İnstagram eski kullanıcı adı alma

İnstagram eski kullanıcı adı alma

Ya da aynı kullanıcı adını farklı noktalama işaretleri ile destekleyebilirsiniz. Bu denemeleri yaptığınızda eski kullanıcı adınıza yakın uygun bir kullanıcı adı almanız mümkün olacaktır. Bir daha eski adınıza dönememe ihtimaliniz bulunduğunu her zaman bilmeniz gerekmektedir.


Daha sonradan instagram kullanıcı adı değiştirmek sizin için doğabilecek sıkıntıları diğer konularımızda bahsetmiştik. Eğer sık sık kullanıcı adı değiştirmek işletmenize uygun ad kullanmama takipçi konusunda düşük performans göstermektedir. Instagram Kullanıcı Adı. Hesabınızı kapatmadan önce kullanıcı adınızı değiştirirseniz aynı.


Eğer sen hesabı kapatmadan önce kullanıcı adını değiştirseydin ve öyle kapatsaydın ahmetyilmaz kullanıcı adını alabilirdin tekrar. Ama kullanıcı adı ahmetyilmaz iken hesabı kapatmışsın.


İnstagram eski kullanıcı adı alma

Bu nedenle tekrar almana. Eğer siz hesabınızı kapatmadan önce kullanıcı adınızı değiştirirseniz anında aynı adı alabiliyorsunuz. Yeni bir hesap açtım, fakat kullanıcı adını alamıyorum. Eski hesabım kapalı, böyle bir sayfa yok diyor.


Ama o kullanıcı adını girince bunu alamazsın diyor. Hesabı kullanırken ilerleyen dönemlerde kapatmaya karar verebilirsiniz. Hal böyle olunca, kendiniz için kullanıcı adı almak da zorlaşıyor. Gün Bakiye TL Mesajlar Beğeni Puanı Ödül Yaş Konum istanbul.


Biz de sizler için bu durumu ortadan kaldıracak yönetimi, sizlere aktarıyoruz. Almaya çalıştığınız kullanıcı aktif bir hesapsa, kullanıcı adını alma şansınız oldukça düşük.


Buna ek olarak formu doldurduğunuzda size hemen cevap verilmez birkaç hafta beklemeniz gerekecek. Formu dolduranlar için de şunu belirtelim. Kişisel olarak talepte bulunmanız halinde, işlem yapamıyor ve farklı bir kullanıcı adı bulmanız gerektiği yönünde.


Bunun üzerine eski hesabımın artık açılamayacağını düşünerek eski kullanıcı adımla yeni bir instagram hesabı açtım. Fakat arkadaşımın sildiği instagramını açtığını öğrenince hemen kullanıcı adımı değiştirdim ve tekrar form doldurarak eski hesabımı açmayı denedim ancak kullanıcı adı yok uyarısıyla karşılaştım.


İnstagram eski kullanıcı adı alma

Mailin cevaplanması ardından. Ayrıca aşağıdaki videoda hem instgram kullanıcı adı hem de instagram adı hakkında detaylı bilgiler verdik. Ama bunun için belli bir süre bulunmamaktadır.


Bu kurallar bazı maddeler ile esnetilmiş durumdadır. Bunun için instagramın yardım destek kısmında şu şekilde söylemektedir.


Merhaba dostlar,bu makalemde sizlere nasıl instagramda istediğiniz kullanıcı adını ücretsiz bir şekilde almayı anlatacağım. UYARI 1) İnstagramda almak istediğiniz kullanıcı adı pasif bir hesap olmalıdır.


Aktif bir hesabın kullanıcı adını üzerinize alma olasılığınız yok denecek kadar azdır. Fakat o kullanıcı adını alamıyorum, öyle bir kullanıcı adı da yok. Ama illa sonuna bir harf, sayı eklemem lazım.


Neden o eski kullanıcı adını alamıyorum? Takipçi arttırma ve buna benzer hizmet veren uygulamalara karşı dikkatli olmalısınız.


Hepsi kötü olmamakla beraber, güvenilir olmayan yerler hesabınızı. Ardından kapanan instagram hesabını geri açma formu‘na.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi