Psikoteknik edevlet

Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Devlet Kapısı Ana Bölümler.


Psikoteknik raporunuz için bize ulaşabilirsiniz. Sağlık, ehliyet ya da psikoteknik belgelerinize ulaşabilmeniz için E devlet şifreniz olması gerekmektedir. Bu ilk etabı yaptıktan sonra e devlet girişi yapmalısınız.


Mobil imza ya da elektronik imza aracılığıyla TC kimlik numaranızı girerek ulaşabileceğiniz psikoteknik belgesi, çıktı alabileceğiniz ya da direkt sistemden görebileceğiniz bir platformda bulunmaktadır. Teknoloji ve internetin ön plana çıktığı günümüzde, internet üzerinden birçok bilgiyi belgeye ulaşabilirsiniz. Hava Raporu Verilecek.


E-devletten nasıl kontrol edildiğini öğrenmek için tıklayın. PSİKO-TEKNİK RAPORLARI ONAYI İÇİN TL YATIRILACAK.


TÜRKİYE’de e devlet sistemi ile psikoteknik raporu alan kişilere Sağlık Bakanlığı tarafından tl lik onay harcı getirilmiştir. PSİKOTEKNİK RAPORU ELDEN DEĞİL " E-DEVLET "TEN VERİLECEK.


Hızlı randevu için telefon numaranızı bırakın: Telefon. Yol Tarifi için tıklayın. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-pos. Herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamanız için raporunuzu mutlaka Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatı olan değerlendirme merkezlerinden alınız.


Psikoteknik edevlet

Psikiyatr elektronik ortamda. SRC Sorgulama: Bu yazımızda SRC Sorgulama hakkında bilgilere yer vereceğiz. Bununla birlikte, mobil. Belgenizi sağlık bakanlığı denetimindeki kurumumuzdan alabilirsiniz.


Merhabalar, bu yazımızda e devlet üzerinden psikoteknik rapor sorgulama işleminin nasıl yapıldığını sizlere bu yazımızda anlatacağız. Konumuza başlamadan önce psikoteknik nedir konusunda bilgi verdikten sonra psikoteknik belgesi almayı hak edip etmediğiniz üzerine doktor sonuç raporunu nereden nasıl kontrol edilir bunu anlatacağız.


Psikoteknik edevlet

E-devlet onaylı saatte psikoteknik raporu vermektedir. Sürücülerin yılı dolmamış psikoteknik belgeleri bulunmakta ise raporlarını e-devlet ’e girip sorgulatması gerekmektedir. Uygulama Dökümanları. Meslek olarak şoförlük yapanlar yani trafikte yük ve insan taşımacılığı yapanlar psikoteknik değerlendirme testine yılda bir girmek zorundadırlar.


Psikoteknik edevlet

PROFESYONEL EKİPMAN. MERAK ETTİKLERİNİZ. E- imzalı psikoteknik, uzun yıllarca yanımızda taşımamız gereken belgeler arasında yer alıyordu.


Ama hem E devlet kapısının hem de teknolojik sistem ağlarının gelişmesiyle SRC belgeleri artık GBT de görülebildiği gibi psikoteknik raporu ve belgeleri de e imza aracılığıyla kopyalanıp çıkartılabiliyor. Kart veya yazılı raporlar verilmemektedir.


SRC Belgesi Evrakları Düzenleme SRC Belgesi Evrakları Düzenleme SRC Belgesi sınavından başarılı olan adaylar SRC Belgelerini e-devlet üzerinden alabilmektedirler. Unutmayınız ki sadece test raporu olmayan araç sahiplerine yazılan 2lira ve araç sahiplerine yazılan 8lira cezaya maruz kalmazsınız. Aynı zamanda herhangi bir trafik kazasında psikoteknik belgesi olmayan sürücü %1kusurlu sayılır ve sigorta tarafından hasarı karşılanmaz.


Ancak hemen öncesi psikoteknik nedir bu konu hakkında bazı açıklamalarda bulunalım. Ticari araç kullanabilmek veya trafik cezası nedeniyle kapalı olan ehliyetinizi geri alabilmek için gerekli rapordur.


Bir kuruma yada bir kişiye ibraz edilmesi gerektiğinde e devlet üzerinden barkodlu belge çıkartılarak verilebilmektedir. Güngören psikoteknik olarak sektörde tecrübeli gelişmeye ve yeniliklere açık bir psikoteknik kurumuyuz.


Günümüzün gelişen tekno psikoteknik belgesi e-rapor kapsamına alınmış olup, sürücü testten çıktıktan sonra test sonucu sağlık bakanlığının düzenlediği sistem üzerinden testi uygulayan psikolog tarafından bilgisayar ortamında. Yeni sistemde psikoteknik raporları e-devlet sistemine işlendiği için raporun kaybolması durumunda kişi kendi raporunu e-devlet sistemi üzerinden tekrar çıkartabilir.


Sürücüler kullandıkları araçlar neticesinde ve stresi ile beraber oldukça uzun ve sorunlu yolculuklar yaşayabilmektedir. Bu mesleklerin en zor taraflarıda bunlardır.


Dolayısı ile kanunlar, bu tarz meslekler için.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi