Şirketlere danışmanlık hizmeti

Şirketlere danışmanlık hizmeti

Ulusal ve global şirketlere, kurum ve kuruluşlara, şahıslara danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Arabuluculuk “ARABULUCULUK” hizmetimiz sayesinde tarafların problemlerini, süre kaybetmeksizin menfaatlerine uygun ve sulh ile neticelendirilmesine yardımcı olmaktayız. Bu doğrultuda danışmanlık yaptığı şirketler ve kuruluşlar için gayrimenkul alım işlemleri, inşaat yapımı, imar ve yapılaşma işleri ile gayrimenkul satış işlemleri. Gülçin BULUK ve Av.


Şirketlere danışmanlık hizmeti

Hacer CANSEVEN tarafından İzmir’ de kurulmuştur. Avukatlarımız şirketler hukuku işlemlerinin yerine getirilmesi, şirketlere yönelik sağlıklı bir hukuki altyapının oluşturulması, şirket kuruluşu, karar verme ve uygulama süreçlerinde hukuki destek sağlanması sürecinde müvekkillerimizin.


Ulusal, uluslararası ve sektörel karşılaştırmalar yaparak öngörüler sunulur. Amacımız bireylerin ve şirketlerin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak. Misyonumuz Kaliteli hizmet ile katma değer yaratmak için varız. Firmamızın ikamet tezkeresi ve çalışma izni başvuruları %başarı oranına sahiptir.


Başvuruların alanında uzmanlaşmış profesyonel. Koray Tuna önderliğinde kurulan büromuz İstanbul’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra Ticaret, İş ve Sigorta hukuku alanlarında ağırlıkta olmak üzere hukukun her alanında hizmet vermektedir. Planlama ve bütçeleme sistemleri geliştirmekte, mali performans, risk yönetimi, mali kaynakların yönetimi ve operasyonlar için danışmanlık hizmeti vermektedir.


Best Capital, yönetim ve muhasebe bilgi sistemlerini kurmakta ve geliştirmekte, mali güçlük içindeki şirketlere yönetim desteği sağlamakta, grup şirketleri ve holdinglerin yönetim planlarını-raporlama usullerini. Psikon Kurumsal Psikoloji Ve Terapi Merkezi olarak çeşitli kurum ve kuruluşlara, şirketlere danışmanlık hizmeti vermekteyiz. SN HUKUK BÜROSU, AV. Murat ESEN tarafından kurulmuştur.


Bireysel vergi danışmanlığı Vergi uyuşmazlıkları danışmanlığı Yönetim danışmanlığı Transfer Fiyatlandırması Raporu Hazırlama danışmanlığı Şirket Birleşmeleri, Şirket Bölünmeleri, Satın Alma veya Satış için gerekli. Talep halinde tüm hukuki süreçler şirketlere yönelik aylık hukuki d. Bu kategoride, hizmet verdiği sektörle ilgili çeşitli makaleler yayınlanmış olmalı, çünkü işini iyi yapan firmalar işlerini iyi bildiklerini anca bu şekilde gösterebilirler.


QNB Finansinvest danışmanlık hizmetleri kapsamında ayrıca şirketlere değerleme çalışmaları, fizibilite çalışmaları ve Şirket’in ihtiyacına yönelik özel çalışmaların hazırlanması konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. RKETLERE YENİ FIRSATLAR Avukatlarımız bire bir yüz yüze görüşmeyle danışmanlık hizmeti yanında ayrıca online avukat olarak başka ülke veya şehirde olan ya da vakit bulamadığı için hukuk bürosuna gelemeyen kişiler için “online hukuki danışmanlık ” olarak adlandırılan hukuki danışmanlık ve avukatlık danışma hizmetlerini telefonda veya e-posta ile internet.


Şirketlere danışmanlık hizmeti

Global şirketlere danışmanlık yapıyor Bugüne kadar GE, ABB gibi global şirketlerin yanı sıra Türkiye’de de Eczacıbaşı, Yaşar Holding gibi şirketlere danışmanlık hizmeti veren gruplarda görev alan Serkan, şu aralar Arnavutluk’un sabit telefon operatörü AlbTelecom ile GSM operatörü Eagle Mobile’ın yeniden yapılandırma çalışmasında yer alıyor. Kurumsal finansman alanında tecrübeli bir kadroya sahip olan Meridyen Kurumsal Çözüm ve Bağımsız Denetim A. Size istihdam hizmeti sağlayabilmek adına özgeçmişinizde yer alan özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere özgeçmişinize ek olarak eklediğiniz kişisel verilerinizi, iş başvurusu yaptığınız yurt dışı merkezli İşveren Müşteri(ler)e ve üyemiz İşveren Müşteriler’e aktarabiliyoruz veya kişisel verileriniz, Platformumuzu ziyaret edenler tarafından.


Tarım danışmanı istihdam eden üretici örgütleri, ziraat odaları ve bunların üst birlikleri, tarım danışmanı istihdam eden dernek ve vakıflar, sözleşme karşılığında çiftçilere tarımsal işletmelere üretici örgütlerine ziraat odalarına tarımsal danışmanlık hizmeti sunmak üzere kurulan ve tarım danışmanıistihdam eden şirketlere, çiftçilere tarımsal. Danışmanlık Hizmetleri.


Büromuz, Almanya, Avusturya ve İsviçre başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde müşterek çalıştığı hukuk büroları vasıtası ile bu ülkelerdeki hukuki uyuşmazlıkların çözümü alanında da destek sağlamaktadır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Av. Arge danışmanlık hizmeti almak için bize ulaşın. Yalın süreçler ve verimli organizasyon biçimleriyle birlikte, bu şirketlerin uzun vadede başarılı kalmasını sağlar.


Bu danışmanlık, talep eden kişinin çalışma ortamında olabileceği gibi dışarıda herhangi bir yerde de gerçekleştirilebilir. Online hukuki danışmanlık, son yıllarda oldukça revaçta olan bir danışmanlık türüdür.


Yerli-yabancı şirketlere danışmanlık hizmeti sunmak. Bu hizmeti veren hukuk büro sayısı da çok fazla değildir.


Türkçe) hazırlanması, müzakeresi ve imza aşamasına getirilmesi, sözleşmenin türlerine göre sözleşme yapım politikaları, prensipleri ve şekil şartlarını oluşturmak, sözleşmeye bağlı vergi, sigorta ve teminat işlemlerinin takibinin ve gerekli. Uzmanlarımız proje gereklerine göre mali ve teknik açılardan en uygun. Ece SİNDEL tarafından kurulmuştur.


Pek çok hukuki alanda hizmet veren ofis kamu kurum ve kuruluşlarına, şirketlere, derneklere, hastanelere de avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. AC Finans olarak, firmalara tüm sigorta işlemlerinde danışmanlık hizmeti sunmaktayız.


Söz konusu hizmette çözü. Proje fikri bulunmayan şirketlere teknik danışmanlar vasıtasıyla ticarileştirilebilen Ar-Ge fikirleri sunulmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi