İspanya vizesi başvuru

Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Bu, belgelerin eksik veya hatalı gönderilmesi nedeniyle başvurunuzun gecikmesi veya reddedilmesi.


Euroasia GVS, İspanya vize işlemleriyle ilgili danışmanlık veren bir ofistir. Konsolosluğundan akredite vize hizmet. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz.


Başvuru Formunu indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz. Türkçe olarak doldurulabilmektedir.


Gerekli yerler pasaport sahibi tarafından şahsen imzalanmalıdır. Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda. Hususi, Diplomatik veya Hizmet Pasaportu hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 1gün içerisinde günü aşmayan seyahatleri için İspanya.


Bu formda sizin kendiniz ile alakalı bilgilere yer verildiği kadar, ziyaret etmek istediğiniz kişi ile alakalı da detaylı bilgilendirme isteniyor. Vize başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalanmış olmalıdır. Batı Avrupa ülkesi olarak faaliyet gösteren İspanya, pasaport sahibi vatandaşlardan vize talep eden ülkeler arasında bulunmaktadır.


Reşit olmayan başvuru sahiplerinin imza kutuları hem. Bu işlem son derece dikkatli ve düzenli yapılmalı hatalı, çelişkili ve yanıltıcı bilgi girilmemelidir. Sunduğunuz belgeler ile uyumlu olması çok önemlidir.


İspanya vizesi başvuru

Tek renk tükenmez kalem ile. Bordo pasaporta sahip kişilerin bu vizeyi çıkarması gerekmektedir. Eksiksiz olan evrakları konsolosluğa teslim ettikten iş günü içerisinde. SPANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İspanya vizesi için gerekli evraklar arasında ilk olarak başvuru formu yer alıyor.


İspanya vizesi başvuru

Vizesi başvuruları için gereken evraklar. En fazla seyahat tarihinden ay önce başvuru yapmak gerekmektedir. NE KADAR SÜREDE ÇIKAR? Temel olarak yapacağınız gezinin detayları ile birlikte, kişisel bilgilerinizin yer aldığı sorulardan oluşan bu form, eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulmalıdır.


Alınan randevu sonrasında ispanya konsolosluğunun istemiş olduğu evraklarla beraber randevu günü başvuru gerçekleşir. Yılbaşı, şubat tatili, sevgililer günü, yaz tatili gibi dönemlerde vize için başvuru yaparsanız gecikme yaşama ihtimaliniz çok yüksektir. Bunun için önceden hareket etmeniz çok daha faydalı olacaktır.


Uzun Süreli çalışma vizesi, aile birleşimi, öğrenci vizesi gibi başvurular ise direk Ankara İspanya. Ankara ispanya büyükelçiliği kesinlikle şahsi başvuru kabul etmektedir. Ankara İspanya büyükelçiliği ve İstanbul İspanya başkonsolosluğu müracaatçılardan mutlaka tam vukuatlı nüfus kayıt örneği istemektedir.


Ayrıca, sunacağınız diğer belgeler bu formda verdiğiniz bilgileri destekler nitelikte olmalıdır. Formu doldurduktan sonra imzalamayı unutmayınız.


İspanya vizesi başvuru

Takipler, randevular ve formlarla ilgili hiçbir şekilde sorun yaşamadan işlemler yürüyecektir. Ayrıca şehir dışından da birçok işleminiz siz orada olmadan yürütülebilmektedir. Pasaport eğer var ise eski pasaportlarınız (Önceden alınmış bütün vizelerinizin fotokopileri ) 2. TL vize başvuru merkezine servis ücret. Büyükelçiliği ve İspanya Başkonsolosluğuna ispanya schengen vizesi başvurusu yaparken pasaportunuzda Vizenin basılacağı boş bir sayfanızın.


Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız. Davetiye: İspanya aile ziyareti vizesi için gereken evraklar arasında İspanya ’da ziyaret edilecek kişiden alınan davetiye yer almaktadır.


Gönderilmeden önce ilgili.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi