Türkiyevizesiz gidilen ülkeler

Türkiyevizesiz gidilen ülkeler

Ayrıca listeden pasaportsuz gidilecek yerlerle ilgili de bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda kapıda vize veren ülkeleri ve en güzel ülkeleri de bulabilirsiniz. Vizesiz cennet köşelerini yazımızda işaretledik.


Avrupa deyince aklınıza Schengen Vizesi geliyor ama Avrupa’da da gidebileceğiniz bir çok vizesiz ülke ve şehir var. Suriye – Orta Doğu ülkesi komşumuz Suriye vizesiz gidilen ülkeler arasında.


Türkiyevizesiz gidilen ülkeler

Suriye’de Türklere vizesiz gün, ancak seyahat için güvenli değil. Swaziland – Afrika kıtasının güneyinde yer alan Svaziland ya da resmî adıyla Svaziland Krallığı vizesiz gidilen ülkeler listesinde. Bu ülkeler arasında ucuza gezebileceğiniz mükemmel yerlerden bazıları: 1. Kıbrıs’a pasaportla girişlerde ise bu süre güne çıkıyor. Başkenti Kiev olan bu ülke hem ucuzluk, hem eğlence hayatıyla bilinen ülkeler arasındadır.


Türkiyevizesiz gidilen ülkeler

Alkol, yemekler, gece hayatı, konaklama çok ucuzdur. Yakın ve vizesiz oluşuyla kolayca gidilebilecek ülkeler arasındadır. Lviv, Kiev ve Odessa.


Eger bir maceracı isen bu ülkeler sana kolaylıkla vize verecektir. Ve gün geçtikçe vizesiz gidilen ülkeler sayısı genişliyor. Tatil için her bütçeye uygun gezilesi ülkeleri bulabileceksiniz.


Ne anladım bu işten! Türk vatandaşlarının vizesiz. Pasaport istemeyen, kimlikle gidilen ülkeler nelerdir, ülkeye girişte pasaport gerekli mi, kimlikle giriş nasıl olur anlattık. Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak için tatili iple çeken tatilciler için vizesiz seyahat edebilecekleri ülke bulunuyor.


Sorusu ise vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Ama Gerçek 560views. Iran - Duration: 8:34. Vize çoğu insan için turlardan vazgeçme sebebi olarak bilinir.


Hem ne zaman çıkıp çıkmayacağı, hem hazırlanan evrakların çokluğu ve tabi ki bir de zaman kaybını düşünecek olursak, gerçekten ne kadar sıkıntılı bir iş olduğunu anlayabiliriz. Ancak güzel bir tur planı yapmak isterseniz seçimlerinizi vize istemeyen ülkelerden yana.


Kimlikle Gidilen Ülkeler 1. Seyahat severler ve yeni yerler keşfetmek isteyenlerin önündeki en büyük engellerden biri vi. Tatile giderken önceliğimiz çoğunlukla vizesiz ülkeler oluyor.


Uzun prosedürler de yok. Sadece uçak bileti alıp gitmeniz yeterli. Ya hiçbir işlem olmaksızın doğrudan ya da basit birkaç pratik işlem ile vize istemeyen ülkeye seyahat edilebiliyor.


Bu ülkenin bütün tropik yerlerini keşfetmek için gün yeterli olacaktır. Onlardan bir kısmı vize istemeyen ülkeler, bir kısmı kapıda vize veren ülkeler, bir kısmı ise online vize alabileceğiniz ülkeler. Peki, vizesiz gidilen ülkeler hangileri? Türkiye’den vize istemeyen ülkeler listesini sizin için derledik!


Hem ekonomik hem de zahmetsiz gezmenin bir diğer adı olan pasaportsuz gidilen ülkeler sayısı çok olmasa da sanıldığı kadar da az değil. Pasaportsuz ve vizesiz gidilen ülkelerin her üçü de girişte doldurulan bir formla ülkeye giriş hakkı veriyor.


Gürcistan’da ise bu süre bir yıla kadar uzuyor. Kesin Bilgi 16views. Nasıl Yerleşebilirim? Blog Önerileri (1).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi