Tp link modem adı değiştirme

TP-Link modem arayüzüne girmek için internet tarayıcımızın adres çucuğuna 192. TP - Link marka kablosuz modem şifre değiştirme işlemleri nasıl yapılır? Makaledeki adımları takip ederek TP - Link kablosuz modeminizin şifresini rahatlıkla değiştirebilirsiniz.


Tüm TP - LINK model kablolu kablosuz modem wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirmek artık çok kolay. Yeni bir TP - LINK modem aldıysanız ve sıfırdan kurulum yapacaksanız, modem kurulum ayarların bir çoğu yapılmış haldedir.


Yapmanız gereken tek şey modem wifi şifresini ve kullanıcı adını değiştirmek olacaktır.

Yukarıdaki anlattığımız gibi modem arayüz giriş şifresini biliyorsanız TP link modemlerde arayüze giriş ipsi 192. Kullanıcı adı admin şifre ttnet veya admin olarak giriş yapabilirsiniz. Kablosuz şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır. Modem ayarları nasıl yapılır.


Merhaba arkadaşlar bu yazımda kablosuz modeminizde yayın adını nasıl değiştireceğinizi anlatacağım. Ben bugün sizlere TP – LİNK kablosuz ismini değiştirmeyi anlatacağım. Mevcut kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaparak yeni TP - Link şifrelerini oluşturmak adına ilk adımı sağlayabilirler. Tp - link için kullanıcı adı ve şifre “admin” dir.


Ağ sekmesi altında, Lan ayarlarına tıklayın.

En alt bölümde Dns sunucu ve ikincil dns sunucu bölümüne, girmek istediğiniz dns adreslerini tanımlayın. Genel de giriş bilgileri 192. SSID yani kablosuz ağ ismini yazınız ve doğrulama türü yani şifreleme bilgisi olarak Wpapsk seçiniz ister otomatik wifi şifre oluşturursunuz.


Kutusunu açtığımız Tp link modemi kurmadan önce bağlantıları yapmamız gerekir. Bunun için bilgisayarımıza bir etherne.


Bildiğiniz gibi bu cihaza ait modem girişi ve kablosuz şifreler modemin altında yer alıyor. Dilerseniz cihaza ait wifi-kablosuz şifreyi basit bir kaç adımda değiştirebilirsiniz. Kişiler bu aşamada kullanıcı adı ve. TP Link Wi-Fi modeminiz varsayılan olarak cihaz altında yada cihazın kitapçığında yazan şifre ile gelir.


Wi-Fi kullanıcı adı ve şifrenizi kendinize göre, kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde değiştirebilirsiniz. Tp Link kullanıcı adı ve şifre olarak genelde admin ve 192.


IP adresini kullanır. Ancak, aşağıdaki listede olduğu gibi, birçok istisna da vardır. Arayüz ip adresi: 192. Access Pointin kablo bağlantılarını doğru bir şekilde yapınız.


Ttnetten alınan modemler için şifre ttnet veya turktelekom) Internet Explorer ya da Mozill. TP-Link router a geçmeden önce modem i bilgisayara bagladıktan sonra internetin düzgün çalıştığından emin olun.


Tp Link modem şifresiniz değiştirme işlemi gayet basit olup aşağıdaki yol ve yöntemlerin uygulanmasıyla kısa bir süre içerisinde değiştirebilirsiniz. TP Link marka modemin şifre değiştirme işlemi için ilk olarak 192.

Yapacağımız işlem oldukça basit. Biz de kolaydan zora doğru maddeler halinde modem şifresi değiştirme. Ben normalde TP - LINK TD-W8-1ND modelini kullanıyorum.


Sizin modeminizin arayüzü farklı olabilir ancak yine bölümler aynıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi