İsveç vize takip sorgulama

Türkiye Belçika Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu, Ankara ve İstanbul’da Vize Başvuru Merkezlerinin açıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar. Türkiye İsveç Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu, Vize Başvuru Merkezlerinin Türkiye’de şehirde bulunduğunu duyurmaktan memnuniyet duyar.


İsveç vize takip sorgulama

Site, İsveç ’i ziyaretler için İsveç Vizesine başvurmak isteyen Türk vatandaşları, Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşlar ve Türkiye’deki İsveç Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğunun yetkili olduğu yabancı. Başvurularınızın durumunu sitemizden online sorgulama yöntemi ile takip edebilirsiniz.


İsveç vize takip sorgulama

Ana Sayfa Hakkımızda Biz Sizi Arayalım. BAŞVURU TAKİBİ ; RAND. Vize takip fişi üzerindeki başvuru numarası ve sistem üzerinden istenen bilgiler ile vize başvurunuzun hangi aşamada olduğunu görebilirsiniz. Vize takip fişi aracılığı ile yaptığınız sorgulamada vize başvurunuz Konsolosluğa iletilmiştir ifadesi varsa, değerlendirme süreciniz henüz tamamlanmamıştır.


İsveç vize takip sorgulama

Belçika vize başvurunuzu yaptıktan sonra vize sonucunuz çıkana kadar pasaportunuzu bu linkten takip edebilirsiniz. Bavurunuzun sonuçlanma süresi başvuru yaptığınız döneme Belçika Konsolosluğu’nun yoğunluğuna veya vize tipine bağlı olarak değişebilir. Vize sorgulama, Yurt dışında bir çok ülkeye gidebilmek için vizeye ihtiyaç vardır. Vize süreci bir çok teferruattan oluşur ve bu yüzden dikkatle takip edilmesi gerekir.


Bir sürü evrak eksiksiz olarak teslim edildikten sonra, vize başvurusunun onaylanıp onaylanmayacağı beklenir. NEMLİ - Schengen vize başvuruları için kurallardaki değişiklikler ve vize ücretlerinin artırılması hakkında.


Daha fazla bilgi için tıklayınız. Eylül 20itibariyle Hollanda başvurularında online başvuru formu kullanılmaya başlanacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi