Poster hazırlama kuralları

Entdecke mehr als 6. Kreiere deine Bilderwand. NDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. Poster Hazırlama Kuralları.


PowerPoint kullanmak zorunda kalan LaTeX kullanıcıları, aşağıdaki linkden LaTeX formüllerini kolayca istenilen boyut ve formatta resime dönü�. Görselliği artırıcı şekil ve fotoğraflar renkli. Yazarlar poster sunumlarını elektronik ortamda yanlarında bulundurmalıdır.


Poster hazırlama kuralları

Metin Türkçe yazılmalıdır. Sunumu yapılmayan çalışmalar kongre özet kitapçığında yer almayacaktır. Yazı boyutu metre uzaklıktan okunabilecek büyüklükte olmalıdır.


Viral hepatitlerin her yönüyle ilgili hazırlayacağı. Merhaba arkadaşlar, Bugünkü yazımda akademik posterler hakkında birkaç bilgi verip, Corel Draw programı ile bir posterin nasıl hazırlanacağını anlatacağım, dilim ve kalemim yettiğince.


POSTER HAZIRLAMA KURALLARI. Bildiri Hazırlama Kuralları. Sempozyum sırasında sunulmayan bildiriler sempozyum özet kitabında yer almayacaktır. Arzu edenler posterle sunum yapabilirler.


Yazılar bir metreden okunabilmelidir. Online ve ücretsiz! Başlığın hemen altında yazar adları kalın yazı tipiyle sağdan ve soldan ortalanmış yazılmalıdır. Bir satır altta Üniversite, fakülte ve bölüm adı yine sağdan ve soldan ortalanmış yazılmalıdır.


Sempozyum adı ve logosu posterin sağ veya sol köşesinde kullanılmalıdır. Afiş Hazırlama hakkında önemli kurallara ve işinizi kolaylaştıracak afiş hazırlama programlarına değindiğimiz yazımızı okumaya devam edin!


Poster hazırlama kuralları

Sempozyuma kayıt ve poster sunum için özet gönderme işlemleri kayıt otomasyon sistemi üzerinden gerçekleşmektedir. Times New Roman yazı karakterinin kullanılmadır. Mail yoluyla yapılan poster sunum özeti başvuruları geçersizdir. Her posterde konu başlığı, yazar ve kurum ad(lar)ı açıkça belirtilmelidir.


Sözel veya poster sunumu yapılmayan bildiriler yayınlanmayacaktır. Sözel bildiriler: Sözel bildiri gün ve saatleri, kabullerden sonra bildirilecektir. Sunum hazırlama bilgileri ayrıca kabul yazıları ile birlikte yazarlara gönderilecektir. Proje ve Patent sergileme posterinin, aşağıda verilen poster hazırlama kurallarına uygun bir biçimde hazırlanarak gönderilmesi gerekmektedir.


Proje başlığının altında proje araştırmacılarının bilgilerine yer verilmelidir. Tez hazırlama süreci ve detaylı bilgilendirme için bizimle mutlaka iletişime geçint. Bilim tez hazırlama.


Poster hazırlama kuralları

Hangi araçları kullanarak poster oluşturulur? Tüm herşeyi ile bir tez nasıl yazılır, detaylı olarak anlatılmaktadır. Bu kurallara göre tezinizi formatlamanız gerekir.


Tez için anket hazırlama zorunlu mu? Kongre Onursal Başkanı: Prof.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Pasaport veriliş tarihi nerede yazar

İto ünvan sorgulama