Türkmenistan neden vize vermiyor

Almanya’da bulunan Çin konsoloslukları bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarına vize vermiyor. Wirtschaftswoche isimli Alman dergisinin haberine göre, DIHK Dış Tıcaret Başkanı Volker Treier, Türk ve.


Seyahat amacıyla gidileceği için bu tür vizeleri alabilen aracı kuruluşlar var, ama siz kendiniz başvurursanız daha ekonomik olur, Konsolosluktan veya Büyükelçilikten öğrenmelisiniz. Yeşil pasaporta da vize uyguluyorlar, aman dikkat edin. Her yıl 7bine yakın Türk, Schengen ülkelerinden vize alabilmek için yaklaşık milyon euro başvuru ücreti ödüyor. Yüzde 90’ı çöllerle kaplı.


Türkmenistan neden vize vermiyor

Davetiyenin beklenmesi, ek evrak. Buna karşın şehirleri yemyeşil. Doğalgaz zenginliği sayesinde refah yüksek. Turkmenistan Türklerin en zor vize.


Fildişi Sahili – Afrika kıtasının batı kısmında yer alan Fildişi Sahili e- vize ile vize veriyor. Başvuru formu doldurulduğunda e-posta adres bilgisi girildikten sonra sistem tarafından otomatik olarak onay kodu gönderiliyor.


Bu kodun başvuru formuna girilmesi gerekiyor. Neden Eurostar’ı Tercih Etmelisiniz? Profesyonel Hizmet Kaliteli ve güvenilir hizmet veren ekibimiz sayesinde en iyi danışmanlık hizmetini sunuyoruz.


Türkmenistan neden vize vermiyor

Destek Ued üyesi firmamız birçok uluslararası akreditasyona sahip g�. Bir yıllık normal vize ücreti ise 3dolardır. Konsolosluk tarafından belirlenen bu ücretler, başvuru sırasında gerekli evrakların.


Ermenistan’a seyahat etmeyi düşünen umuma mahsus pasaport sahibi vatandaşlar vizeye tabidir. Hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahipleri ise, sınırda vize alamadıklarından dolayı, Ermenistan gezisi öncesi diplomatik temsilciliklerden mutlaka Ermenistan vizesi almaları gerekiyor. Başvuru yapanlara Ağustos’tan önce randevu verilmediğini belirten acente temsilcileri, alternatif yollar deniyor.


Yunanistan Türklere neden vize vermiyor ? Turistik vizenin zorlukları var. Mutlaka orada kayıtlı bir şirketin davetlisi olarak başvurmanız gerekiyor.


Pasaport kuyruğunda bir İngiliz çift vardı, gezmeye gelmişler, Azerbaycan üzerinden transit vize almışlar, zorlandıklarını söylediler. Vize için en çok eziyet çektiren 3’lü: Almanya, Fransa, İngiltere. BİLGİ Üniversitesi Matematik.


Peki neden vize reddi verirler. Vize alacağınız ülkenin hangi evrakları istediğini çok sıkı kontrol edin. Güncellenmiş bilgileri atlamayın. Sizin için hiç onemi olmayacakmış gibi gözüken.


Birilerinin el kol sallayarak, hiçbir vize işlemine tabi olmadan giriş yaptıkları, ama sıra Türklere gelince, cehennem azabı çektikleri yerler, bizim aziz dostlarımız, kan kardeşlerimiz, ortak atalara sahip olduğumuz Türki Cumhuriyetler. Ankara’daki ABD konsolosluğu artık Türk vatandaşlarına vize vermiyor. Türkiye’den de bu karara yanıt geldi ve iki ülke vize başvurularını karşılıklı olarak durdurdu.


Türkmenistan neden vize vermiyor

Washington ve ABD genelindeki tüm Türk konsoloslukları da ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya aldı. Tek istisna ise göçmenlik başvuruları olacak.


Beğen Cevapla Toplam beğeni. Sabah 9’da vize bölümüne bakan memur geldi. Vizeyi verdiler ama bir sorun vardı. Bunun sebebini inanın hala anlamış değilim.


Yabancı şubeye gitmem söylendi. Madem THY kuruluşunun insiyatifine bırakılmış bir uygulama, neden BAE ülkesi Hongkong gibi havalimanında kendisi ülkeye gelenlere vize vermiyor. Türkmenbaşı’nda bir tane vardı.


THY böyle bir prosesi yönettikleri ve bu konuda interneti kullandıkları için teşekkürler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi