Muhasebeci ingilizcesi

Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi. Sizin İş İngilizcesi bilmeniz, size yurtdışı fırsatları da sunacaktır ve sizi iş vereniniz ve amirlerinizin gözünde daha önemli bir çalışan haline getirecektir.


Muhasebeci ingilizcesi

Firmalar artık çalışanlarına yatırım yapmakta ve çalışanlarını en iyi noktaya getirerek şirketlerinin pozisyonunu daha. NGİLİZCE MUHASEBE TERİMLERİ.


Muhasebeci ingilizcesi

Eğer muhasebeci olarak, uluslarası bir işe başvurmak istiyorsanız, mülakatta size İngilizce sorulan sorulara cevap vermeniz gerekir. Benzer soruları bulabilmek adına yeterli kaynak olmadığı için, size muhtemelen karşınıza çıkabilecek soruların bir listesini hazırladık. Bu sorular ülkesine göre değişebilmekle birlikte, sizin için bu değişikliği en aza indirmeye. Indirim kodları, kupon ve kampanyalar için Jarrt 1. Hedef Dil: İngilizce.


Ekonomi) (Accountant) Mesleği defter tutma, mali belgeleri düzenleme, planlama ve analiz etme olan, işletmelerin alacak ve borç durumları. Dan bir muhasebeci ve onun parası var. Muhasebeci kelimesinin ingilizcesi. Bir şirket muhasebeci.


Accounting, business assets and resources, the formation of them being a format, that of enterprises as a result of transactions in these assets and changes in resources, the financial situation of enterprises will explain the details and provide this information to relevant persons and institutions forwarded to an information system is composed. Yurt dışında iş ararken ya da okulları araştırırken, taşındığınız zaman evinizin ihtiyaçlarını giderecekken, sokaklardaki tabelaları anlamaya çalışırken, biriyle tanıştığınızda ve mesleğiniz sorulduğunda mutlaka bilgi sahibi olmanız gereken bu kelime grubunu sizin için tablolaştırdık.


Ron went to college to become an accountant. Günün kelimesi tufa. TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ. Okumayı sever misiniz( ) Böyle soru olur mu.


Stajyer mali müşavir çevirisi makine çevirisi ile yapılmış bir türkçe-ingilizce çeviri olup doğruluğu ve kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Canlı cansız bütün varlıkları ve kavramları ifade eder. Hata bildirin ya da geliştirme önerin.


WordReference English-Turkish Dic. Stresten kurtulmak için. Daha fazlasını öğren. Turkish English Aktarma Carry forward Aktif ve pasif Assets and liabilities Aktifleştirme Capitalisation Alacağın devri karşılığı avans Advance against assignment of claims Alacaklarının haczi Attachment of debts Alım opsiyonu Call options Amorti etmek Amortize Amortisman Amortization Amortisman dönemi Amortisation period Amortisman indirimi Allowance for depreciation Amortisman.


Alakalı diğer konular. Kablo İngilizce Yazılışı. Temiz İngilizce Yazıl�. Bugün Avrupa birliğinin resmi dilinin İngilizce olmasının yanısıra, bilimsel yayınların %75’i de İngilizce olarak yayımlanmaktadır.


Muhasebeci ingilizcesi

Orta seviye de ingilizce var. Meslekler Listesi - Mesleğinizin İngilizce Karşılığını Biliyor musunuz? Auditor Hesap denetmeni. Bookkeeper Sayman, muhasip. Banker Bankacı, banker. Cashier Kasıyer, veznedar. Economist Ekonomist. Teller Veznedar Medicine Tıp. Dietician Diyetisyen.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi