İtalya bireysel mı tur mu

Mevzu İtalya turu olunca insanların aklına ilk gelen şeylerden biri de “ İtalya ’ya tur şirketlerinin düzenlediği turlara katılarak mı yok yoksa bireysel rezervasyon yaparak gitmenin mi daha güzel olduğu sorusu şimdiye kadar İtalya dahil birçok kez yurt dışı tecrübesi yaşamış biri olarak bu kararsızlığı ister istemez son gezimizde biz de yaşadık. Baştan başa İtalya 1€ gibi kampanyaların %95’nin aslında 7€’ya kadar çıktığını gördük 🙂 Tam olarak şöyle: (Örnekleri İtalya üzerinden yazalım) 1. Panoramik Turla Yetinmek.


En başta çok fazla şehir göreceğiniz kesindir. Ama şehrin neresini göreceğinizi tur programından dikkatlice okumalısınız. Son söyleneceği başta söyledik, sebeplerini anlatalım. Dürüstlük ilkemizle her ikisi hakkında fikirlerimizi paylaşalım.


İtalya bireysel mı tur mu

Backpacker” (Sırt çantalı) ismiyle. Merhabalar, haziran ayı içerisinde pronto tur ile italya turuna katılmayı düşünüyoruz. Haziranda sel olmuş demişsiniz. Sizce haziran ortası bir seyahat mantıklı olur mu :) yağmura razıyım.


Bir de söylenen ekstra turlara gruptan. Daha önce kez kafa dinlemek amaçlı Ukrayna’ya gitmişim. Tur şirketlerinin ayarladığı bireysel turla mı gitsek ? Derken uçak biletlerine falan baktım. TL olan uçak bileti fiyatına, Café Tur adında firmadan uçak-otel ve transfer hizmeti veriyorlardı.


İtalya bireysel mı tur mu

EUR civarında bir harcamamız oldu. Herhalde en çok duyduğum sorulardan biridir turla mı bireysel mi? Merhaba serhat bey bu temmuzda İtalya gezisi düşünüyoruz eşimle. Benim İngilizcem başlangıç eşimin orta derece tur mu bireysel mi diye çok düşündük ama tur gezisi istemediğimize karar verdik bir gezi rotası düzenleyip herşeyi planlayıp yola çıkmayı düşünüyoruz bir çok gezi yazısı okudum sizin ki de dahil olmak üzere 🤗 hala tam rota belirleyemedik 7-8.


İtalya bireysel mı tur mu

Erken Rezervasyon İtalya Turları’na da göz atabilirsiniz. Bilet, transfer, konaklama ve kahvaltının dahil olduğu, €199. Seyahat ortaklarımızdan TatilEksper.


Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevenlerin cevabını en çok merak ettiği soruların başında planın turla mı yoksa bireysel olarak mı yapılması sorunsalı gelir. Gezinin amacına uygun olarak bu iki alternatif kendi içinde farklı avantajları ve dezavantajları barındırır. Bu oteller çoğu zaman şehir merkezine uzaktır. Serbest zamanınız kısıtlıdır, onunla ufak çaplı bir tur atmak dışında başka bir şey yapamazsınız.


Bu yazıda bilimsel adıyla Aurora Borealis, İngilizcesiyle Northern Lights, Türkçesiyle de Kuzey Işıkları veya Kutup Işıkları olarak bilinen doğa harikası hakkında nedir, nasıl oluşur, ne renktir, insan gözüyle görülür mü, turla mı yoksa bireysel mi gitmek daha iyi olur, tur fiyatları ile bireysel gitmek arasındaki fiyat farkı ne kadar ve kuzey ışıkları. Sanırım bir ipucu yok.


Vize süresini belirleme şansımız yok İngiltere gibi. Fakat İtalya ’yı bu konuda çok seviyorum ve beşinci Schengen’ime de oradan başvurmakta kararlıyım.


Yine yıl mı verirler, yıl mı verirler yoksa yıl verelim kurtulalım mı yaparlar (hiç sanmam) bilmiyorum. Esnek Tur sayesinde diğer tur operatörlerindeki gibi belirlenmiş tarihlere, belli rotalara ve tur gruplarına uygun hazırlanmış pakete bağımlı değilsiniz.


Gördüğüm kadarıyla yüzlerce tatil rotasında konaklayacağınız otelden, tercih ettiğiniz havayoluna, transfer hizmetlerini istediğiniz gibi özgürce tasarlıyorsunuz. Rotaların bir kısmında dilerseniz özel Türkçe. Sabit Tur Mu Esnek Tur Mu ? Turla seyahat etmek bazı açılardan çok daha faydalı dedim ama bunun da çeşitleri var. Ki sabit turları biliyorsunuzdur muhtemelen.


Bir şirketten belirli bir tarih için.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi