Uluslararası danışmanlık firmaları

PY Consulting International Inc. Türkiye’nin ilk ve öncü proje yönetimi danışmanlık firması Proje Yönetim A. UE yurtdışında eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren güvenilir firmaları bir araya getiren bir kuruluştur. Tübitak Kosgeb Kobi hibe proje danışmanlık destek ve destekleri, hibeleri konusunda danışmanlık faaliyetlerimiz bulunmaktadır.


Uluslararası danışmanlık firmaları

Tıp Merkezleri, Devlet ve Üniversite Hastaneleri ve İlaç firmaları başta olmak üzere sözlü ve yazılı tercüme hizmeti sunmaktadır. Hizmetlerinin odağında “ İnsan Kaynakları” olan Miorec, yerli ve yabancı müşterilerinin insan kaynakları ve uluslararası operasyonları ile ilgili ihtiyaçlarına, alanlarında on yılı aşkın tecrübeli ekipleriyle çözümler sunan bir danışmanlık firmasıdır.


Merkez ofisi Ankara’da bulunan Miorec, İzmir ve Rotterdam ofisleriyle de hizmetler vermektedir. Türkiye ve yurtdışında yerleşik küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) ve daha büyük ölçekli firmalara uluslararası ticaret süreçlerinde, ithalat ihracat ve gümrük işlemlerinde destekleyici hizmetler üreten bir danışmanlık firmasıdır.


Lojistik Grubu lojistik alanında nakliyat, depolama, ambalajlama, paketleme ve dağıtım alanlarında hizmet vermektedir. Dış ticaret danışmanlık hizmetimiz sayesinde, sürdürülebilir ihracat anlayışına ve sistemine sahip olacağınızı garanti ediyoruz.


Uluslararası danışmanlık firmaları

Hakkımızda “Gelecek için rekabet etmek, yeni fırsatlar yaratmak demektir. PKF INTERNATIONAL nın uluslararası iş ilişkileri içerisinde bulunan müşterileri ile önemli olan. GİGDER’in üyeleri arasında gayrimenkul geliştiricileri, uluslararası pazarlama ve danışmanlık firmaları, kurumsal yatırımcıya yönelik hizmet veren portföy yönetim şirketleri ve.


Emay, Ulaştırma, Binalar, Su ve Çevre faaliyet alanlarında sunduğu. Firmanın başlıca çalışma alanları yatırım danışmanlığı, yönetim danışmanlığı, ve siyasi danışmanlık hizmetleridir. Ana Sayfa » Firmalar » Murat Yeşilkaya. Eğitim, İzmir Bayraklı Firmaları, İzmir Firmaları.


Aynı zamanda kamu kurumlarının sektörlerdeki yeniliklere uyum sürecinde de aktif olarak rol alıyoruz. Yılda milyon mutlu müşteri. Profesyonel ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.


Uluslararası danışmanlık firmaları

Ar-Ge ve İnovasyona önem veren, kendisi dahil danışmanlık hizmeti verdiği binlerce şirkete paket proje üretme yeteneğine sahip, her biri konusunda uzman deneyimli ekibi ve yine konusunda uzman onlarca çözüm ortağından oluşan ekiplerden hizmet alma farkını yaşarsınız. JeoDijital Bilişim Teknoloji Mad.


Golder Associates Ltd. Danışmanlık Servisleri. Anadolu Hisarı Mahallesi Beyzade Sokak No.


Deneyim, bilgi ve tecrübeye sahip uzman personelimiz ile birlikte ulusal ve uluslararası ticaret kapsamındaki danışmanlık, taşımacılık, depolama ve antrepo faaliyetlerimizle sizlere hizmet ediyoruz. Uluslararası Taşimacılık Firmaları. Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Güvenilir üretim teknikleri ve tecrübesi ile alanlarında lider olan üreticilerle geniş bir yelpazede kaynak ve ortaklıklarımız var. Yurtiçi ve yurtdışında, ulusal ve uluslararası firmalarda edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimiz,Sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz etmemiz. BO Farma İlaç Sanayi ve Dış. Günümüzde ithalat ve ihracat yapan firmalarının sayısı gün geçtikçe artmaktadır.


Bu artış da taşımacılık faaliyetleri doğrultusunda yeni taleplerin doğmasına sebebiyet vermektedir. Firmamız gayrimenkul ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Türkiye pazar yerleri, n1 gittigidiyor, hepsiburada, uluslararası pazar yerleri amazon, ebay gibi marketleri kullanarak ürettiğiniz ya da alım satım yaptığınız ürünleri e-ticaret yaparak kazancınızı arttırabilir döviz kazanarak ekonominize katkı.


Tarvenn, girişimlere tohum ve erken aşama yatırım yapan ve İstanbul merkezli uluslararası bir yatırım ve danışmanlık firmasıdır. Girişim ve yatırım.


Blok No:Halkalı İstanbul Türkiye şeklindedir. Diğer 7takipçiye katılın. Bu amaçla kurulan TKDK danışmanlık firmaları tarım anlamında birçok farklı girdiye ve bilgiye sahiptirler.


Dönemsel değişimleri de iyi takip eden. Bu tip bir destek hizmeti almak, sizin firmanızı ve olası franchise kapasitenizi ve neler yapabileceğinizi yerinde incelenmesi, pratik bir rehberlik - şirket içi danışmanlık programı hazırlanmasıyla faydalı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi