Teşekkür anlamlı plaket yazıları

Teşekkür plaket yazıları. Derneğimiz için yapmış bulunduğunuz maddi ve manevi. Müdürlüğümüz kadrosunda çalıştığınız süre içerisinde, gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim. Vakıfı teşekkür belgesi.


Mezuniyet plaket yazıları. Bu bir veda değil….

Plaket tebrik yazıları. Eşinizin, kardeşinizin, en yakın dostunuzun ya da bir iş arkadaşınızın önemli bir başarısını hediye plaket ile kutlamaya ne dersiniz? Fakat bazen plaket yazısı için ne tür bir yazı yazılması konusunda kararsız kalabilirsiniz. Okulumuza kazandırmış olduğunuz Yabancı dil laboratuvarı için şahsım ve tüm öğrencilerim adına Şükranlarımı sunarım.


Geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliğimize sağladığınız maddi manevi desteğiniz için size teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Modern kentleşme ve sosyal belediyeciliğe yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalar ile katkılarınızın devamını dileriz.


Bir kişiye plaket verilirken neden verildiğine dair bir iki satırlık metin yazılır. Biz de plaketlere hangi durumda ne yazılmalı örnekler verdik.


Güzel sözler kategorisinde de yer alan teşekkür sözleri içeriğimizde anneye, babaya, emeğe, patrona, doğum günü kutlamasına ve sevgiliye söylenecek en güzel teşekkür sözlerini bulabilirsiniz.

PLAKET YAZİLARİ, PLAKET YAZİ ÖRNEKLERİ EMEKLİLİK İÇİN - Birlikte çalıştığımız dönemde, çalışanların sorunlarına göstermiş olduğunuz olumlu yaklaşım ve katkılarınıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dileriz. Anılarınızı her daim taze tutan sizleri her zaman onurlandıran plaketler. Ayrıca plaket sayımız fazla gibi duruyor mu yani plaket vereceğimiz minimum miktar olan 5TL’yi biraz daha yukarı mı çeksek (maliyet açısından)?


Bence bu konuyla ilgili olarak, “ plaket ve teşekkür yazıları ” için metinlerimizi belirleyip, dizaynlarını yapalım. En kısa zamanda da yaptıralım.


Yüreği sevgi dolu insan "BABAM" beni bu yaşa getirirken harcadığın emeklerinin değeri paha biçilemez sana herşey için teşekkür ediyorum. Korkmaz’a anlamlı plaket. Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay tarafından SBK.


Ahşap plaket, iş yerleri, spor organizasyonları, belediyeler gibi kurumlar plaket verir. Bunun manevi değeri gerçekten çok özeldir. Sonuçta karşınızdakine hediye vermek onun, değerli birisi olduğunu ona anlatmanın en güzel ve en kolay yoluyken bunu böyle espirili ve anlamlı bir şekilde yapmak gerçekten çok daha etkili ve anlamlı olacaktır. Yeni bir hayata başlarken yanımda olan ve benden desteğini eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkürü borç bilirim.


Canlarım benim, iyi ki varsınız. En değerlimiz öğretmenimiz için teşekkür sözleri hazır ettik. Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği, ADÜ Rektörü Prof. Cavit Bircan’a ‘Yaşlanma ve Yaşlılık’ konularındaki duyarlılığı ve katkılarından dolayı plaket takdim.


TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, Ankara Şehit Aileleri Derneği Başkanı Müslüm Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şehit yakınları ile gazilerin yüzde 80’inin. Magazin - Türk pop müziğinin kilometre taşlarından Sezen Cumhur Önal’a anlamlı plaket.

Suriçi’nde Balıkçılarbaşı bölgesinde bulunan Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozdağ isimli esnaflara anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etme gereği duyduklarını belirten. Her konuda güzel sözlerin de yer aldığı bu sayfada sizler için en anlamı yazıları da hazır ettik.


Hediyenin kişiye özel hazırlanması babanızın kendisini özel hissetmesini sağlayacak, hediye o zaman anlamlı hale gelmiş olacaktır. Sıradanlıktan uzak, etkileyici bir hediye vermek isteyenler için üzerinde babalar günü yazıları kısa şekilde yer alabilecek isme özel kravat askısı iyi bir tercih olabilir.


Ben aşağıdakini yazmıştım. Sade kristal plaket modelleri arasında yer alan bu kristal cam plaket, aynı zamanda klasik kristal plaket örnekleri içindedir.


Metal plaka şık katlanabilir Kadife plakete yapıştırılarak gönderilecektir. EMEKLİLİK İÇİN VERİLEN PLAKET YAZILARI – Kurumumuzda beraber çalıştığımız dönemde, arkadaşlarınıza göstermiş olduğunuz olumlu yaklaşım ve katkılarınıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dileriz. Nuri Günal’a, Kabataş Erkek Lisesi’nden mezuniyetinin 25. Yılı anısına plaket verildi.


Kabataş Erkek Liseliler Derneği tarafından takdim edilen plaketi çok anlamlı bulduğunu belirten Günal, birlikte tebeşir tozu soluduğu sıra arkadaşlarıyla hasret giderdi. Göreviniz süresince kurumumuza vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, Emeklilik hayatınızda ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim.


Sayın Rasim KILIÇ’a emeklilik hayatında mutluluk ve huzur dolu günler dileriz. Babalar günü yazıları uzun olmak zorunda değildir. Uzun ve karmaşık ya da kendini tekrar eden yazılar yerine, daha kısa fakat anlamlı yazıları da tercih edebilirsiniz. Kısa ve öz kelimeler ile babanıza verdiğiniz değeri ve önemi ifade etmeniz mümkündür.


Sizin için yaşamını hiçe sayan insana siz de aynı duygular ile.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi