İngiltere vizesi için kaç fotoğraf gerekli

Konsolosluğu tarafından İngiltere ülkesine gidecek olan kişileri tanımak, vize alımı için gerekli şartları sağlayıp sağlamadığı konusunda ön bilgi edinmek, başvuru sahiplerine gerektiğinde ulaşmak için İngiltere Konsolosluğu tarafından çıkartılan formdur. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. Freelance çalışanlar için İngiltere vizesi konusu üzerine hazırladığımız web sayfamıza hoşgeldiniz.


Bizim tarafımızdan. NGİLTERE VİZE İŞLEMLERİNDE İSTENEN BİOMETRİK FOTOĞRAF ÖLÇÜLERİ Görmekte olduğunuz bu fotoğraf İngiltere vize uyum koşullarına göre örneklendirilmiştir.


Biometrik fotoğrafta olması gereken özellikler.

Ancak standart süre günlük bir konaklamaya tekabül etmektedir. Londra’da yabancı uyruklu kişi nüfusu oldukça fazladır.


Bu nüfusun bir kısmı eğitim amacıyla ülkeye gelmiş olan kişiler iken, bir kısmı da İngiltere ’de çalışmak ve para kazanmak için gelen kişilerdir. Dijital fotoğraf yani biyometrik fotoğrafın çekilerek. Bu yüzden bu hususa dikkat etmelisiniz.


Burada dikkat etmeniz gereken nokta size uygun gün ve saate randevu almaktır. Bu hususun ispat edilebilmesi için başvuru dosyasına fatura, kira sözleşmesi, vb.


Benzer şekilde başvuru sahiplerinin yıllık süre içerisinde.

Diğer ülkelerde olduğu gibi İngiltere ’den de birçok vize türü bulunur. Hangi vizeye başvuru yapacaksınız ona göre evrak hazırlamanız gerekir. Fakat çoğu evrak ortaktır.


Turistik, ticari, aile ziyareti, öğrenci vizesi veya sağlıkla ilgili kategorilerden biri belirlenmeli ve başvuru merkezlerine ondan sonra müracaat edilmelidir. Vizesi İçin Gerekli Belgeler. Randevu alımı sonrası vize ücreti ödenir ve ödeme ve randevu detayları kişiye e-mail yolu ile bildirilir.


Birleşik Krallık vizesi ile İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey irlandaya seyahat edebilirsiniz. Tüm yüzü kaplayan fotoğraf direkt kameraya bakar şekilde çekilmiş olmalıdır. Yüz, fotoğrafın yaklaşık yüzde 50’sini kapsamalıdır. Fotoğrafın arka fonu beyaz renkte olmalıdır.


Ancak merkezdeki yoğunluğa ve teslim edilen belgelerin eksik olup olmayışına göre bu süre uzayabiliyor. Dolayısıyla seyahat tarihlerinizden en az bir ay önce başvuru işlemlerinizi başlatmanız öneriliyor. Bu noktada ilk yapılması gereken, ihtiyaç duyulan vize tipinin belirlenmesidir. Kişinin seyahat amacı, yaşadığı ülkedeki mesleki durumu ve vize türü hazırlanması gereken evraklara yön vermektedir.


Her başvuru sahibi gidiş amacını kanıtlayan evrakları. Konsolosluğu biometrik veri uygulaması olup parmak izi ve fotoğraf çekimi için vize başvurusu sahibinin bizzat konsolosluğa gitmesi gerekmektedir. Bu işlem sırasında temsilcilerimiz yanınızda olacak ve süreçle ilgili bilgi.


Daha sonra adet vesikalık fotoğraf gerekli.

Bireysel olarak da müşterilerimizin olduğu gibi kurumsal olarak da Türkiye’deki Büyük firmalarla çalışmaktadır. Biyometrik bilgilerinizi (dijital fotoğraf ve parmak izi) teslim etmek için şahsen başvurmanız gerekir.


Başvuru formunu eksiksiz doldurmalısınız. Form her ne kadar son yayınlanan form olsada ingiltere konsolosluğu form üzerinde sık sık ufak tefek değişiklikler yapmaktadır.


Eğer değişiklik olmuşsa konsolosluk size yeni formu verecektir. Vize Basvurusu Ucretsizdir !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi