Resimli davetiye tasarla

Tümüyle sizi yansıtan davetiyenizi oluşturun, zarfınızı seçin, istediğiniz sayıda bastırın ve birkaç gün içinde adresinize gelsin. Taksit Fırsatı, Süper Baskı Kalitesi ve Hızlı Kargo!


Canva’nın profesyonellerce tasarlanmış çevrimiçi davetiye şablonlarından oluşan geniş koleksiyonuyla etkinliğinize pozitif bir başlangıç yapın. Canva’nın davetiye hazırlama programında doğum günlerinden hayır etkinliklerine, düğ�.


Fiyat Hesapla Fiyat Teklifi Sık Sorulanlar. Ebat Seçiminiz : 10xcm.

TL (1ADET - ADET) mermer zeminli, özel fotoğraf zarflı, vintage davetiye. Elbette davetiye dizayn etme noktasında uzmanlaşmış bir ekip tarafından özel tasarım davetiye modelleri hazırlanıyor.


Bu tasarımlarda davetiyenin renginden, kullanılacak yazı karakterine, kesiminden zarfına kadar tüm seçimleri kendiniz yapabiliyorsunuz. Dikdörtgen ya da kare gibi kağıt şekline de kendiniz karar verebilirsiniz. Doğum günü davetiyenizi yazdırın veya eğlenceli bir e- davetiye oluşturun.


Geleneksel bir etki uyandırmak istiyorsanız doğum günü davetiyenizi bastırın ve postayla gönderin! Siz sadece "Baskıya Gönder" düğmesine tıklayın, bırakın yeni ve göz alıcı doğum günü davetiyelerinizle Canva Print ilgilensin!


Sonrasında isterseniz size yardımcı oluruz.

Tüm davetiyeler üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilir, kendiniz uygulama üzerinden davetiyenizi hazırlayabilirsiniz :). Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sizde pratik, hızlı ve kişiye özel bir davetiye bastırmak istiyorsanız bizi takip edin.


Arkalı Önlü - Kare. Birtanecik Kızımız. Davetiyeni kendin tasarla ! Allah böyle buyurdu, Herkes buna uydu Evlilik sevgi yurdu, Biz uymazsak olur mu Olur diyenler sağ olsun, Biz evleniyoruz, Mutluluk gele dursun Dostlara haber olsun Düğünümüz var bugün buyrunuz.


Bu ürün özelleştirilebilir mi? Evet, bu ürün ihtiyacınıza göre tasarlayabilirsiniz, özelleştirebilmek. Safari Orman Temalı Part. Binlerce Farklı Tasarım.


Resimli davetiye yapacak olan aileler sünnet kıyafetleriyle resim çektirip kendi davetiyelerini tasarlayabilmektedir. Bu davetiye de öncelik ile en üstte sünnet çocuğunun ismi yazmalıdır. Daha sonra eski geleneklerdeki gibi davetiyenin orta bölümüne günün. Değişik fikirler her zaman başka tasarımlar üretmenize yardımcı olur.


Bu kural tüm hobilerinizde ve Diy projelerinizde geçerlidir. Bu yazımda da farklı bir siteden bulduğum bir kendin yap düğün davetiyesi projesini sizlerle paylaşmak.


Düğün davetiyelerinde de çok farklı fikirlerin tasarımla vücut bulmuş haline internette bulmanız mümkün.

Gelin ve damat çiftinin kendi fotoğraflarının bulunduğu resimli davetiye modelleri. Misafirlerini düğün veya diğer özel günlerine davet ederken, fotoğraflarını da anı olarak bırakmak isteyen, fotoğraflı davetiye arayışındaki çiftlerimiz için seçtiğimiz ürünlerimiz sergilenmektedir. Kendi sözleriniz ve fotoğraflarınızdan oluşan, tamamen size özel bir foto kitap hazırlayın.


Cam Şişe Etiketi Tasarla. Tişört Baskı Tasarla. Bu tanıtımı okuyanlar ve tişört baskı hakkında çok fikir sahibi olmayanların bu soruyu sorması normal karşılanabilir.


Siz de resimli ürünler ile hayatınızın en önemli gününe giden bu yolda kendi tasarımlarınızı kullanmanın avantajlı dünyasını keşfetmeye hemen şimdi bizimle başlayın. Kartvizitini Online Tasarla, Siparişini Hemen Tamamla!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi