İspanya vizesi antalya

Bu sitedeki bilgilerle, başvurunuz için gerekli olan belgeleri doğru olarak hazırlayabilirsiniz. Bu, belgelerin eksik veya hatalı gönderilmesi nedeniyle başvurunuzun gecikmesi veya reddedilmesi. Yetkili İnternet Sitemize Hoş Geldiniz.


İspanya vizesi antalya

Başvuru sahibinin şahsen elde yazacağı İspanya vizesi başvuru dilekçesinde seyahat nedeni, seyahat tarihleri, ayrıntılı seyahat planı, konaklama yerleri, kiminle seyahat edileceği, beraber seyahat varsa geçerli vize ve yeşil pasaport bilgileri ve özel durumlar belirtilmelidir. Vizesi Başvuru Dilekçesi. Orjinal veya fotokopi olarak sunulması gereken evraklar farklılık gösterebilir. Parmak iziniz her perşembe ATSO dan alınmaktadır.


Ispanya vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz. Bu seyahat türüne uygun vizeye başvuru yapabilmek için gerekli evrakları ofis yetkilimizden öğrendikten sonra belgelerinizi eksiksiz hazırlamalısınız. Belgelerinizi kargo yoluyla ofisimize gönderebilirsiniz.


Uzun süreli talep edilecek olan vize türlerinde vatandaşların bizzat konsolosluktan randevu talep etmesi ve vize başvurularını gerçekleştirmesi gerekir. ANTALYA, İZMİR ve GAZİANTEP vize başvuru merkezi üzerinden yapılacak başvurular için bu süre takvim günüdür. Büyükelçiliğinin yetkilendirdiği BLS International şirketi aracılığıyla yapılmaktadır. Ailece yapılacak vize başvurularında tüm aile fertleri için randevu almanız zorunludur.


BLS İnternational resmi web sayfasını ziyaret ederek vize randevularınızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Seyahatine bu belirtilen sürelerden daha az kalan kişilerin başvuruları kabul edilmemektedir. Bls International tarafından kabul edilir. Seyahatinizden maksimum gün ve min ay önce turistik vize başvurusunda bulunabilirsiniz.


Bu süre resmi ve dini tatillerde uzayabilir. Başkonsolosluk veya büyükelçilik adına vize bedelini tahsil eden yetkili kurum tarafından nakit ve Amerikan doları cinsinden başvuru sahibinin yaşına göre tahsil etmektedir.


Yukarıda belirtilmiş olan fiyatlarımıza Katma değer vergisi ve kurye ücretleri dâhil değildir. Türk vatandaşlarının turist vizesi, işle ilgili seyahat edeceklerin iş vizesi, akraba ya da arkadaş ziyareti yapacakların aile ve arkadaş vizesi, eğitim amacıyla gideceklerin öğrenci vizesi, kültürel etkinlik, sempozyum ya da organizasyon için seyahat edeceklerin ise kültür vizesine başvurmaları gerekiyor.


Son yılda İspanya veya başka. Adres ve İletişim Bilgileri. Biyometrik prosedürü, aracı kurumların hizmet bedelleri, kargo masrafı gibi ödemeler bu ücrete dâhil değildir.


Konsolosluğundan akredite vize hizmet merkezlerinin prosedür bedelini içerir. Türkiye Cumhuriyeti Diplomatik,Hizmet veya Hususi pasaport sahipleri, 1gün içinde günü aşmamak kaydı ile İspanya ’ya yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftırlar.


İspanya vizesi antalya

Bunlar İspanya turistik vize, İspanya ticari vize, İspanya transit vize, İspanya aile ziyareti vizesi, İspanya Erasmus vizesi, İspanya şoför vizesi ve kaptan. Schengen vizesi ile İspanya ’ya giriş yapmalıdır.


Cep Telefonu Numaraları. Karanfil Aralığı Sok. Temsilciliğinin amaçları arasında ayrıca Türkiye’de yaşayan ve çalışan ya da Türkiye’yi ziyaret eden İspanya vatandaşları ve İspanya kuruluşlarına yardımcı olmak da vardır. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır.


İspanya vizesi antalya

Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya ’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler. SPANYA VİZESİ ALABİLMEK İÇİN VİZEFİX VE BLS: güne kadar olan vize başvurularınızda, İspanya vizesi alabilmeniz için öncelikle konsolosluğun yalnızca evrakların toplanması için yetkilendirmiş olduğu BLS kurumundan randevu alınması ve talep edilen evrakların eksiksiz olarak hazırlanması gerekmektedir.


ADET BİOMETRİK RESİM. Bu kişiler için kişinin başvuruya gelmesine gerek olmadan VEKALETEN BAŞVURU yapılabilir. Abhazya Afganistan Almanya Amerika Avusturalya Avusturya Azerbaycan Bahreyn Bangladeş Belçika Benin Birleşik Arap Emirlikleri Bulgaristan Burundi Çek Cumhuriyeti Cezayir Cibuti Çin Halk Cumhuriyeti Danimarka Estonya Etiyopya Fildişi Sahilleri Finlandiya Fransa Gabon Gambiya Gana Gine Hindistan Hırvatistan Hollanda İngiltere İrlanda İspanya İsrail İsviçre İsviçre İtalya.


Başkonsolosluğu Daha önceden pasaportlarında sadece schengen vizesi bulunmayan yolculardan müracaatları sırasında istenilen tüm evrakların orjinalleri ve fotokopileri ayrı ayrı olmak üzere vize dosyasını set halinde istemektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi