İsviçre vize başvurusu

Federal Konseyi’nin 18. Yeni bir bildiri yayınlanana kadar İsviçre Schengen vizesi verilmeyecektir.


Detaylı bilgi için lütfen İsviçre Türkiye Büyükelçiliği ve Konsolosluğu’nun websitelerini ziyaret ediniz. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın.


Formu indirmek için: 1. Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir.

Euroasia GVS ofislerini ziyaret ederek seyahat planınızı en doğru biçimde tanımlayan vize kategorisi ve gereklilikleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Türkiye çapında İsviçre vize başvuruları online sistem üzerinden yapılmaktadır.


Online sistem üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de yaşayan üçüncü ülke. Bu vize tipi, ticari. Bu uygulamayla ticari, turistik, aile ziyareti, kısa süreli öğrenci, transit vize kategorileri, kısa.


Konsolosluk işlemleri İstanbul’da bulunan İsviçre Başkonsolosluğu tarafından yürütülmektedir. Schengen vize başvuruları için gerekli olan ilk adım yetkili vize başvuru merkezleri ile iletişime geçip alınacak olan vize türüne ve amacına göre İsviçre vize başvurusu için hazırlık sürecinin.


Ek olarak İsviçre vatandaşlarının ihtiyaç duyduğu diğer tüm konsolosluk hizmetlerini sunmaktadır.

Başvuru yapacak olan kişiler, seyahat tarihlerinden yaklaşık olarak hafta önceden İsviçre Başkonsolosluğu’na direkt olarak başvuru yapmalıdırlar. Alternatif olarak da konsolosluklar tarafından görevlendirilen ve yetkilendirilen acenteler de. Almanya vizesi almak için yapılması gereken bir takım vize işlemleri bulunmaktadır.


Bu süre Konsolosluğun yoğunluğu ve evrak durumunuz, gidiş amacınıza göre kısalabilir veya artabilmektedir. Dövizdeki artış ve azalışlara öre değişebilmektedir. Not: İsviçre Vizesi başvurusu talebinde bulunulan pasaport üzerinde deforme ve yırtılma olmamalı ve pasaportun geçerlilik süresinin yurt dışından dönüş tarihinden minimum ay geçerliliğinin bulunması gerekmektedir. Ankara Anlaşması İle İngiltere Vizesi Almak.


Antetli kağıda, imzalı ve kaşeli olarak. TLS Contact web sayfasını ziyaret edin ve online vize başvuru formunu doldurun. Ardından doldurmuş olduğunuz formun, randevu dokümanın çıktısını alarak vize başvuru evraklarınızın arasına ekleyin.


Konsolosluğu, İsviçre Büyükelçiliği, turistik ve ticari vize hakkında en güncel bilgiler yer almakta. Tls Contact hesabınıza giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Vizesi davet mektubu örneği vize başvurusunda bulunacak kişinin durumu, yapacağı seyahat detayları ile ilişkilendirildiğinden herhangi bir şablonu bulunmamaktadır. Kişiye özel oluşturulan davet mektuplarında bir ya da bir kaç paragraflık metinler yeterli olacaktır.


Bazı ülkelerde ise durum farklıdır. Vize bilgilerine ulaşabilirsiniz. Otel rezervasyonu – seyahat edecek kişinin adına ve seyahat tarihlerine uygun düzenlenmiş olduğu görülmelidir.


Konsolosluğun yürüttüğü işlerde yoğunluk ve konsolosluğun özel günlerden dolayı tatili olması işlemlerin uzamasına neden olacaktır.

Schengen vizesi üzerinden yapıldığı için bu vizeyle tüm Schengen ülkelerine gün süreyle seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Ancak vize başvurunuzu ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğuna gerçekleştirmeniz gerekmektedir.


Girişler her durumda. Tarafımızdan doldurulmaktadır.


Ancak herhangi bir sebeple erken seyahat etmesi gereken misafirlerimiz opsiyonel olarak öncelikli vize randevusu ve başvuru hizmetlerinden faydalanabilirler. Seyahatlerinde ) 5. Kategorilerinden Aşağıdaki belirtilen.


Aşamayla İsviçre Vatandaşlığı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi