Tabu oyunu ingilizcesi

Tabu oyunu ingilizcesi

Kelime haznesini hem eğlenerek hem arkadaşları ile hoş vakit geçirerek geliştiren öğrenciler başarıları ile kısa sürede bir çok öğrencinin önüne geçiyorlar. Dikkat: Orjinal tabu içerisindeki kelimeler ile aynı kelimeler değildir. Orjinal tabu kartlarını görmek için tıklayın ingilizce- tabu -ingilizce- tabu -ingilizce- tabu -ingilizce- tabu -ingilizce- tabu -ingilizce- tabu -6.


Oyunun amacı kartınızdaki kelimeyi karşınızdaki kişiye anlatarak o kelimeyi bulmasını sağlamaktır. Sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirmek istiyorsunuz ve zamanınızıda kayba dönüştürmek istemiyorsunuz o zaman tam. OKUL İNGİLİZCESİ 2. Tarif edilen kişileri eşleştirme oyunu.


Simple Present Tense Geniş Zaman Kon. Oyunun mantığı oyuna başlayacak olan ilk oyuncu seçtiği kartın üzerindeki yazan kelimeyi telaffuz etmeden diğer oyunculara anlatma zorundadır. Sözkonusu kelimeyi anlatırken kartın üzerinde.


Tabu oyunu ingilizcesi

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi. Sınıfımızda oynadığımız tabu oyunu.


Tabu oyunu ingilizcesi

Taboo - English Taboo. Kutsal sayılan kişi veya. Bu oyunu iki veya daha fazla oyuncu ile aynı anda telefon ve tablette oyna! Oyun esnasında arkadaşlarını aynı cihazda mağlup edebilirsin.


Tabu kelimesinin ingilizcesi. Yılan, Tanklar, Tavuk yarışı, Akvaryum balığı, Ralli Yarışları, Sumo, Mikro Hız yarış, Kaykay yarışı, Güvercin Beslemek, Uzaylı Tenis ve Futbol! Genel: trigger word i. Anlatırken eğlenerek, yaratıcılığınızı geliştirin.


Oynarken eğlenip, eğlenirken kendini ifade etme becerinizi geliştirmeyi ve kelimeye muhakeme etme becerinizi arttırmaya ne dersiniz? Artık oyuna yüzlerce lira vermeden tabu keyfini sizde çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla okulda, lisede, üniversitede, kampüsde her yerde oynayabilirsiniz.


Download this app from Microsoft Store for Windows 1 Windows 8. Hem eğlenecek hem öğreneceksiniz. DEN FAZLA TABU KARTIYLA SINIRSIZ EĞLENİN. ARKADAŞLARINIZLA SINIRSIZ EĞLENCENİN TADINI ÇIKARIN KAYBOLDU DERDİNE SON!


ORTALIK DAĞILDI DERDİNE SON! Rıdvan hocam, emeğinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş. From forth the fatal loins of.


Oyun ilk önce gurupların belirlenmesiyle başlar (burada püf nokta, birbirini iyi tanıyan insanların aynı grupta oynaması). Sonra ilk gurup gelir. Ancak adet kullanmamanız gereken kelimeler var.


Bunları kullandığınız zaman tabu oluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi