Ticari marka

The English for ticari marka is trademark. Find more Turkish words at wordhippo. Alınan ticari marka, sahibine söz konusu mallarla ilgili ticari marka kullanımı için münhasır haklar sağlar. Tor enjoys a vibrant research community that examines anonymity attacks and defenses, design improvements, impact on society, and so on.


Bu siteyi kullanmadan önce lütfen aşağıdaki kullanım koşullarını okuyun.

ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli ticari markalarıdır. Bir ticari marka, bir ürün veya hizmeti tanımlamak için ayırt edilebilir bir şekilde kullanıldığında korunabilir hale gelir.


Farkında olmasanız da, mağaza alışverişi yaparken, televizyonda. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. Arama Yap Formu Temizle. Marka İlan Bülten No.


Contextual translation of " ticari marka sahibi" into English.

Human translations with examples: trade marks. Bir şirketin tüm dünyada kullanılan temel tanımlayıcısıdır. Isırılmış bir elma ile temsil edilen Apple ünlü bir ticari marka örneğidir.


Bu markada herhangi bir yaz yoktur ancak Apple’ın temel tanımlayıcısı imajın kendisidir. Bir markayı ilk tescil ettiren kişi o ticari markanın sahibi olmaktadır. Yenilemenin başarısız olması ülkede yasal korumanın gecikmesine neden oluyor. Firstbeat ile gelişmiş kalp atışı analizleri.


Ancak hizmetleri tanımlamak için kullanılan ticari markalara genellikle hizmet markaları denir. A ülkesindeki restoranından bahsetmek için kullanıyorsa, B ülkesindeki başka birinin aynı terimi kendi restoranından bahsetmek için kullanmasını büyük olasılıkla.


Bir sonraki adımda, başka birinin önerdiğin ticari adını kullanıp kullanmadığını kontrol etmek için kapsamlı bir isim araması yapmalısın. Bazı ticari işletmeler tüketicileri cezbetmek için popüler kelimeleri marka haline getirmek isteyebilir. Ancak Covid-salgını için bu düşünülemez. Bu uygulama, geçen kasım.


Tüm bunlar ticari faaliyetlerde marka ve ticari marka kullanımını önemli ölçüde yoğunlaştırdı. Amerikan Pazarlama Birliğinin tanımına göre TM terimi, bir veya daha fazla işletmenin ürün veya hizmetlerini tanımlamak, ürünlerini rakip ürünlerinden ayırmak için gerekli olan bir isim, simge, terim, şekil veya bunların kombinasyonu olarak anlaşılmalıdır.


Garmin tarafından her türlü kullanımı lisanslıdır.

Dell ’in ticari markaları, "TM" sembolüyle işaretlenmeli ve atıf beyanı. Sembol, üstündeki ve daha küçük gösterilen Lat ve T büyük harflerini gösterir. Tersine, logonuzu erken markalaştırmamayı seçerseniz, benzer bir logoya sahip bir yarışmacı ticari marka haklarını ihlal ettiğiniz için sizi dava ederse muhtemelen bir dezavantajınız olur.


Logonuzu yalnızca ürünlerinizi veya hizmetlerinizi satmak için kullanarak otomatik olarak haklara sahip olduğunuzu bilmek önemlidir. Ticari marka işareti aşağıdaki kopyala düğmesine basarak kopyalayabilirsiniz. Bu sayfanın sağ alt köşesinden bir dil seçerek bu makalenin mevcut çevirilerini görüntüleyebilirsiniz.


TM - ticari markanın kısaltmasının gerçek bir çevirisidir. Aynı zamanda, " marka ", " ticari marka " terimlerinin kullanımının yerel mevzuat açısından yanlış olacağını söylemek gerekir.


Yeni ve mevcut ticari markaların tescili, kullanımı ve istismarına yasal destek vererek, şirketlerin markalarının kimliğini ve bütünlüğünü başarılı bir şekilde korumasını sağlayacaksınız. Ayrıca müşterilere.


Bu kategoriler Rusya. Genellikle, ticari markalar ve patentlerle ilgili tüm yasal konularda kuruluşlara yardımcı olan orta ve büyük ticari kuruluşlarda çalışırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi