Src belgesi e devletnasıl alinir

Src belgesi e devletnasıl alinir

E devlet üzerinden T. Kaç dakika sürüyor? Fakat saatler Bakanlıkça değiştirilebilir. Src sınavı saat kaçta? Saatler için eğitim kurumunuzla iletişim içinde olunuz.


Sınavın toplam süresi Saat sürmektedir. Daha sonra bu eğitim kurumlarında yurtiçi taşımacılık için saat uluslararası taşımacılık için ise sürücüler saat eğitim almalılar.


E-Devlet sistemine gelen yenilik sayesinde, ehliyet alış tarihi 25. Karayolu Taşıma Kanunu çerçevesinde bazı başvuru süreçlerinin ardından belge alımı yapılır. SRC muafiyet nedir?


Src belgesi e devletnasıl alinir

E -DEVLET ŞİFRESİ UNUTTUM. Bunun yanında başvuru için ödenen ücret de liradan liraya düşecek. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. E -posta hesabınız yayımlanmayacak.


Src belgesi e devletnasıl alinir

Yine e -devlet üzerinden src belgesi sorgulama işlemi ile kontrol edebilirsiniz. Aşuresinin dolması ile birlikte gün uzatılabilmektedir. Yük ve yolcu taşımacılığı yapmak isteyen araç sürücüleri e devlet üzerinden src belgesi almak için başvuru yapmak zorundadır. Uluslararası yolcu taşımacılığı yapan şoförlere verilen belgedir.


Bu sistemi uygulayacak kişilerin mutlaka e -Devlet şifresine sahip olmaları gerekmektedir. Sorgulama yapabilmek için e devlet şifrenizin olması gerekmektedir. PTT şubesine giderek tl para karşılığı e devlet parolası alabilirsiniz.


Devlet üzerinden yapılan işlemlere her gün yeni bir hizmet ekleniyor. Yaşından küçük olanların ticari olarak otobüs kullanmaları yasaktır. Adres: Mareşal Çakmak Mah. Bu tarihten önce ehliyet sınıfı E. Kullanım alanlarına göre farklılık gösteren src belgesi, çeşittir.


Minibüs kullananlar yaşından, otobüs kullanacaklar ise yaşından gün almalıdırlar. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na göndermesi gerekmektedir. Bu sınavlarda başarı sağlıyor olmak kolay bir süreç değildir.


Sınavsız src belgesi almak isteyen sürücülerin e devlet üzerinden belgelerine ulaşması mümkün. Adım adım anlattığımız listeyi dikkatlice okumanızı öneriyoruz.


Yetkili Eğitim Kurumu hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Psikoteknik belgesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onay verilmiş kurumlar tarafından verilmektedir. Belge için yaklaşık saat süren ve kişinin beden ve ruhsal sağlığının sürücülüğe elverişli olup olmadığının ölçüldüğü bir teste tabi tutulursunuz. Yeni pencerede açı.


SrcBelgesini alanlar hem yurtdışı, hem de yurtiçi yolcu taşımacılığı yapabilirler. Yorum bırakın Cancel reply. Riskli madde taşıyan taşıt sürücülerinin sahip olması gereken doküman cinsidir. Bu evraka sahip olmak için yaşından gün almak gerekiyor ve psikoteknik raporu almaları gerekmektedir.


Yani ticari olarak tescil edilmiş bir aracı kara yollarında kullanan bir sürücü bu belgeye sahip olmalıd�. Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e -posta adresinizi e -Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre sıfırlama hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi