Metraj hesaplama programı

Programı hazırlayanların ellerine sağlık. Bu kolaylığı bizlere ulaştırdığınız için teşekkürler. Information presented on this website and its sub-websites are intended to provide general information for visitors.


Dalsan Alçı Sanayi ve Ticaret A. Temel kullanım eğitimini aldıktan hemen sonra metraj çıkarmaya başlayabilirsiniz. Birkaç uygulama yaptıktan sonra hızlı sonuç elde etmeye başlarsınız. Metraj Lispini lisp çalıştırmadan önce örnek çizimin görüntüsü Metraj Lispini lisp çalıştırdıktan sonra örnek çizimin görüntüsü.


Metraj hesaplama programı

Tümleşik kullanımı, akıllı çizim elemanları ve çok seçenekli otomatik hesaplama imkanları sayesinde planlama zamanınızı en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Elle yapılan metraj hesaplama işlemleri ay veya daha uzun zamanda yapılırken, metraj uygulamaları ile donatı metraj hesaplamaları gün içerisinde yapılabilmektedir. Bana “Nasıl metraj öğrenirim” diye çok soru geliyor.


Metraj öğrenilmez, metrajı yapılacak uygulama öğrenilir. Metraj programları ile yapılan metraj hesaplamaları %1doğru sonuçlar çıkarmaktadır. Bunlarda teorik bilgilerin üzerine iş hayatında edinilecek tecrübe ve pratik bilgiler ile mümkün olur.


Proje okuma öğrenilir. Bir kaç örnek ile metraj hesaplama konusuna eğilelim. Excel formatında hazırlanmış boş demir metraj tablosuna buraya tıklayarak ulaşabilirisiniz. Donatı metrajına temelden başlayıp, kolon, kiriş ve döşeme şeklinde sırasıyla komple veya kot kot tüm bu elemanlar için ayrı ayrı metraj cetvelleri hazırlanabilir.


Daha önce açılmışmı bilmiyorum ama elimde olan bir dosyayı sizlerle paylaşmak istedim. Ekte bulunan excel dosyasında formülü hazır olarak yazılmış bir demir metraj cetveli bulunuyor. Siz sadece demirinizin çapını,boyunu,adedini ve benzerini yazıyorsunuz. Kendisi gereken kısıma otomatik olarak atıyor.


Satırları excel formatından dolayı istediğiniz kadar. Kolay Metraj Nedir?


Kaba inşaat metrajlarının tüm süreçlerinde işlerinizi kolaylaştıracak olan Com Enterprise yazılım metraj uygulaması ile yeşil defter, keşif özetleri, donatı. Donatı metrajı, donatı adet hesabı ve raporlama işlemleri gerçekleştiren bu programlar ayrıca yeşil defter, keşif.


Metraj hesaplama programı

Bu Metraj AutoLispi ile çiziminizde seçeceğiniz nesnelerin (Çizgi, Kare, D ikdörtgen, Yay, Çember) toplam boylarının kaç olduğunu görebilirsiniz. METRAJ yazıp Enter tuşuna basın ve boylarının.


Yine kapı, pencere, menfez gibi minha yapılacak yani düşülecek boşlukların neler. Hava Kanalı Metraj Hesaplaması Nasıl Yapılır. Hava kanalı basit bir iş gibi gözüksede keşif metrajı çıkarmak bir çok kişi için zulüm gibi ge.


Havalandırma Tesisatı, Hesaplamalar. Güvenilir Metraj Hakediş Keşif Yapı Maliyet Hesaplama hizmeti al, zaman kazan, garantide ol. En iyi Keçiören, Ankara Metraj Hakediş Keşif Yapı Maliyet Hesaplama listesinden birisi sana yakın. Yılda milyon mutlu müşteri.


Metraj hesaplama programı

Hizmet piş, ağzıma düş! Donatı metraj hesaplarını kısa sürede ve 1doğrulukla çıkaran bu yazılım programı sayesinde hesaplamaya ek olarak yeşil defter, keşif özetleri, donatı sipariş ve kesim listeleri gibi tüm raporları da anında alabilmeniz mümkündür.


Ayrıca beton, kalıp ve kalıp iskelesi metrajlarının hesaplanması için CB Yazılım tarafından geliştirilen Com Standard metraj. Hava kanallarının keşif metraj çıkartmak yada kesin hakediş için işinize yarayabilecek excel formatında hesap proğramları. Oldukça kullanışlı kare kanallar, dikdörtgen kanallar ve yuvarlak kanal metrajı en boy ve uzunluk olarak girip metraj çıkartabilirsiniz.


Elinizdeki mevcut projede eksik olan bilgiler var ise bunları tespit edip, tamamlayarak gereklim alan metrajını çıkartmaktadır. Com Enterprise metraj hesaplama programı otomatik bir şekilde projedeki mevcut hataları bulmakta ve düzeltmektedir. Yapılan metraj hesabını detaylarıyla raporlayan bu metraj yazılım uygulaması, elle yapıldığında ay kadar uzun bir süre alacak.


Demir Metraj Tablosu (Excel) Statik projesi tamamlanan bir proje, donatı metrajının yapılmasına hazırdır. Bu metrajı herhangi bir yardımcı cetvel veya tablo kullanmadan sadece boş bir not defteri ve kalem aracılığyla yapabiliriz. Yalnız excel gibi bu iş için işimizi oldukça kolaylaştıracak bir program varken tabii ki bu.


ATI CAD programı ile betonarme kolon, NPU profilden oluşan ara plakalı çelik kolon ve boru kolon hesabı ve çizimi de yapılabilmektedir. Ekrana gelen veri giriş formuna gerekli geometrik veriler girilir istenirse kolona tesir eden yükler makas çözümünden otomatik olarak alınır. Arkadaşlar program çok pratik üstelik demir donatısı yüksek kalıplarda demirden kaynaklanan hacmi düşerek harcanacak net beton hacmini de veren düzeltilmiş bir hacim hesaplayıcısıda var.


Bunun etkilerini demirin çok kulanıldığı kolonlarda görebilirssiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi