Tasarım tescil numarası

Tasarım Tescili” ile korumak mümkün. Etiket: tasarım tescil numarası. Online tekli tasarım tescil yenileme ücreti ödemesi ve işlemlerini buradan anında yapabilirsiniz. Her tasarım tescil işlemine tabi tutulamaz.


TPE’ ye yapılan başvuru ile birlikte – aylık “Şekilsel İnceleme” süreci başlar. Bu inceleme neticelendiğinde aylık “Bülten” süreci başlar. Bülten tarihleri her ayın 9’u ile 24’üdür.


Belgelerin gönderildikten sonra lisans kayıt veya lisans yenileme işlemleri yapılır. Hem kayıt hem de yenileme aynı anda yapılacaksa iki ayrı ücret ödenmesi gerekmektedir. Kısaca, tescil alınmadan yola çıkanlar, kısa zamanda taklide konu olacak ve piyasada yok olmaya mahkum olacaktır.


Tasarım tescil numarası

Lider İstanbul Patent Tescil Firması ile iletişime geçerek Marka ve Patent tescil başvuruları hızlı hizmet alabilirsiniz. Yarısında Patent ve Marka Başvurularında Büyük Artış. TÜRKPATENT Başkanı Prof. Müracaat türü, müracaatta yer alan tasarım miktarı.


Tasarım tescil numarası

Tescil numarası, başvuru sahibi, Locarno sınıfı, ürün adı, tasarımcı ya da bülten numarasından sorgulama yapabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız. TL, 10’ lu tasarım işlem maliyetleri 1. Tekli tasarım tescil başvuru bilgileri ve istenen belgeleri aşağıda bulabilirsiniz.


Hizmet alımında “MARKA İSMİ” alanına “tasarıma konu ürün ismini” belirtiniz. Ayrıca başvuru birden fazla tasarım veya görsel ekleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgileri açıklama kısmında lütfen inceleyiniz.


Unvan doğruluğunun kontrolü için istenmektedir. Türk Patent ve Marka Kurumu Portalı. KHK şartlarına uyması gereken tasarımlar, bu şartlara uymadığı sürece, tescil alamamaktadır.


Destek Patent, başvuru işlemlerinden hukuki süreç yönetimine, tasarım araştırma ve analizlerinden tasarımların ticari değere dönüştürülmesine kadar her aşamada, tasarımlarınızın yurtiçi ve yurtdışı takip ve korunmasında size tam bir hizmet zenginliği sunmaktadır. Sözleşmenin de belirli bir formatta hazırlanmış olması talep edilir.


Elazığ Patent, Başvurudan tescil belgesine teslime kadar, (bir tasarım, bir renkli görsel ) toplam tekli tasarım tescil ücreti 455. Patent Tescil icat sahibinin icadın üretimini, dağıtımını, kullanımı, satımı ve ithalatı üzerindeki haklarını korumasına denir.


Yurtiçi ve yurtdışında marka patent tasarım tescil ve takip hizmetlerinin yanında, bu fikri ve sınai haklar için hukuki hizmetler de sunmaktadır. IMO numarası Donatan Bilgileri: TC Kimlik No (Donatan Şahıs İse) Vergi No (Donatan Şahıs Değilse).


Noterlerce hazır devir sözleşmesinin kullanılması halinde ise yukarıdaki bilgilerin olmasının yanı sıra doğruluğu mutlaka kontrol edildikten sonra imza edilmeli ve tarafımıza gönderilmelidir. Tek tek veya aynı gruba giren tasarımlar çoklu dosyalarda başvurusu yapılabilir. Defans Patent yıllık tecrübesi ve uzman ekibiyle, sizlere marka, patent ve endüstriyel tasarım tescillerine yönelik yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda hizmet sunuyor.


Tasarım tescil numarası

Ataşehir Patent Firmaları arasında bulunan Anlam Patent Ofisi, Marka Tescili ve Patent işlemlerinde yetkili ve resmi patent firmasıdır. Kurum tarafından reddedilir (SMK Madde 64(6)(c)).


Bulunuyorsa rüçhan hakkı. Endüstriyel tasarım tescil numarası yenileme işlemi yapıldığında da sabit kalmaktadır. Markanızın tescil işlemlerini Çengelköy Patent firması ile buradan hızlı ve en uygun fiyatlandırma ile yapabilirsiniz.


Barkod Numarası Merkezi" tarafından belirlenmektedir. Tavsiye edelin patent ofisidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi