İtalya mobilya fuarı iptal mi

Fuar Alanı : Milan Fairgrounds, Rho (Milan) Entrance gates: Porta Est, Porta Su Porta Ovest, Cargo 5. Dünyanın en büyük mobilya fuarı olarak nitelendirilen ve – 26. Fuar Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin.


Etem Özçelik ve Modoko yönetimi katılımlarıyla destek verdi. Ee zirvede yer almak öyle kolay bişey değil, hakkını vermek lazım.


Yavuz Uğurdağ yeni fuar alanı için dobra dobra konuştu İnegöl. Cumhurbaşkanı’nın İnegöl programı neden iptal oldu? Turun gerçekleşmesine 1. Tailwind Özel seferinin uçuşlarının iptal olması gerekçesi ile turun iptal olduğu iletildi.


Fuann iptal edilmesi Cenevrelileri de yıktı. Cenevre Araba Fuarı önümüzdeki yıllarda da sorgulanır hale gelebilir.


İtalya mobilya fuarı iptal mi

Otomotiv sektörünün teknolojik ve elektrikli devrimiyle birlikte klasik fuarlara ilgi azalırken birçok marka CES başkta olmak üzere teknoloji. Avrasya Bölgesi’nin en önemli mobilya pazarını İstanbul’da keşfedin! ITB Berlin Fuarı ’nın iptal edilmesinin ardından, gözler bu defa MITT Moskova Fuarı ‘na çevrildi. Fuar idaresinin yaptığı açıklamaya göre fuarın planlanan tarihte ve yerde yapılacağını açıkladı.


Yapılan açıklamada yeni coronavirüs haberlerinin ardından Mart tarihinden itibaren fuarın yapılmasına engel bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. Yasak kararının ardından iki saat fuarı, Engadin kayak maratonu ve İtalya sınırındaki Ticino kantonunda yapılacak karnavallar iptal edildi. Keza buz hokeyi maçları da seyircisiz oynanacak.


İtalya mobilya fuarı iptal mi

Yasak sonrası yılda 5bin kişinin ziyaret ettiği ve - Mart tarihleri arasında yapılan Cenevre Otomobil Fuarı da iptal edildi. Milano, İtalya ’da gerçekleşecek olan fuar, Milan Fairgrounds, Rho (Milan) adresinde ve Girişler Porta Est, Porta Su Porta Ovest, Cargo 5’te.


İtalya mobilya fuarı iptal mi

O yönüyle sektörü güçlendiriyor ve ilimizin tanıtımına katkı yapıyor. Fuarın bölgeselden öte ulusal fuar. Hatay’ın Antakya ilçesinde firmanın katıldığı 3. Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Ticaret Borsası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile birçok ilgili kurum ve kuruluşun desteğiyle bin metrekare alanda açılan fuarda firma stant kurdu.


Avrupa’da kriz, fuarı iptal ettirdi Avrupa Birliği’nin pek çok ülkesi, euro krizi nedeniyle kötü günler geçirmeye devam ederken, elbette otomotiv sektörü de bundan payını alıyor. Mobilya Fuarı açıldı. Eskiocak, şöyle devam etti: “Bu projemiz kapsamında bin 2metrekare kapalı alana sahip ortak üretim tesisi inşa ettik.


Listede hukukçu yok! Eş zamanlı olarak yapılacak sektörel ticaret heyeti de iptal oldu. CNR Expo’ da gerçekleşti.


Yine onlarca seçkin mobilya firması yeni yılın trendlerini yansıtan ürünleriyle görücüye çıktılar. Daha yakından takip ettiğim birçok marka bu fuarda olacağından iple çekmiştim.


Sektördeki birçok firmanın İtalya ’daki bu krizi fırsata çevirip İtalyan mobilya markalarını satın alma çalışmalarına başladığını dile getiren Gürcan. Fuarda klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok farklı seçenekte mobilya sergilenecek.


Modeko Fuarı ’nı değerlendiren Yağcı, Çin’de başlayıp tüm dünyaya yayılan coronavirüs nedeniyle birçok fuarın iptal olduğunu, Türkiye’nin ön plana çıktığını açıkladı. Bu fuar diğerlerine göre yabancıların daha çok katılım sağladığı, sipariş verdiği bir fuar oldu.


Twitter aracılığı ile yaptığı açıklamada “Durmayacağız, duramayız… Nisan ayında. Almanya’da ve dünyanın birçok yerinde fuarlar toplum sağlığı için iptal ediliyorsa demek ki burada ticari kazançtan önce insan sağlığı geliyor.


Biz turizmciler olarak para kaybetmek tabii ki istemeyiz, tabii ki fuarın yapılmasını isteriz. Fuar bizim için gelir kaynağıdır ama bu, ülkemizde riske giren bir konuma gelecekse, tam da sezon öncesi, büyük yaz. Leave a comment Dünya genelinde oldukça endişe yaratan corona virüs sadece dünya sağlığını etkilemiyor ekonomileri adeta tehtid ediyor.


PTAL EDİLEN VE ERTELENEN FUARLAR. Sayın Üyemiz, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden 18. STANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE SİRKÜLER.


Ticaret Müşavirlikleri tarafından iletilen ihale ve fuarlara ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İşçİ çalışma saatleri çizelgesi örneği excel

Ceza dava dosyası örneği

Telefon direği kaldırma dilekçesi