araştırma adı altında yer almaktadır ve bu isimle bilinmektedir.


Patent, belli bir isim hakkını ve belli bir buluşu satma, alma, satın aldığı süre boyunca kullanma, üretme ve ithal etme hakkıdır. Ulusal ve uluslararası platformlarda rekabet gücünüzü artırmak için, iş fikirlerinize özel güçlü stratejilerimiz ve ideal markalaşma yol haritamızla birlikte sizinleyiz.

TPE marka sorgulama sonuçlarında markanıza birebir benzerlik gösteren veya anımsatan üçüncü kişilere ait marka tescil belgesi bulunmaması durumunda marka tescil işlemlerine geçilmektedir. Yukarıda bahsedilen marka tescil sorgulama, isim tescil sorgulama işlemleri ortalama ila dakika arasında tarafımızca tamamlanmaktadır. Siz değerli müvekkillerimize hafta içi, hafta.


Patent olarak marka tescil sorgulama raporlarımız hukuki mütalaa şeklinde ve tamamen yazılı olarak yapılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi