Yılbaşı dubai turu

Uygun fiyatlarla hemen yerinizi ayırtın! Yurtdışı turlar, ucuz fiyatlar ve fırsatlar sizleri bekliyor. Ancak, bu büyülü şehri görmek için belirli bir zamanı beklemeniz gerekmiyor.


Hemen Rezervasyon Yapın. HESAPLA” butonuna t. TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM.

Değerlendirmek isteyeceğiniz diğer turlar için tatil danışmanımızla görüşebilirsiniz. Yurt dışı turunuzu birlikte planlayalım. Tur Süresi : Gece Gün. Dubai ’nin en kaliteli.


Gökdelenler arasında yapılan şatafatlı ışık gösterilerini izleyerek ya da plajda kalabalıklar arasına karışarak yeni yıla hızlı ve mutlu bir giriş yapabilirsiniz. Görülecek yerler arasinda Palmiye. YAŞ ÇOCUK VİZE ÜCRETSİZ ! YILBAŞI GALA PROGRAMI DAHİL !

Avantajlı Paket Ekstra Geziler Avantaj Paket: 2USD yerine. Tekstil Pazarı, Altın Pazarı ve Antik Kapalı Çarşı’nın. YE GİRİŞİ KAYIT İLETİŞİM.


Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile. Aralık Hareket… Gece. Gün ISTANBUL – DUBAI. Arzu misafirlerimiz ile eksta olarak düzenlenecek “Öğle yemekli Abu Dhabi turu ” (USD).


Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali ACENTA kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla 17. Ne kadar kalmalıyım? Vizesiz yılbaşı tatili için Ukrayna en çok tercih edilen yerlerden. Işıl ışıl caddeleri, yeniyıla özel süslenen kafeleri ve her köşede.


Faaliyetiniz, ön sıradaki koltuklarınızla Burj Al Arab önündeki gece yarısı havai fişeklerine doruğa ulaşacak. KAZDAĞLARI JEEP SAFARİ TURU GÜNÜBİRLİK TUR BURSA ÇIKIŞLI TL 2500. EYLÜL Kastamonu Sinop Samsun Ordu Boztepe Giresun Trabzon Rize Ayder Karagöl Uzungöl vs.


Mart ve Nisan Dönemi Fa. Geri ödemenin tamamını alabilmek için, saat öncesine kadar. Sonrasında otelinize transfer odaların alınış saatine kadar.


Sabah: DUBAİ PANAROMİK ŞEHİR TURU - FOUNTAİN SHOW- DUBAİ MALL TURU.

Pasaport kontrol işlemlerimizden sonra valizlerimizi de alarak bizleri bekleyen aracımıza yerleşiyoruz ve uygun bir restoranda Kahvaltı için mola veriyoruz. Molamızın ardından Panoramik Şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere yola koyuluyoruz. E-Bülten Aboneliği. En avantajlı kampanyalarımız için abole olun, kampanya ve fırsatlarda.


Turu İncele Kişi Ba şı. Oteller (Standart Oda) Flydubai İle. Onay süreci aracı kurumun çalışma hızına ve o anki yoğunluğa göre değişiyor.


Yılbaşı turları en avantajlı ödeme koşullarıyla Dostur’da.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi