Windows 10 klasör arka plan rengi değiştirme

Windows da klasör rengi nasıl değiştirilir. CeoFix 9views. Bu beyaz rengi değiştirebilmek için ne yapmalıyım ? Eğer benim gibi ve klasör arka plan rengini daha. Mesela ayarlara veya weya windows un kendi uygulamasını girdiğinizde arka plan siyah veya beyaz oluyor bu.


Cevabı bu videonun içinde. Bu yönteme gerek kalmadı. Olurda güncelleme yapmayan veya bir. Ancak bunun alternatif bir yolu var. Gri yapmak istiyorum beyaz renk gözümü ağrıtıyor. Bu ileti dizisi kilitlenmiş. Soruyu izleyip yanıtı yararlı olarak oylayabilirsiniz, anc. Alt - pencere başlığının rengini ve pencerelerin arka plan rengini çeşitli şekillerde nasıl değiştireceğinize dair ayrıntılar.


Klasör simgesini değiştirebileceğiniz gibi klasör renklerini de değiştirebilirsiniz. Masaüstünüzün arka planını ve renklerini değiştirme. Microsoft tarafından sağlanan içerik.


Windows 10 klasör arka plan rengi değiştirme

O zaman işin içine biraz renk katmaya ne dersiniz? Küçük ve ücretsiz bir program olan Folder Colorizer ile klasörlerinize istediğiniz rengi verebilir ve etiketler ekleyebilirsiniz.


Windows 10 klasör arka plan rengi değiştirme

Böylelikle kendinize özel klasörlerinizi farklı renklerde. Explorer de standart olarak beyaz olan klasör geri plan rengini başka bir renkle değiştirmek istiyorum. Bu işlemden sonra masaüstüne "Yeni Klasör " açıyoruz bu klasörün simgesini.


Renk Tablosundan da bir arka plan rengi seçebilirsiniz. Duvar kağıdı resmini merkeze ayarladığınızda görünür. Ayarları en aza indirin ve değişikliklerinizi masaüstünde önizleyin. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.


Arka Plan açılır listesinden Düz Renk seçeneğini belirleyin. Word belgesini açın. Ve sayfa rengi menüsüne tıklayıp istediğiniz rengi seçin. Sonra sorun arka plan rengiyle geliyor.


Bununla birlikte, renkler uygulama boyunca eşit olarak görüntülenir ve çok güçlü çevre rengi nedeniyle bazı fotoğrafları görüntüleme söz konusu olduğunda büyük bir zorluk olabilir. Böyle bir arka plan görürsünüz: Böyle bir arka plan görürsünüz: Ancak, sistemimin arka plan rengini herhangi bir nedenle değiştirmek isterseniz.


Dizayn olarak temalar üzerinden seçtiğiniz arkaplan resmi koyamazsınız. Sadece arka plan kısmından istediğiniz ekran görüntüsünü seçebilirsiniz. Arka plan görüntülerini etkileyen birkaç uygulama vardır, ancak en popüler olanlardan biri Wallpaper Studio ’dur.


K’ya kadar çözünürlüklerde farklı duvar kağıtlarına göz atmanıza olanak tanır. Uygulama bir freemium modeli kullanıyor, bu yüzden reklamlardan kurtulmak için 1. Kullanıcılar tarafından en çok ilgi çeken yeniliklerden biri ise siyah tema.


Nihayet bu güncellemeyi bilgisayarına kuran kullanıcılar işletim sistemini siyah tema ile kullanabiliyor. Siyah tema nasıl kullanılır?


Windows 10 klasör arka plan rengi değiştirme

Masa üstünü özelleştirme, arka plan rengi, duvar kağıdı değiştirme, pencere rengi değiştirme, tema değiştirme, seçilen resmi masa üstü resmi olarak ayarlama, genişletme, ortalama, sığdırma ayarları.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi