Teşekkür plaketi sözleri

Görevli bulunduğunuz süre içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze vermiş olduğunuz değerli hizmetlerinize teşekkür ederiz. Müdürlüğümüz kadrosunda çalıştığınız süre içerisinde, gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim. Geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliğimize sağladığınız maddi manevi desteğiniz için size teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.


Modern kentleşme ve sosyal belediyeciliğe yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalar ile katkılarınızın devamını dileriz. Güzel sözler kategorisinde de yer alan teşekkür sözleri içeriğimizde anneye, babaya, emeğe, patrona, doğum günü kutlamasına ve sevgiliye söylenecek en güzel teşekkür sözlerini bulabilirsiniz.


Beraber çalıştığımız dönemde, çalışanların meselelerine göstermiş olduğunuz pozitif yaklaşım ve katkılarınıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dileriz. Sevginizle Tüm Engelleri Aşacağız” İfadeniz bizlere güç verdi.


Kültürel faaliyetlerimize gösterdiğiniz ilgi ve alâka için teşekkür ederiz. LERDEN TANER İSBİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ.


Ortaköy Belediyesi işçileri, göreve geldiği günden bu tarafa ilçeye yaptığı hizmetler ile gerek işçi maaşlarının zamanında ödemesi ve gerekse ya. Başaralı askere teşekkür plaketi alarak onu hem hırslandırabilir hem de mutlu edersiniz. OKUMA BAYRAMI ÜRÜNLERİ.


Başarılarıyla gurur duyduğunuz öğrencilerinize, yeni hayatlarına doğru atacakları büyük adım esnasında bu güzel plaketi armağan ederek mutlu edebilirsiniz. Gününe Özel fotoğraf baskılı plaket ile, öğretmeninize kalıcı ve sizden bir hediye verin. Fakat bazen plaket yazısı için ne tür bir yazı yazılması konusunda kararsız kalabilirsiniz.


Teşekkür plaketi sözleri

Metal plaka, şık ve katlanabilir olan kadife plakete yapıştırılarak son halini alıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk ÖZKARAKAŞLI’A teşekkür plaketi verdi. Peyzaj mimarlarından Bozbey’e teşekkür plaketi.


Sözlü’ye teşekkür plaketi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Sizlerle aramızda sevgi ve güven bağı var.


Muğlamız için yaptığımız güzel hizmetlerin hepsini birlikte konuşarak, karar vererek sizlerle birlikte yaptık. Beldibi’nin kalkınması için. Yeni bir hayata başlarken yanımda olan ve benden desteğini eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Canlarım benim, iyi ki varsınız.


Kendisine verilen teşekkür plaketi karşısında teşekkür eden Hülya Mert’de şu sözleri kaydetti: “Tiyatro 5ekibine bu ince düşünceleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Dernek üyeleri sivil toplum derneklerine verdiği önemden dolayı, “Sivil toplumun abisi” sözleri ile Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. Yaşar’a sevgi seli Sivil Toplum Kuruluşlarına her türlü desteği veren Yaşar hizmetlerinin meyvesini topluyor. Tuncay Şanlı’ya teşekkür plaketi.


Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecindeki yardım faaliyetlerine destek sunan hayırseverlere plaketle teşekkür etti. En değerlimiz öğretmenimiz için teşekkür sözleri hazır ettik. Bu güzel sözleri bu anlamlı sözleri Kasım da öğretmeninize kısa mesajla gönderin ya da sosyal medyada paylaşın tercih sizin ne yapmak ister seniz onu yapın. Bunun sebebi tabi ki dilimizin dönmemesi vs.


Söylenişi zor değil ancak söylenmesi zor bir kelime. Bizde yazımızda arkadaşlara, müdüre, aileye teşekkür mesajları atmanız için çok güzel bir liste hazırladık.


Bir durup düşünelim. Mehmet Akif Çakar teşekkür ederek, plaket verdi. Gölcük Belediye Meclis Toplantısı öncesinde örnek bir davranış sergilenerek, sel felaketinde iş makinalarıyla destek veren hafriyat firmalarına, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve meclis üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketi aldılar.


Teşekkür plaketi sözleri

Anadolu Üniversitesinden, İnönü Belediyesine teşekkür plaketi. En son teşekkür plaketi haberleri anında burada.


Teşekkür plaketi sözleri

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Bayraktar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, görev süresi boyunca emekliler ve Trabzon için yaptığı çalışmalardan ötürü plaket takdim etti. Kampanyaya destekleri nedeniyle tüm basın mensuplarına da teşekkür eden Kaymakam Tat, "Devrek Okuyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi