Windows 7 klasör rengi değiştirme

Yani, burada da sizin için böyle bir en etkileyici ve güzel bir hile. Explorer de standart olarak beyaz olan klasör geri plan rengini başka bir renkle değiştirmek istiyorum. O zaman işin içine biraz renk katmaya ne dersiniz?


Windows Yazı Tipi Değiştirme. Küçük ve ücretsiz bir program olan Folder Colorizer ile klasörlerinize istediğiniz rengi verebilir ve etiketler ekleyebilirsiniz.

Böylelikle kendinize özel klasörlerinizi farklı renklerde. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan klasörleri çeşitli renklere boyayarak kişiselleştirebilirsiniz.


Unsubscribe from Furkan Gunduz? Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.


Kurulum esnasında aşağıdaki ekrana geldiğinizde sol alttaki kutucuğun işaretini kaldırınız. Uygulama beraberinde CleanMyPC uygulamasını da yüklemek istemektedir. Onun işaretini kaldırıp.


Bir kişisel klasör başka bir kişisel klasöre eşledikten sonra oluşan bir sorun açıklanır.

Görev çubuğunun rengini değiştirecektim. Soldaki gibi bir menü açılacakken sağdaki gibi bir menü açıldı bunu nasıl soldaki gibi yapıcam.


High contrast icons, klasör renk yoğunluğunu artırır. Decolorize klasörü orjinal rengine döndürür. Multiple select seçeneği ile birden fazla dosya rengini aynı anda yapabilirsiniz.


Programın kurulması bir sorun değildir ve bu incelemeyi yazarken, Folder Colorizer ile gereksiz başka bir yazılım kurulmaz. Sınırlı sayıda pencere vs. Gelelim Home Basic’e.


Home Basic’te masaüstünde sağ tıkladığınızda “Kişiselleştir” bölümü yoktur ve haliyle pencere rengini vs. Sadece araç çubuğundaki klasörü sağ tıklayıp özellikleri ve rengi veya farklı bir klasör simgesi seçin? Bu sorunlar arasında, dosyaları veya klasörleri Geri Dönüşüm Kutusu’ndan silememe veya bir dosyayı kopyalama, taşıma, yeniden adlandırma veya silme gibi işlemleri yerine getirememe de olabilir.


Bunun nedeni, pek çok benzer görünümlü eşyayla karşı karşıya kaldıklarında, aynı renge sahip olanların insan beyni tarafından birlikte kategorize edilmesidir. Arzu ederseniz, hemen ilgili adımlara göz atalım. Sağ tık yaptıktan sonra, Özellikler sekmesine tıklayın.


Simgesini değiştirmek istediğiniz klasöre gelin. Kabuk entegrasyonu 3.

ENTER tuşuna basın. Fransızca (Kanada) öğesini genişletin. Eğer dilerseniz bir klasör görünümünü bilgisayardaki bütün (Aynı şablonu kullanan) klasörlere atayabilirsiniz. Kitaplıkları maalesef manuel olarak ayarlamak zorundasınız.


Bu alıştırma için, ücretsiz Paint. Net uygulamasıyla örnek göstereceğiz, ancak herhangi bir görüntü. Bilgisayar renklerini değiştirme Bilgisayarınıza yeni bir görünüm ve farklı renkler katmak istiyorsanız bunu yapmaya pencere çerçevelerinizin, başlat menüsünün ve görev çubuğunun renklerini değiştirmekle başlayabilirsiniz.


Daha bir çok öğenin de rengini değiştirmeniz mümkündür. Olay Görüntüleyicisi : Günlükleri Temizlemek "Kullanıcı Hesabı Denetimi" Onayı İstemeyen Kısayo. Teşekkür Sayıs ı: 0. Tema rengi seçtikten sonra nerede rengi görmek istediğinizi ve koyu veya açık ayarlarından hangisinde daha iyi göründüğüne karar verin.


Klasör arka plan rengi değişti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi