İngilizce ülkeler ve bayrakları

Haberlerde ülke adları ve başkentleri sık geçen konulardan biridir. Birleşik Krallık gibi Avustralya da İngilizceyi resmi dil olarak saymaz, fakat asli olarak konuşulan dil İngilizcedir ve fiilen resmi dili sayılır. Dosya Yükle Dosya Yükle Favorilere.


The flag of Canada olarak çevrilen bayrağın, Kırmızı fonun ortasında beyaz bir kare ve bu karenin içinde de uçlu kırmızı bir akçaağaç yaprağı bulunur. Yukarıdaki resimde ingilizce ülkeler ile bayrakları yer almaktadır.


Faydalı bir ders olduğunu düşünüyoruz.

Sayfanın aşağısına doğru indikçe bu sayfaları görebilirsiniz. Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz.


Birleşmiş Milletler üyesi tüm ülkeler tarafından bağımsızlığı kabul görmeyen bu ülkelerin isimleri italik olarak yazılmıştır. Belli bir ülkeye bağlı, idari açıdan söz konusu ülkelerin yönetiminde olan özerk bölgeler için ayrıca bağımlı ülke bayrakları sayfasına bakınız. Hangi ülkenin başkenti neresi?


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. Aşağıda yer alan İngilizce ülke isimleri bunlar arasında en yaygın olanlardır.


Argentina: Arjantin.

Afghanistan: Afganistan. Austria: Avusturya. Neden mor renkli ülke bayrağı yok? LKELER VE MİLLETLER.


Bu konu içerisinde ülke isimlerinin İngilizce ’deki karşılıklarını ve bu ülkelerde yaşayan milletlere ait isimleri öğreneceğiz. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Sıralama birçok kategoride tüm devletlerin bayrakları.


Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz. Devletler ve konumları hakkında bilgiler. Bayrak Ülke Başkent. Telifsiz lisansın koşullarına göre kişisel ve ticari amaçlar için kullanılabilir.


Konular içinde arayın. EPS dosya formatında indirmek için uygundur.


Countries, Ülkeler, Ülkelerin ingilizcesi, ülke isimleri, ingilizce ülkeler - Online ingilizce dersleri, ingilizce gramer, ingilizce chat, ingilizce kelimeler. Android için Tahmin Ülkeler, başkentler ve bayraklarGuess the countries, capitals and flags 0. Logo sınavı dünyanın bayrakları. Yapmanız gereken tek şey başlık üstündeki (Teknolojiweb.Net facebook’ta) beğen butonuna tıklayarak sayfamızı beğenmek.


Bu sette çoğunlukla ülkeler ve bayrakları var.

Dünya çapında coğrafya öğrenin! Yılbaşı süslerimizi yaparken bayağı öğrendik. Bir sayfada altı dilde “Merhaba” yazıyor. Son iki sayfayı okuması biraz uzun.


Sizin bu aralar ülkeler ve bayraklarıyla ilgilenmiyorsanız şubatta kış. Bunun yanı sıra bir çok insan da kırmızı rengin Rus halkını, mavi rengin Ukrayna haklını ve beyaz rengin ise Belo Rusları tensil ettiğine inanmaktadır.


Rusya bayrağının tarihçesine.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi