İngilizce tabu uygulaması

Dikkat: Orjinal tabu içerisindeki kelimeler ile aynı kelimeler değildir. Orjinal tabu kartlarını görmek için tıklayın ingilizce - tabu -ingilizce - tabu -ingilizce - tabu -ingilizce - tabu -ingilizce - tabu -ingilizce - tabu -6. Anlatırken eğlenerek, yaratıcılığınızı geliştirin.


Oynarken eğlenip, eğlenirken kendini ifade etme becerinizi geliştirmeyi ve kelimeye muhakeme etme becerinizi arttırmaya ne dersiniz? Simple Present Tense Geni�. Tabu Oyun Kartları. Bunun oyuncalara hedef kelimeyi anlatmada daha farklı yollar bulmasına yardımcı olduğunu.


Yeni başlayanlar kum. WordUp tam da bu soruna odaklanan bir İngilizce kelime uygulaması ve şimdiye kadar gördüklerimin içinde en iyisi. Artıları ve eksileriyle elimden geldiğince incelemeye, sizler için.


Unutmadan, Bir Şey Daha… Eğer oyunlarla İngilizce öğrenmek hoşuna gittiyse, FluentU uygulamasına da bir göz atmalısın. Teknoloji sayesinde yabancı dil öğrenmek her geçen gün kolaylaşıyor. Bunun en güzel örneklerini ise mobil uygulamalar ve akıllı.


Bu sayede bize ingilizce öğrenmek için tavsiyede bulundukları "yabancı film izle" önerisi yerine burdan kısa ve ilgimizi çekecek ayrıca güncel birçok videoyu otobüste giderken bile indirebiliriz. Mobil interneti olmayanlar uygulama sayesinde videoları evlerinde telefonlarına indirebilir ve istediği yerde internete ihtiyaç olmadan izleyebilir. Farklı aksanlarda ingilizce. Tarif edilen kişileri eşleştirme oyunu.


Resmi BBC Learning English Android uygulaması, İngilizce öğrenme android uygulaması olarak İngilizce öğrenme ve pratik yapma uygulamasıdır. Dilbilgisi eğitimi almak, telaffuzunuzu geliştirmek, topikal yeni hikayeler yoluyla İngilizcenizi geliştirmek veya günlük konuşmalarınızda kullanacağınız son cümleleri öğrenmek.


YDS, YÖKDİL, YDT gibi sınavlarına hazırlanan, orta ve ileri seviyede. Zihninin İngilizce düşünmeye başlamasına ve İngilizce düşünmek için sana yardımcı olacak birçok diğer yol bulunmaktadır. Ama bu altı adım ile başla ve İngilizce düşünmek gittikçe daha kolay hale gelecek.


Bu videomda sizlere "Cake"( İngilizce öğrenmeye yardımcı ) uygulamasını tanıtıyorum. Lingokids uygulaması da Duolingo gibi oyunlar aracılığıyla çocuklara İngilizce öğretmeyi amaçlayan intereaktif bir uygulama.


Aynı zamanda harfleri ve sesleri de çocuklara öğretiyor. Bu uygulamanın ücretsiz sürümünde günde. Kelime Öğrenme Uygulaması Tureng Kelime Defteri Android uygulaması ile İngilizce kelime öğrenme ve günlük alıştırmalar yapmak oldukça kolay.


Günlük hayatta karşınıza çıkan anlamını bilmediğiniz terimlerin anlamını öğrenip istediğiniz anlamları seçerek listeler halinde kaydedin. Kalıcı bir öğrenme için eğitmenlerin de tavsiye ettiği kelime kartları gerek sistematik bakımdan gerekse renk ve şekil bakımında çok eğlenceli bir formatta hazırlanabilir.


İngilizce tabu uygulaması

Kartların bir yüzüne İngilizce kelimeyi ve telaffuzunu diğer yüzüne de Türkçe. Oyun için İngilizce ’de en sık kullanılan temel kelimeleri seçtik ve normal tabu oyunundan farklı olarak, her tabu kelimeyi bir görselle destekledik. Bilgi Kartısözlüğü. Başlangıç seviyesinde, ileri düzey seviyede olan öğreniciler.


İngilizce tabu uygulaması

Kanalımıza abone olarak sınav uygulaması ile ilgili faydalı ipuçlarına ve İngilizce öğrenimi ile ilgili çok sayıda tavsiyeye ulaşabilirsiniz. Kısa eğlenceli diyaloglarla İngilizce konuşun.


İngilizce tabu uygulaması

Tescilli Yapay Zeka teknolojisinden anında geri bildirim alın. Sevdiklerinizle eğlenceli vakit geçirmek istiyorsunuz ve zamanınızıda kayba dönüştürmek istemiyorsunuz o zaman tam.


This video is unavailable.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi