Şirket araç yakıt takip çizelgesi excel

Excel de yakıt takip. Category Education. Coyote 15views. Introduction to Pivot Tables, Charts, and Dashboards in. Araç kilometre ve yakıt takip çizelgesi. Genellikle kurumsal şirketlere bağlı çalışan çok sayıda araç bulunduğu için bunların takibi epey zordur. Bu nedenle filo takip müdürü adı altında bir pozisyon açılır. Personel araç yakıt takip çizelgesi ekteki örneğe göre yapılabilirmi? ARAÇ TAKİP TABLOSU. KB Görüntüleme: 017. Yakıt tüketimi izleyicisi.


Katettiğiniz mesafeyi ve yakıt giderlerinizi kaydedin. Bir sonraki yolculuğunuzun maliyetinin ne olacağını öğrenmek mi istiyorsunuz? Maliyetin hesaplanması için kilometreyi sarı kutuya yazın.


Androidde kullanılabilecek çok program var. Kitap alıp çalışmam lazım.


Bu erişilebilir bakım kaydı şablonunu kullanarak kişisel aracınızın ya da şirket filonuzun toplam araç sahipliği maliyetini izleyin. Aylık bakım giderlerini girdiğinizde, o ana kadarki toplam maliyet otomatik olarak hesaplanır. Araç Bakım Günlüğü : İngilizce: Takip Çizelgesi.


Şirket araç yakıt takip çizelgesi excel

Her araç sahibine mail gönderilecek. Araç sahiplerinin yaptığı en büyük yanlışlardan bir tanesi de bu. Periyodik bakım çizelgesi olmadan aracınızı servise götürdüğünüzde, servisler keyfe keder bakım yapacaklardır. Bu hususa mutlaka dikkat edin.


Günümüz şartlarında sıkıntılı servislerde maalesef mevcut olduğu için, sorunlar yaşamakta kaçınılmaz oluyor. Başıma ne gelebilirki diyebilirsiniz. Ebs Akaryakıt Takip programı ile araç akaryakıt ve km takibi.


Şirket araç yakıt takip çizelgesi excel

Akaryakıt alım ve çıkış özeliği ile tanker takibi yapabilir, tanker doluluk durumlarınızı izleyeme. Araç tanımlama yaparak, günlük araç kilometreleri ve alınan yakıtlar, alınan yakıt miktarlarına göre günlük, haftalık ve aylık sarfiyatlarını, araç plakasına göre ya da tarihe göre ayrı ayrı. Araç Analiz Programı, aslında adından da anlaşılacağı üzere elliye yakın aracın yakıt -yağ-km vb analizlerini yapan bir excel programı.


Her programımızda olduğu gibi bu programımızda da sadece mantıksal excel formülleri kullanıldı. Böylece mantıksal formüller kullanılarak excelle çok farklı programların yapılabileceğini de kanıtlamaya devam ettik.


Ana sayfaya eklediğimiz yakıt butonuna tıklayarak sayfaya ulaşabilirsiniz. Gelin şimdi sayfayı yakından tanıyalım.


Şirket araç yakıt takip çizelgesi excel

Araçların yakıt, bakım, onarım gibi işlemlerinin bilgisayar ortamında kolayca takip edilmesi için (kapatılan) İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Birim Müdürlüklerine yönelik özel olarak hazırlanmıştır. Akaryakıt takip programı ile varsa tanker doluluk takibi, araçlara akaryakıt doldurma ve hangi araç nekadar akaryakıt kullanmış programla görebilirsiniz. Ayrıca Akaryakıt programı ile araçlara göre KM maliyet raporunuda alabilirsiniz.


Bir lojistik firmasının şirketini yönetmek için herşey bu programda var. Nakliye Yönetimi, Depolama, Finans, İnsan Kaynakları, Görev Takip Sistemi, Müşteri İlişki Yönetimi, Süreç Takip Sistemi, Evrak ve Doküman Takip Sistemi Modülleriyle internet üzerinden gerçek zamanlı şirketinizi yönetin.


Yeni konu açmadan, açılmış konulara cevap yazmadan önce, lütfen forum kurallarını inceleyiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi