Öğretmenlik uygulaması dosyasi

Öğretmenlik uygulaması dosyasi

Bu formu rehberlik yaptığınız öğrenci sayısı kadar çoğaltarak kullanınız. Dersin saatlik teorik kısmı, fakültede uygulama öğretim elemanının sorumluluğunda yürütülecektir. RETMEN ADAYI BİLGİLERİ.


Her hafta, uygulama öğretim elemanı sorumlu olduğu aday öğretmen grubunun bir önceki hafta içerisinde okulda yapmış oldukları çalışmaları gözden geçirir. Tagged: öğretmenlik uygulaması staj dosyası örnekleri pdf. Sınıf Öğretmenliği. Dersin teorik kısmı fakültemizde, uygulama (staj) kısmı ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir okulda mesai saatleri içerisinde yapılmaktadır.


Her hafta ders saati olmak üzere, öğrenciler bir yarıyılı boyunca toplam hafta ilgili uygulama okulunda staj. Bu nedenle öğretmenlik uygulaması, öğretmenlik mesleğinin gerektirdiği tüm görev ve sorumluluk alanlarını kapsayacak şekil ve çeşitlilikte planlanır ve yürütülür.


Öğretmenlik uygulaması dosyasi

Masa Tenisi Spor Okulu Başlıyor. OKUL S İSTEM İ Bu etkinli ğin amacı sizin okul sisteminin tüm bile şenlerini tanımanızdır. Aşağıda örnek bir uygulama (staj) dosyası içeriği verilmiştir. SIRAYLA belirtilmitir.


Zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanağı örneği. Eğer öğretmenlik dosyasının içeriğinde olması gerekenleri merak ediyorsanız bu yazıma bakabilirsiniz. Bir diğer dosyamız ” Adaylık Dosyası”. Aslında öğretmen dosyamızı hazırlamak.


Ancak bu dosyanın temelde iki bölümden olutuğu söylenebilir. Bunların bir kısmı öğretmenlik mesleği ve okulun ileyiine ilikin belgelerdir. Diğer kısmıysa haftalık etkinlik ve. Atama ve tayin yönetmelikleri, Öğretmenlik Mesleği Genel ve Özel Alan Yeterlilikleri (CD ile eklenebilir) 8. Veli toplantıları (Çağrı yazısı, toplantı ve tutanaklar), zümre toplantılarıyla ilgili belgeler (davet yazıları, tutanak ve raporlar).


Rehberlik hizmetleriyle ilgili sınıf öğretmenini ilgilendiren formların. Uygulama görevlilerine mahallinde seminer düzenlemek. Dosya, adayın öğretmenlik uygulaması ve seminer dersinde gösterdiği gelişmelerin ve yaptığı etkinliklerin değerlendirilmesinde en önemli ölçüttür.


Bu dosyanın yarıyıl içi sınavına kadar hazırlanan kısmı yarıyıl içi sınav notu olarak %etki katsayısına sahip olacaktır. Retmenlik uygulaması ders anlatımı 1. Trafik ve İlkyardım.


Diş Hekimliği (18) Eczacılık (17) Hukuk (38) İktisat (60) İlahiyat (21) İşletme (60) Mimarlık (26) Mühendislik (154) Bilgisaya. Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu 14.


Geçen Hafta Yayınları Çıkan Öğretim Elemanlarımızı Tebr. Programda bu ders 2. Bu ders ile ilgili olarak uygulama okullarında ne yapılacağı hakkında aday öğretmenlere uygulama öğretim elemanı tarafından ayrıntılı bilgi verilmektedir. Ncü BÖLÜM Görev, Yetki ve Sorumluluklar MADDE 6- (1) Ógretmen Ça11»na Gurubunun görev, yetki ve sorumluluklarl.


Burada yazılı olan her etkinlik için her hafta bir rapor düzenlenecektir. Farklı sırada gerçekleştirilse de, yılsonunda hazırlanacak dosya yukarıdaki etkinlik sırasına göre yapılacaktır.


Uzaktan Eğitim Modülüne Giriş ile İ. Mart İstiklal Marşımızın Kabulün. Fakültemizce UZEM kapsamında verile. Form-- Kitap Değerlendirme Formu. Form-- Film İzleme Değerlendirme Formu.


Öğretmenlik uygulaması dosyasi

Form-- Okul Dışı Faaliyetler Değerlendirme Formu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi