R1 ve r2 yetki belgeleri

Türk Lirası sermaye veya işletme sermayesi ile bu işe elverişli bağımsız bir büronun kullanım hakkına sahip olmaları şarttır. Süresi için yenilenmeyen yetki belgeleri ve eki belgeler iptal edilir. Cbelgesi ve Kbelgesi sahipleri hariç diğer yetki belgesi sahipleri ile sözleşme yapabilirler. Bir adet üdy ve bir adet ody belgesine sahip personel bulundurmaları gerekmektedir.


Ryetki belgesi: Rbelgesi, uluslararası ve yurtiçi taşıma. Demiryolu, Havayolu) ve bu modların entegrasyonuna dayanan kombine taşımacılık hizmetlerinde organizatörlük faaliyetlerinde bulunabileceklerdir. MADDE – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.


MADDE – Bu Yönetmelik hükümlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı yürütür. Bu sayfamızda firmanızın hizmet verediği sektördeki yetki belgeleri alım ve satım işleri için ücretsiz ilan yayınlama ve alıcı ile satıcıyı bedava olarak buluşturma hizmeti veriyoruz.


Ayrıca belgeye kayıtlı bulunan 6. Taşıma, nakliyat ya da benzeri bir iş yapmak istiyorsanız, SRC nedir, taşıma yetki belgesi nedir, SRC ve yetki belgesi arasındaki fark nedir mutlaka bilmelisiniz. Cve Kyetki belgeleri kendi işleri ile iştigal yük ve eşyaları taşıdığı için bunlarla sözleşme yapamaz. R, R,RBelgesi. Yetki Belgesi Fiyatları.


B türü yolcu taşımacılığı. Değişimi talep edilen yetki belgeleri için, değiştirilecek yetki belgesi ile talep edilen yeni. Taşımanın şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır. Bu fıkraya uymayan yetki belgesi sahiplerine uyarma verilir.


MADDE - Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE - Bu Yönetmelik hükümlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı yürütür.


K belgesi süresi yıldır, yıl sonrasında belgenin yenilenmesi gerekir. Ancak bazı durumlarda belgenizin hala geçerli olup olmadığını merak edebilir, öğrenmek isteyebilirsiniz. BELGE TÜRÜ : BELGE TANIMI: BELGE ÜCRETİ (TL) C1: Kendi İştigali ile ilgili Uluslararası ve Yurt İçi Eşya Taşımacılığı: 10.


R1 ve r2 yetki belgeleri

C2: Uluslararası ve Yurt İçi Ticari Eşy. ULAŞTIRMA MEVZUATI. Sonra bu rakam da bin YTL’ye indirildi. T türü yetki belgesi: Terminal işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişiler ile kamu kurum ve kuruluşl.


Kbelgesi tüzel kişilik adına alınmış ise en az bir adet ODY belgeli çalışan gereklidir. Bu yüzden Ulaştırma Bakanlığının Yönetmeliğine göre adet farklı türde yetki belgesi bulunmaktadır. Araç yetki belgeleri taşımacılık türlerine göre farklılık göstermektedir.


R1 ve r2 yetki belgeleri

Bu belgelerin bazıları AABBBCC C D D. N türü yetki belgesi: Ticari amaçla nakliyat ambarı işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Faaliyetin şekline göre aşağıdaki türlere ayrılır: Nyetki belgesi: İliçi nakliyat ambarı işletmeciliği yapacaklara, Nyetki belgesi: Yurtiçi nakliyat ambarı işletmeciliği yapacaklara.


Dyetki belgesi: Tarifeli ve tarifesiz olarak 1kilometreye kadar olan şehirlerarası ve taşıma mesafesine bakılmaksızın iliçi ticari yolcu taşımacılığı yapacaklara, verilir. F türü yetki belgesi: Ticari amaçla yolcu taşımacılığı alanında acentelik yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. K Kyetki belgeleri eki taşıt belgelerine asgari kapasitenin dışında kaydedilecek taşıtlar için yaş şartı aranmaz.


R1 ve r2 yetki belgeleri

Bu yetki belgeleri için asgari kapasiteyi sağlayacak sayıda özmal taşıtların ilk başvuru ve faaliyet süresince yaşından büyük olmaması şarttır. Uluslararası ve Yurtiçi Taşıma İşleri Organizatörlüğü. Büyükşehir Belediye Sınırları İçinde Yolcu Terminali İşletmeciliği. Büyükşehir Belediye Sınırlar.


YETKİ BELGELERİ ÜCRETLERİ. Merhaba, forumu ilk kez ziyaret ediyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. KULLANICI ADINIZLA BİRLİKTE" e-posta atınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi