İspanya vizesi gerekli evraklar

Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik. Reşit olmayan başvuru sahiplerinin imza kutuları hem anne hem baba tarafından imzalanmış olmalıdır.


İspanya vizesi gerekli evraklar

Arjantin vizesi nasıl alınır? Son aylık banka hesap dökümü, orijinal, kaşeli, imzalı haliyle banka imza sirküleri ile birlikte beyan edilmelidir. Seyahat sonrası ay geçerliliği olan pasaport.


Konsolosluğu ve Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Bununla beraber her vize başvurusu için sizden istenen belgeleri de bulundurmanız gerekmektedir.


İspanya vizesi gerekli evraklar

Bordo pasaporta sahip kişilerin bu vizeyi çıkarması gerekmektedir. Başvuru işlemleri en geç ise gün öncesinde yapılmalıdır. Ayrıca başvuru işlemlerinde resmi tatillerden dolayı kurumların kapalı olması da göz önünde bulundurulmalıdır. Mesela ülke için alınacak ticari vize ile bu.


Vizesi başvuruları için gereken evraklar. Bu yüzden vize talebinde bulunan vatandaşların ilgili evrak listesine İspanya konsolosluğunun resmi kaynakları ve vize merkezleri üzerinden ulaşıp, evraklı tam olarak teslim etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.


Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Schengen ülkeleri ile benzerlik göstermektedir.


Baş konsolosluğuna hitaben antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını, seyahat tarihlerini ve şirketteki görevinizi içeren İNGİLİZCE VEYA İSPANYOLCA vize talep yazısı. Gerekli Evraklar Stern Tours, deneyimli ekibi ile birlikte sizlere İspanya vize başvurusu işlemlerinde yardımcı oluyor ve karmaşık duran vize sürecini kolaylaştırıyor.


Uzman kadromuz ile İspanya vize işlemleri yaptırmak artık bir sorun olmaktan çıkıyor. Ankara Başkonsolosluğu.


Tüm detayları doğru şekilde öğrenmeden başvurunuzu yapmadığınızdan emin olmalısınız. Aksi halde gecikme ya da reddedilme durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.


Amerikan doları geçerlidir) yanınıza alarak randevu saatinden dakika önce randevu yerinde olun. Randevu günü yoğunluk nedeniyle seçmiş olduğunuz saatte vize başvurularınızı tamamlayamayabilirsiniz. Bordrolu Çalışan Ev Hanım ı Öğrenci Emekli. Bununla birlikte kişinin durumuna özel bazı ek evrakların da eklenmesi gerekebilir.


Bu sebeple İspanya vize evraklarını hazırlarken bunlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Vize bilgilerine ulaşabilirsiniz. GEREKLİ EVRAKLAR NELERDİR? Biometrik Fotoğraf.


Finansal Durumu Gösteren Belgeler. Nüfus Cüzdanı fotokopisi. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Ispanya için gerekli olan bu evrakları.


Ayrıca, sunacağınız diğer belgeler bu formda verdiğiniz bilgileri destekler nitelikte olmalıdır. Bls International tarafından kabul edilir. Bu süre resmi ve dini tatillerde uzayabilir.


İspanya vizesi gerekli evraklar

Seyahatinizden maksimum gün ve min ay önce turistik vize başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi