Instagram kapatılan hesabın kullanıcı adını alma

Instagram kapatılan hesabın kullanıcı adını alma

Instagram kapatılan hesabın kullanıcı adını alma işlemi nasıl yapılır? Instagram’da silinen hesabın kullanıcı adı bir süre sonra aynı şekilde alınabiliyor, bunu yukarıda detaylı bir şekilde anlattık.


Instagram kapatılan hesabın kullanıcı adını alma

Eğer siz hesabınızı kapatmadan önce kullanıcı adınızı değiştirirseniz anında aynı adı alabiliyorsunuz. Instagram hesabında hiç paylaşım yapılmaması, hiçbir aktivitenin olmaması bu hesabın tamamen silindiğini göstermez.


Buna Instagram analizleri sonucunda karar verecektir. Bu süreçte yapmanız gereken tek şey bu kullanıcı adını almayı denemek. Kapatılan instagram hesabının kullanıcı adını geri getirme işlemleri için izlenecek yollara bakacağız.


Video ve paylaşım platformu olan instagram uygulamasında her geçen gün kullanıcı kitlesi artsa da bir yandan da azaldığını belirtebiliriz. Instagram Destek) Silinen kullanıcı adını geri almak normal şartlarda instagram kurallarına uygun değildir. Instagram açık bir şekilde kapatılan hesapların kullanıcı adlarının geri alınamayacağını üyelik şartlarında belirtmiştir. Hesap kapatıldıktan sonra üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bu isim boşa düşer.


Ama bunun için belli bir süre bulunmamaktadır. Bu kurallar bazı maddeler ile esnetilmiş durumdadır.


Yani belirli şartlar altında Instagram ’da silinen hesabın kullanıcı adını geri almak mümkün olmaktadır. Bu kullanıcı adını alma imkanımız. Webmaster Forum - R10.


Silinen bir instagram hesap geri alma gibi instagram yardım hattı üzerinden gelen sık sorulan sorulara cevap vermeye çalışacağız. Bunun için instagramın yardım destek kısmında şu şekilde söylemektedir. Kimlikte yer alan tam isminizi yazın. Hesabın kullanıcı adını yazınız.


Ancak aslında sildiğiniz o instagram hesabı, halen instagramın veri tabanında yani kayıtlarında kalmaya devam eder. Günümüzde milyarlarca insan, Instagram sosyal medyası kullanıyor. Hal böyle olunca, kendiniz için kullanıcı adı almak da zorlaşıyor.


Kullanıcı adını üstüne almak istediğiniz hesabın üstüne site açarsanız ve bunu açıklama kısmına eklerseniz o kullanıcı adını alma olasılığınız artar. Bu yazımıza mutlaka göz atın.


UYARI 1) İnstagramda almak istediğiniz kullanıcı adı pasif bir hesap olmalıdır. Aslında instagram’da silinen kullanıcı hesabının kullanıcı adını geri almak instagram kuralları dahilinde mümkün değil.


Peki silinen instagram hesabı geri alma nın yolları nedir? Anlatılanlara göre böyle durumlar mevcut mu? Dondurulan instagram hesabını açmak için normal şartlarda tek yapmanız gereken instagram uygulamasını açıp kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapmaktadır. Ancak instagram hesabını dondurduğunuzda bu işlem saat ile saat içinde gerçekleşmektedir.


Aktif bir hesabın kullanıcı adını üzerinize alma olasılığınız yok denecek kadar azdır. Kullanıcı Adınız bölümüne kapatılan hesabınızın kullanıcı adını yazarak, hemen altında yer alan E-posta Adresiniz bölümüne ise kapatılan instagram hesabınıza kayıtlı olan mail adresini yazmanız gerekiyor.


Instagram kapatılan hesabın kullanıcı adını alma

Esasında bu bağlantı erişim yapılamayan hesapta yer alan bilgileri almak için kullanılır. Alınan bilgiler ve paylaşımlar daha sonra başka hesapta kullanılabilir.


NOT: Yöntem için garanti veremem. Başvuru yaptığınız süre boyunca sabırlı olmanız gerekmekte. Lütfen Aşağıda Belirttiğim Belgeyi Gözönünde Bulundurarak Kullanıcı Adını Bana Verin.


Merhaba Değerli İnstagram Ekibi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi