İsrail büyükelçiliği kapandı

E-posta: İletişim Bilgisi. Diğer Ülkelerdeki Temsilciliklerimiz. Elçilik, yaptığı açıklamada diplomatik temsilciliklerini kapatmak zorunda kaldıklarını açıkladı.


Elçilik ve konsoloslukların dünya çapında greve gittikleri belirtiliyor. Yapılan açıklamada diplomatik temsiliklerini kapatmak zorunda kaldıklarına yer verildi.


Krizin ne kadar süreceği bilinmiyor. Başkonsolosluğundan yapılan açıklamada “ İsrail Istanbul Başkonsolosluğu dahil olmak. Filistin hakkındaki yeni kararından geri adım. Ramazan Şallah, Suriye meselesini bir cümleyle özetlemişti: Korkmadan söylüyor.


İsrail büyükelçiliği kapandı

Dışişleri Bakanlığı mensuplarının greve gitmesi nedeniyle ülkenin bütün dış temsilcilikleri bugün kapandı. Due to the Israeli Finance. Web sayfamızda gerekli dokümaların listesi ve formları bulabilirsiniz. Konsolosluk Departmanımız için lütfen tıklayınız.


Alınan bilgiye göre, Gaziosmanpaş. Büyükelçiliği Önünde Silah Sesleri. Grev kararı nedeniyle İsrail ’in dünyadaki tüm büyükelçilik ve konsoloslukları kapandı. Pazar günü itibariyle İsrail ’in dünya çapındaki 1büyükelçiliği ve bütün konsoloslukları kapandı.


Açıklamada, kapatılma kararının İsrail ’in çıkarlarına zarar verdiğinden dolayı alındığı ifade edildi. Nisan ayında iki ülke arasında yumuşama sinyalleri, insani yardım jestleriyle de görüldü. Karar kapsamında kapatılan diplomatik temsilciliklerde bugün işlem yapılamayacak.


Wang Yongjun ise Jerusalem Post gazetesine bu iddiayı reddederek İsrail ve Çin arasındaki işbirliğinin her iki taraf için de kazançlı olduğunu belirtti. Acil emniyet ve güvenlik bilgileri hariç, tüm işlemler yeniden başlayana kadar bu hesabı güncellemeyeceğiz. Anlayışınız ve sabrınız için.


İsrail büyükelçiliği kapandı

Türkiye’deki en yetkili birimi olmakla birlikte, İsrail gitmek isteyen, ticari veya turistik vize işlemlerini, yeşil kart taleplerini alan ve sonuca bağlayan bir yerdir. Twitter üzerinden duyurdu.


Bağımsızlık Günü dolayısıyla dün akşam resepsiyon verdi. Her gün teröre kurban veren bir halk olarak, acınızı ve mateminiz paylaşıyoruz. Otel ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış klimalı konaklama birimleri sunmaktadır.


DHA İsrail Birleşik Arap Emirlikleri. Browsing the " kapandı " Tag. Patlatılan havai fişeklerden bir parça rezidans içine düştü.


Polis, olayla ilgili eşkali belirlenen şüphelinin peşine düştü. This video is unavailable. Görüşmeler olsun veya olmasın Lindenstrauss başka bir noktaya dikkat çekiyor: “Enerji fiyatlarının düşmesi, bölgedeki doğal gazın işlenmesi ve ihracı konusunda büyük soru işaretleri doğuruyor.


Netanyahu Dönemi Kapandı. Hükümeti Sözcüsü Ofir Gendelman, sosyal. Ana Sayfa » Dünya » Ortadoğu.


İsrail büyükelçiliği kapandı

Anadolu Haber Siyonist rejim israilin bütün dünyadaki diplomatik temsilcilikleri bugün kapandı. Yakında İsrail ve Suudi Arabistan İran’a karşı birlikte yan yana savaşacak. Mayıs İsrail devletinin 70.


Maliye Bakanlığı’nın diplomatlara.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi